Ngarep > Produk > Tes medis > Tes Hepatitis

Tes Hepatitis

Tes Hepatitis minangka sarana tambahan kanggo diagnosa penyakit sistem hepatobiliary. Yen diagnosis sing bener saka penyakit kasebut, perlu kanggo nggabungake riwayat pasien, pemeriksaan fisik lan pemeriksaan imaging, lan liya-liyane, kanggo nindakake analisis lengkap. Kajaba iku, kudu dicathet yen ana akeh item pemeriksaan fungsi ati, nanging ora saben item kudu ditindakake. Biasane, dhokter bakal milih siji klompok utawa sawetara tes adhedhasar riwayat lan gejala pasien.

Ana akeh cara kanggo Tes Hepatitis amarga macem-macem fungsi ati. Protein total serum, rasio albumin lan globulin, kekeruhan serum lan tes flocc, tes alpha-fetoprotein lan liya-liyane. Enzim serum sing gegayutan karo penyakit ati nduweni transaminase saka pihak katelu sereal, transaminase suket sereal, fosfatase alkali lan dehidrogenase laktat kanggo ngenteni; Eksperimen sing ana gandhengane karo transformasi biologis lan ekskresi kalebu tes retensi natrium sulfonbromophthalein, lsp. Tes sing ana gandhengane karo metabolisme pigmen empedu, kayata kuantifikasi bilirubin lan tes tes empedu urin. Tes getih kanggo nggawe tes sing akurat babagan barang kasebut.
View as  
 
Kita duwe Tes Hepatitis paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Tes Hepatitis produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Tes Hepatitis sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.