Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit > Konsumsi Medis

Konsumsi Medis

Medical Consumables minangka piranti lan peralatan sing bisa digunakake kanggo diagnosa, perawatan, perawatan kesehatan lan rehabilitasi, lan liya-liyane. Saiki, ora ana klasifikasi rinci babagan bahan bakar medis ing China.
Saiki, ora ana standar klasifikasi terpadu kanggo Bahan Habis Medis ing China. Kaping pisanan, pengawas rumah sakit cilik lan menengah nggolongake miturut pengalaman kerja. Kapindho, miturut klasifikasi standar pabrikan, saben standar pabrik beda-beda; Katelu, diklasifikasikake miturut sertifikat registrasi sing diterbitake dening Administrasi Pangan lan Narkoba Negara lan Administrasi Pangan lan Obat-obatan lokal. Kaping papat, miturut katalog klasifikasi sFDA, personel rumah sakit sing tanggung jawab bakal ngumpulake kabeh jeneng produk sing wis kadhaptar bebarengan, nambah pengalaman kerja pribadi, jeneng umum dokter kanggo bahan sing bisa dikonsumsi, lan jeneng pabrikan kanggo produk kasebut, lan klasifikasi maneh lan kode kabeh produk. Konsumsi Medis minangka bagean penting banget ing rumah sakit
View as  
 
Digital Budheg-aid

Digital Budheg-aid

Digital Deaf-aid punika megaphone cilik, asli ora bisa krungu swara kanggo nggedhekake, lan banjur nggunakake pangrungon ampas wong cacat pangrungon, supaya swara bisa dikirim menyang pusat pangrungon otak, lan aran swara. Utamane kalebu mikropon, amplifier, earphone, sumber daya lan kontrol volume. AIDS pangrungon dipérang dadi AIDS pangrungon sing dipandu udara lan AIDS pangrungon sing dipandu balung miturut mode konduksi; Miturut panggunaan klasifikasi kothak, kacamata, jepit rambut, mburi kuping, kuping, saluran kuping, alat bantu dengar jinis saluran kuping jero.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kursi Toilet Lipat Kab

Kursi Toilet Lipat Kab

Kursi Toilet Lipat, kalebu jinis peralatan sanitasi lapangan pasokan bangunan lan bahan saluran. Ngleksanakake fitur technical utama saka model sarana iku: ing ana ngleksanakake s-shaped trap ndhuwur mbukak, nginstal reresik bolt, padha karo saluran ing tutuk mriksa instalasi utawa ngresiki tutuk siltation resik, ngleksanakake sawise siltation, pangguna. bisa nggunakake iki alon-alon reresik bolt trep, cepet lan kesehatan siltation, ekonomi lan praktis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sarung Tangan Nitrile Medis Putih Bebas Bubuk

Sarung Tangan Nitrile Medis Putih Bebas Bubuk

Sarung tangan nitrile Medis putih sing bisa dibuwang yaiku sarung tangan plastik nganggo polimer, sing minangka produk sing paling cepet berkembang ing industri sarung tangan pelindung. Buruh perawatan kesehatan lan panyedhiya layanan industri panganan seneng banget karo sarung tangan PVC amarga nyaman kanggo nyandhang lan fleksibel kanggo digunakake. Dheweke ora ngemot lateks alami lan ora nyebabake reaksi alergi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sarung Tangan Lateks Medis Bebas Bubuk

Sarung Tangan Lateks Medis Bebas Bubuk

Sarung Tangan Lateks Medis Bebas Bubuk yaiku sarung tangan plastik nganggo polimer, yaiku produk sing paling cepet berkembang ing industri sarung tangan pelindung. Buruh perawatan kesehatan lan panyedhiya layanan industri panganan seneng banget karo sarung tangan PVC amarga nyaman kanggo nyandhang lan fleksibel kanggo digunakake. Dheweke ora ngemot lateks alami lan ora nyebabake reaksi alergi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sarung Tangan Vinyl Medis

Sarung Tangan Vinyl Medis

Sarung Tangan Vinyl Medis minangka sarung tangan plastik nganggo polimer, yaiku produk sing paling cepet berkembang ing industri sarung tangan pelindung. Buruh perawatan kesehatan lan panyedhiya layanan industri panganan seneng banget karo sarung tangan PVC amarga nyaman kanggo nyandhang lan fleksibel kanggo digunakake. Dheweke ora ngemot lateks alami lan ora nyebabake reaksi alergi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sarung Tangan Vinyl Medis Bebas Bubuk PVC

Sarung Tangan Vinyl Medis Bebas Bubuk PVC

PVC Powder Free Medical Vinyl Gloves minangka sarung tangan plastik sing bisa digunakake polimer, sing minangka produk paling cepet berkembang ing industri sarung tangan pelindung. Buruh perawatan kesehatan lan panyedhiya layanan industri panganan seneng banget karo sarung tangan PVC amarga nyaman kanggo nyandhang lan fleksibel kanggo digunakake. Dheweke ora ngemot lateks alami lan ora nyebabake reaksi alergi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Konsumsi Medis paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Konsumsi Medis produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Konsumsi Medis sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.