Ngarep > Babagan Kita>Kontrol Kualitas Kita

Kontrol Kualitas Kita

Kita tansah nyeleh kontrol kualitas minangka prioritas pisanan, miwiti saka tuku materi lan kabeh link saka ngrancang produk, riset & pangembangan, Manufaktur, sade lan porsi, adhedhasar ISO9001, ISO13485, ENISO13485, MDSAP ISO13485, QSR820, YY / T0287, JIST9116 lan hukum lan angger-angger sing cocog, kita dilakokno sistem manajemen kontrol kualitas èfèktif lan lulus audit sistem saka China Inspection and Certification Evaluation Center CQC lan Jerman TUV.barang kita bisa ketemu loro EU lan USA standar kimia, kaya AZO free, timbal kurang, EN71, REACH utawa Phthalate free