Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit > Konsumsi Medis

Konsumsi Medis

Medical Consumables minangka piranti lan peralatan sing bisa digunakake kanggo diagnosa, perawatan, perawatan kesehatan lan rehabilitasi, lan liya-liyane. Saiki, ora ana klasifikasi rinci babagan bahan bakar medis ing China.
Saiki, ora ana standar klasifikasi terpadu kanggo Bahan Habis Medis ing China. Kaping pisanan, pengawas rumah sakit cilik lan menengah nggolongake miturut pengalaman kerja. Kapindho, miturut klasifikasi standar pabrikan, saben standar pabrik beda-beda; Katelu, diklasifikasikake miturut sertifikat registrasi sing diterbitake dening Administrasi Pangan lan Narkoba Negara lan Administrasi Pangan lan Obat-obatan lokal. Kaping papat, miturut katalog klasifikasi sFDA, personel rumah sakit sing tanggung jawab bakal ngumpulake kabeh jeneng produk sing wis kadhaptar bebarengan, nambah pengalaman kerja pribadi, jeneng umum dokter kanggo bahan sing bisa dikonsumsi, lan jeneng pabrikan kanggo produk kasebut, lan klasifikasi maneh lan kode kabeh produk. Konsumsi Medis minangka bagean penting banget ing rumah sakit
View as  
 
Kita duwe Konsumsi Medis paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Konsumsi Medis produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Konsumsi Medis sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.