Ngarep > Produk > Rehabilitasi lan Fisioterapi > Ortopedi lan Brace Tetep

Ortopedi lan Brace Tetep

Orthopedics and Fixed Brace, uga dikenal minangka alat ortopedi ortopedi, minangka piranti dhukungan eksternal kanggo tujuan nyuda disfungsi anggota awak, tulang belakang lan sistem otot balung. Kawat ortopedi mbantu nglindhungi sendi lan anggota awak.
Aplikasi Ortopedi lan Fixed Brace ndadekake bisa pulih sawise ciloko balung lan sendi. Braces, uga dikenal minangka piranti ortopedi, minangka piranti dhukungan eksternal kanggo tujuan nyuda disfungsi anggota awak, tulang belakang lan sistem otot balung. Fungsi dhukungan yaiku: 1. Stabilitas lan dhukungan.
Orthopedics and Fixed Brace nyedhiyakake perawatan sing aman lan dipercaya kanggo dokter ortopedi, sing ora mung nggawe tingkat medis selaras karo tingkat lanjut internasional, nanging uga njamin kualitas lan efek operasi, lan ngindhari perselisihan medis. Aplikasi domestik saka penyangga lutut luwes gulung, penyangga khusus ACL / PCL, penyangga traksi tetep tulang belakang serviks sing bisa diatur, penyangga siku sing bisa diatur, penyangga tetep sikil lan tungkak, lan sapiturute, bisa kanthi efektif ningkatake perawatan non-bedah saka penyakit balung lan sendi lan ciloko lan pemulihan fungsi motor sawise operasi sendi, sing wis nuduhake kaunggulan ing perawatan kasebut.
View as  
 
Bantal Kesehatan

Bantal Kesehatan

Bantal Kesehatan, yaiku kanggo nunjukake bantal kesehatan sing nduweni efek perawatan kesehatan tartamtu, bisa duwe saraf sing nyenengake, tenang tenang, nglindhungi vertebra serviks lan liya-liyane. Bantal kesehatan kudu kerja keras ing struktur lan fungsi, struktur sing cukup manungsa, bisa dadi peran ing perawatan kesehatan. Miturut téori tradisional Cina medicine lan rakyat nggunakake bukti: gypsum kadhemen, nggunakake gypsum mecah lan menyang tempel bisa kadhemen panas kontrol meksa getih, bakal nggunakake meksa getih mboko sithik suda kanggo tingkat normal.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ergonomis Sisih Tidur Memori Busa Bantal

Ergonomis Sisih Tidur Memori Busa Bantal

Bantal umpluk gulu turu sisih ergonomis yaiku bantal sing digawe nganggo bantalan spons alus tinimbang wulu angsa utawa bahan liyane. Salah sawijining bantal busa sing paling populer yaiku sing diisi karo busa memori. Bantal busa khas asring dadi pilihan sing apik kanggo wong sing alergi utawa sing butuh bantal sintetis kanggo dhukungan sing terus-terusan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Peralatan Ortopedi Spinal

Peralatan Ortopedi Spinal

Peralatan Ortopedi Spinal nuduhake perakitan sikil, batang lan bagean liya saka piranti njaba, tujuane kanggo nyegah utawa mbenerake deformitas anggota awak, batang utawa perawatan penyakit sendi balung lan otot lan ganti rugi kanggo fungsine.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Peralatan Ortopedi Pangan ngisor

Peralatan Ortopedi Pangan ngisor

Peralatan Ortopedi Lower Limb nuduhake perakitan sikil, batang lan bagean liya saka piranti njaba, tujuane kanggo nyegah utawa mbenerake deformitas anggota awak, batang utawa perawatan penyakit sendi balung lan otot lan ganti rugi kanggo fungsine.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Perlengkapan Ortopedi Anggota Upper

Perlengkapan Ortopedi Anggota Upper

Peralatan Ortopedi Upper Limb nuduhake perakitan anggota awak, batang lan bagean liya saka piranti njaba, tujuane kanggo nyegah utawa mbenerake deformitas anggota awak, batang utawa perawatan penyakit sendi balung lan otot lan ganti rugi kanggo fungsine.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Finger Splint

Finger Splint

Finger Splint digunakake kanggo nglindhungi driji sing tatu. Tujuan utama splint yaiku kanggo njaga driji lan nyegah driji saka mlengkung. Kajaba iku, bisa mbantu driji ngranggeh gerakan sawise arthritis, operasi, operasi, lan liya-liyane, nyebabake driji mlengkung, utawa alasan liyane. Splints driji gawean biasane digawe saka logam utawa plastik. Splints krasan bisa digawe saka meh kabeh obyek warata, kalebu kayu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Ortopedi lan Brace Tetep paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Ortopedi lan Brace Tetep produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Ortopedi lan Brace Tetep sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.