Ngarep > Produk > Piranti Proteksi > Topeng sekali pakai

Topeng sekali pakai

Topeng Disposable digawe saka luwih saka telung lapisan 28 gram kain non-anyaman; Jembatan irung nganggo jalur plastik sing ramah lingkungan, tanpa logam, ambegan, nyaman, utamane cocog kanggo pabrik elektronik lan urip saben dina. Masker Sekali Pakai (masker bedah) bisa nyegah infeksi pernapasan nganti sawetara, nanging ora bisa nyegah kabut. Nalika tuku topeng, sampeyan kudu milih topeng kanthi tandha "topeng bedah medis" ing paket kasebut.

Topeng telung lapisan sing bisa digunakake digawe saka rong lapisan kain non-anyaman lan kertas saringan. Topeng telung lapisan sing bisa digunakake digawe saka rong lapisan kain serat non-anyaman sing digunakake kanggo perawatan medis lan kesehatan, lan lapisan kain semprotan solusi Filter sing luwih saka 99% tahan kanggo bakteri ditambahake ing tengah lan dilas. dening gelombang ultrasonik. Jembatan irung digawe saka jalur plastik kabeh sing ramah lingkungan, sing ora ngemot logam lan dilengkapi permeasi uap, sing nyaman. Efek nyaring nganti 99% B.F.E utamané cocok kanggo pabrik elektronik; Topeng karbon aktif sing bisa digunakake digawe saka 28 gram kain non-anyaman ing permukaan, lan lapisan pisanan ing tengah disaring nganggo kertas filter anti-bakteri, sing tahan 99% kanggo bakteri. Iki nduweni peran anti-bakteri lan nyegah karusakan virus. Ing tengah lapisan kapindho digawe saka adsorption efisien anyar lan bahan filtrasi - serat karbon aktif, kain karbon aktif, karo anti-gas, deodorant, Filter bakteri, bledug lan efek liyane.
Kaluwihan.

Kaluwihan: Ventilasi Masker Disposable apik banget; Bisa nyaring gas beracun; Bisa pengawetan panas; Bisa nyerep banyu; anti banyu; Skalabilitas; Ora disheveled; Rasane apik banget lan cukup alus; Dibandhingake karo topeng liyane, teksture relatif entheng; Banget elastis, bisa suda sawise mulet; Perbandingan rega murah, cocog kanggo produksi massal;
kekurangan

Kekurangan: Dibandhingake karo topeng kain liyane, Topeng Disposable ora bisa di resiki; Amarga serat kasebut disusun ing arah tartamtu, mula luwih gampang nyuwek; Dibandhingake karo topeng tekstil liyane, Topeng Disposable kurang kuwat lan awet tinimbang topeng liyane.
View as  
 
Kita duwe Topeng sekali pakai paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Topeng sekali pakai produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Topeng sekali pakai sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.