Topeng sekali pakai
Disinfeksi lan Sterilisasi
Hand Sanitizer Ngandhut Pelembab
#
sertifikasi

Kenapa Pilih Kita?

Kekuwatan Perusahaan

Pabrik sarung tangan kalebu area 170000 meter persegi lan area tanduran 50000 meter persegi. Ibukutha kadhaptar perusahaan yaiku RMB 100 yuta.

Aplikasi Produk

Pasokan Rehabilitasi lan Fisioterapi, Peralatan Proteksi, Pertolongan Pertama, Konsumsi medis, peralatan rehabilitasi, perawatan terapi fisik

Peralatan Produksi

100000 bengkel pemurnian kelas, peralatan canggih lan mesin pengepakan OEM nggawe.

Layanan OEM / ODM

nampa desain, bisa ngganti materi, ukuran, logo, werna.etc minangka requirement.

Baili Medical Supplies (Xiamen) Co.,Ltd.

1986 Kawasan Industri Bulid lan peralatan Proteksi produk, miwiti dodolan lan nggawe peralatan medis lan pasokan fisioterapi, Peralatan Proteksi, Kit Pertolongan Pertama, peralatan medis sing bisa digunakake, peralatan rehabilitasi, perawatan terapi fisik wiwit taun 2002, ngasilake lan dodolan topeng rai lan sarung tangan medis wiwit taun 2020.

Pabrik sarung tangan kalebu area 170000 meter persegi lan area tanduran 50000 meter persegi. Ibukutha kadhaptar perusahaan yaiku RMB 100 yuta. Ing fase kapisan, kanthi total investasi RMB 1.05 milyar, perusahaan ngrancang mbangun 200 jalur produksi sarung tangan nitril lan lateks lan 300 jalur produksi sarung tangan campuran, sintetik lan PVC. Ing kumpulan pisanan, 39 jalur produksi otomatis skala gedhe kanthi dawane 180 meter lan 60 baris produksi campuran, sintetik lan PVC anyar bakal dibangun. Nalika iku, output taunan kabeh jinis sarung tangan bakal luwih saka 45 milyar. Perusahaan iki duwe luwih saka 200 tenaga profesional lan teknis, luwih saka 2800 karyawan, lan jumlah pajak taunan ngluwihi 200 yuta yuan. Ing industri sing padha, skala produksi lan pemasaran minangka sing pertama ing provinsi kasebut.