Ngarep > Produk > Rehabilitasi lan Fisioterapi > Ortopedi lan Brace Tetep

Ortopedi lan Brace Tetep

Orthopedics and Fixed Brace, uga dikenal minangka alat ortopedi ortopedi, minangka piranti dhukungan eksternal kanggo tujuan nyuda disfungsi anggota awak, tulang belakang lan sistem otot balung. Kawat ortopedi mbantu nglindhungi sendi lan anggota awak.
Aplikasi Ortopedi lan Fixed Brace ndadekake bisa pulih sawise ciloko balung lan sendi. Braces, uga dikenal minangka piranti ortopedi, minangka piranti dhukungan eksternal kanggo tujuan nyuda disfungsi anggota awak, tulang belakang lan sistem otot balung. Fungsi dhukungan yaiku: 1. Stabilitas lan dhukungan.
Orthopedics and Fixed Brace nyedhiyakake perawatan sing aman lan dipercaya kanggo dokter ortopedi, sing ora mung nggawe tingkat medis selaras karo tingkat lanjut internasional, nanging uga njamin kualitas lan efek operasi, lan ngindhari perselisihan medis. Aplikasi domestik saka penyangga lutut luwes gulung, penyangga khusus ACL / PCL, penyangga traksi tetep tulang belakang serviks sing bisa diatur, penyangga siku sing bisa diatur, penyangga tetep sikil lan tungkak, lan sapiturute, bisa kanthi efektif ningkatake perawatan non-bedah saka penyakit balung lan sendi lan ciloko lan pemulihan fungsi motor sawise operasi sendi, sing wis nuduhake kaunggulan ing perawatan kasebut.
View as  
 
Kita duwe Ortopedi lan Brace Tetep paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Ortopedi lan Brace Tetep produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Ortopedi lan Brace Tetep sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.