Ngarep > Produk > Peralatan Pertolongan Pertama > Multi-fungsi First Aid Piranti

Multi-fungsi First Aid Piranti

Piranti Pisanan Multi-fungsi Ing pangertèn sing wiyar, kabeh peralatan sing bisa nylametake urip ing wektu sing cendhak yaiku peralatan pertolongan cemas. Biasane kita ngomong yen peralatan sepindah kalebu pangertèn sing sempit, utamane yaiku peralatan medis konvensional sing dibutuhake kanggo nylametake pasien ing rumah sakit. Iki kalebu defibrillator, respirator prasaja, kompresor jantung, fixator fraktur tekanan negatif, lan silinder oksigen. Kasur penyelamat multifungsi, piranti nyedhot tekanan negatif, mesin cuci lambung otomatis, pompa injeksi mikro, pompa infus kuantitatif lan peralatan darurat liyane kanggo intubasi trakea lan trakeotomi. Sistem ngawasi, piranti extracorporeal membrane oxygenation (ECMO), dialisis peritoneal lan sistem pemurnian getih lan peralatan liyane.

Piranti Pisanan Multi-fungsi yaiku tas cilik sing ngemot obat-obatan pertolongan cemas, kasa sing wis disterilisasi, bandage lan liya-liyane, sing digunakake nalika darurat nalika ana kacilakan. Bisa dipérang dadi macem-macem kategori miturut lingkungan sing beda lan obyek panggunaan sing beda. Miturut macem-macem obyek panggunaan, bisa dipérang dadi kit pertolongan pertama rumah tangga, kit pertolongan pertama ruangan, kit pertolongan pertama kendaraan, kit pertolongan cemas hadiah, kit pertolongan pertama lindhu, lsp.

Piranti First Aid Multi-fungsi, cocok kanggo nggunakake ing lingkungan ala nalika kacilakan bilai dadakan, zoning fungsi internal cukup, akses luwih trep kanggo item; Peralatan kasebut lengkap lan ilmiah, lan dilengkapi khusus kanggo nyegah bencana lan nylametake darurat darurat sing cocog kanggo gempa bumi, geni lan bencana liyane sing ora disengaja kanggo nyukupi kabutuhan lengkap saka perawatan kesehatan saben dina kanggo nylametake lan nylametake bencana, saka lelungan ruangan menyang lapangan. pangayoman karya, umume dilengkapi karo banyu lan pangan.
View as  
 
Red Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Red Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Red Multi-Purpose First Aid Survival Gear for Camping minangka peralatan kaslametan darurat profesional, dilengkapi tas ransel pertolongan cemas kanthi kapasitas gedhe, digunakake kanggo nyimpen 50 lembar peralatan kaslametan darurat lan pasokan darurat. Sampurna kanggo mobil, prau, mancal, motor, omah, papan kerja, lelungan, mburu, camping, hiking, fishing, boating, cycling, backpacking, climbing, sepedaan gunung, olahraga ruangan, petualangan ara-ara samun, kanggo nyukupi kabutuhan medis utawa darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Black Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Black Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Black Multi-Purpose First Aid Survival Gear for Camping minangka peralatan kaslametan darurat profesional, dilengkapi tas ransel sepindah kapasitas gedhe, digunakake kanggo nyimpen 50 lembar peralatan kaslametan darurat lan pasokan darurat. Sampurna kanggo mobil, prau, mancal, motor, omah, papan kerja, lelungan, mburu, camping, hiking, fishing, boating, cycling, backpacking, climbing, sepedaan gunung, olahraga ruangan, petualangan ara-ara samun, kanggo nyukupi kabutuhan medis utawa darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Camo Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Camo Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Camo Multi-Purpose First Aid Survival Gear for Camping minangka peralatan kaslametan darurat profesional, dilengkapi tas ransel pertolongan cemas berkapasitas gedhe, digunakake kanggo nyimpen 50 peralatan kaslametan darurat lan pasokan darurat. Sampurna kanggo mobil, prau, mancal, motor, omah, papan kerja, lelungan, mburu, camping, hiking, fishing, boating, cycling, backpacking, climbing, sepedaan gunung, olahraga ruangan, petualangan ara-ara samun, kanggo nyukupi kabutuhan medis utawa darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Multi-Tujuan First Aid Survival Gear kanggo Camping

Multi-Tujuan First Aid Survival Gear kanggo Camping

Multi-Purpose First Aid Survival Gear for Camping minangka peralatan kaslametan darurat profesional, dilengkapi tas ransel pertolongan cemas kanthi kapasitas gedhe, digunakake kanggo nyimpen 50 lembar peralatan kaslametan darurat lan pasokan darurat. Sampurna kanggo mobil, prau, mancal, motor, omah, papan kerja, lelungan, mburu, camping, hiking, fishing, boating, cycling, backpacking, climbing, sepedaan gunung, olahraga ruangan, petualangan ara-ara samun, kanggo nyukupi kabutuhan medis utawa darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cilik First Aid Grab Bag

Cilik First Aid Grab Bag

Tas Grab Pertolongan Pertama Cilik sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan dioptimalake kanggo macem-macem ciloko lan duwe kabeh barang pertolongan pertama sing diklumpukake luwih dhisik bakal mbantu sampeyan nangani momen sing ora dikarepake. Dipercaya dening kulawarga, lifeguard, wong tuwa, siswa, guru, perawat, dokter, buruh konstruksi, sopir truk lan kantor bisnis profesional.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Green First Aid Handbag karo 200 Piece Hospital Grade Medical Supplies

Green First Aid Handbag karo 200 Piece Hospital Grade Medical Supplies

Tas Tangan Pertolongan Pertama Ijo kanthi Perlengkapan Medis Kelas Rumah Sakit 200 Piece sing cocog karo kabutuhan lan dioptimalake kanggo macem-macem ciloko lan duwe kabeh barang sepindah sing dikumpulake luwih dhisik bakal mbantu sampeyan nangani wektu sing ora dikarepake. Dipercaya dening kulawarga, lifeguard, wong tuwa, siswa, guru, perawat, dokter, buruh konstruksi, sopir truk lan kantor bisnis profesional.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Multi-fungsi First Aid Piranti paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Multi-fungsi First Aid Piranti produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Multi-fungsi First Aid Piranti sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.