Ngarep > Produk > Tes medis > Tes Saluran Pencernaan

Tes Saluran Pencernaan

Tes saluran pencernaan kanggo nyegah penyakit sistem pencernaan. Saliyane gejala lan pratandha saka sistem pencernaan, manifestasi klinis penyakit sistem pencernaan asring diiringi gejala sistemik utawa sistemik liyane, sawetara sing kurang menonjol tinimbang sistem liyane. Mula, mung kanthi ngumpulake data klinis kanthi ati-ati, kalebu riwayat medis, pratandha fisik, tes rutin lan asil pemeriksaan tambahan liyane sing gegandhengan, bisa diagnosa sing bener kanthi analisis lan sintesis lengkap.

Kanggo nyegah penyakit sistem pencernaan, Tes Saluran Pencernaan sing komprehensif penting banget, pisanan, kita kudu menehi perhatian marang kahanan umum pasien, apa ana jaundice lan spider nevus, apa kelenjar getah bening ing clavicle bengkak. , apa ana vena varikos ing dada lan tembok weteng lan arah aliran getih, lan apa jantung lan paru-paru ora normal. Pemeriksaan abdomen kudu luwih jero lan rinci, distensi abdomen, gelombang peristaltik, kusam seluler, tenderness, nyeri rebound, kaku otot abdomen, swara banyu geter, swara usus; Yen massa ditemokake, perlu ngerti lokasi, ambane, ukuran, wangun, kekerasan, kondisi permukaan, apa ana mobilitas, tenderness, pulsation, lan liya-liyane. Pemeriksaan ati lan limpa penting banget. manungsa waé kudu mbayar kanggo ukuran, atose, pinggiran, lumahing, lan ngarsane tenderness. Ati-ati supaya ora salah yen massa fecal ing kolon sigmoid, kandung kemih sing diisi, spine lordotik, aorta abdomen, ginjel, lan uterus ngandhut minangka massa. Kajaba iku, ing adipose hypodermic wong lancip sing kurang, ing tembok weteng bisa nuduhake vena, ngirim ora nggawe vena lawang kanthi salah tekanan dhuwur; Anane gelombang peristaltik ing pasien kanthi tembok weteng sing ringkih lan flabby ora kudu dianggep minangka obstruksi usus. Pemeriksaan driji dubur kanggo penyakit saluran pencernaan lan pasien tuwa kudu rutin lan ora digatekake.

Tes Saluran Pencernaan kalebu tes getih gaib fecal lan tes urin telung empedu minangka cara pemeriksaan sing gampang lan migunani. Analisis cairan lambung lan saluran duodenal bisa menehi dhasar diagnostik kanggo penyakit lambung lan empedu. Fungsi ati mriksa item akeh, tegese saben beda, jawaban pilihan cocok. Cytology mbiyantu kanggo diagnosa kanker esophagus, weteng lan usus besar. Deteksi panandha tumor, kayata AFP, CEA lan CA19-9, duwe sawetara nilai. Autoantibodi kayata antibodi anti-mitokondria mbiyantu diagnosa penyakit otoimun pencernaan.
View as  
 
Kita duwe Tes Saluran Pencernaan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Tes Saluran Pencernaan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Tes Saluran Pencernaan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.