Ngarep > Produk > Peralatan Pertolongan Pertama > Multi-fungsi First Aid Piranti

Multi-fungsi First Aid Piranti

Piranti Pisanan Multi-fungsi Ing pangertèn sing wiyar, kabeh peralatan sing bisa nylametake urip ing wektu sing cendhak yaiku peralatan pertolongan cemas. Biasane kita ngomong yen peralatan sepindah kalebu pangertèn sing sempit, utamane yaiku peralatan medis konvensional sing dibutuhake kanggo nylametake pasien ing rumah sakit. Iki kalebu defibrillator, respirator prasaja, kompresor jantung, fixator fraktur tekanan negatif, lan silinder oksigen. Kasur penyelamat multifungsi, piranti nyedhot tekanan negatif, mesin cuci lambung otomatis, pompa injeksi mikro, pompa infus kuantitatif lan peralatan darurat liyane kanggo intubasi trakea lan trakeotomi. Sistem ngawasi, piranti extracorporeal membrane oxygenation (ECMO), dialisis peritoneal lan sistem pemurnian getih lan peralatan liyane.

Piranti Pisanan Multi-fungsi yaiku tas cilik sing ngemot obat-obatan pertolongan cemas, kasa sing wis disterilisasi, bandage lan liya-liyane, sing digunakake nalika darurat nalika ana kacilakan. Bisa dipérang dadi macem-macem kategori miturut lingkungan sing beda lan obyek panggunaan sing beda. Miturut macem-macem obyek panggunaan, bisa dipérang dadi kit pertolongan pertama rumah tangga, kit pertolongan pertama ruangan, kit pertolongan pertama kendaraan, kit pertolongan cemas hadiah, kit pertolongan pertama lindhu, lsp.

Piranti First Aid Multi-fungsi, cocok kanggo nggunakake ing lingkungan ala nalika kacilakan bilai dadakan, zoning fungsi internal cukup, akses luwih trep kanggo item; Peralatan kasebut lengkap lan ilmiah, lan dilengkapi khusus kanggo nyegah bencana lan nylametake darurat darurat sing cocog kanggo gempa bumi, geni lan bencana liyane sing ora disengaja kanggo nyukupi kabutuhan lengkap saka perawatan kesehatan saben dina kanggo nylametake lan nylametake bencana, saka lelungan ruangan menyang lapangan. pangayoman karya, umume dilengkapi karo banyu lan pangan.
View as  
 
Kita duwe Multi-fungsi First Aid Piranti paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Multi-fungsi First Aid Piranti produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Multi-fungsi First Aid Piranti sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.