Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal > Instrumen Tes Kesehatan

Instrumen Tes Kesehatan

Instrumen Tes Kesehatan yaiku ngawasi detak jantung, denyut nadi, utawa data olahraga liyane, lan uga bisa nggunakake piranti pangrasa elektronik iki kanggo ngumpulake indikator fisik, detak jantung, tekanan darah lan data liyane.
Instrumen Tes Kesehatan, pangembangan piranti portabel wis saya maju ing taun-taun pungkasan, lan luwih akeh produk sing mboko sithik mlebu ing urip umum. Miturut survey, ing awal 2015, ukuran pasar piranti medis portabel ing China wis tekan 1,19 milyar yuan.
Health Testing Instrumen kudu nindakake Nyegah penyakit, gaya urip, kayata kesehatan olahraga, ngawasi lingkungan, etc.) panuntun dhumateng kuantitatif, ngawasi kesehatan lan nursing extension lan nglengkapi kanggo saben liyane, loro nang njaba rumah sakit lan kabeh jinis cerdas akses panyambungan piranti lan Bridges, nanging saiki, perawatan medis portabel isih minangka pemantauan gerakan dhasar uga jumlah cilik akuisisi data kesehatan lan pangolahan tahap utama.
Instrumen Tes Kesehatan minangka akurasi piranti kasebut. Akeh dokter uga takon data babagan piranti e-kesehatan konsumen. Akeh piranti konsumen mung informasi sing akurat lan dipercaya, nanging ora cocog karo kritéria diagnostik klinis utawa tandha tambahan. Sampeyan bisa uga duwe akses menyang data kesehatan, nanging bakal dokter nekani tenan dipercaya lan nggunakake tanpa mangu-mangu?
Instrumen Tes Kesehatan duwe akeh faktor sing mengaruhi akurasi pangukuran. Saliyane tliti chip sing digunakake ing peralatan, algoritma pangolahan data, struktur produk, kontrol kesalahan ing proses produksi, cara panggunaan pangguna lan lingkungan bakal mengaruhi akurasi pangukuran pungkasan. .
View as  
 
Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan Nirkabel

Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan Nirkabel

Monitor tekanan darah pergelangan tangan nirkabel: Sistem sirkulasi yaiku saluran sing mili getih ing awak. Iki dipérang dadi rong bagéan: sistem kardiovaskular lan sistem limfatik. Sistem limfatik minangka piranti tambahan saka sistem vena. Sistem sirkulasi umum yaiku sistem kardiovaskular.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Wireless Fat Analyzer

Wireless Fat Analyzer

Analyzer Lemak Nirkabel: Alat ukur lemak yaiku nggunakake metode impedansi bioelektrik, metode pangukuran non-invasif, digunakake kanggo prédhiksi tingkat obesitas manungsa, kanggo ndeteksi tingkat instrumen lemak awak manungsa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tester Alkohol Pribadi lan Profesional

Tester Alkohol Pribadi lan Profesional

Tester Alkohol Pribadi lan Profesional: Nalika sensor gas ora bisa ndeteksi alkohol, tingkat pin kaping lima sing ditambahake menyang A kurang. Nalika sensor gas ndeteksi alkohol, resistance internal dadi kurang, supaya tingkat saka pin kaping lima saka A dadi dhuwur. A punika pusher tampilan, kang wis 10 terminal output, lan saben terminal output bisa drive A dioda cahya-emitting. Pendorong tampilan A nemtokake urutan cahya dioda pemancar cahya miturut tingkat pin 5. Sing luwih dhuwur isi alkohol, luwih gedhe urutan cahya tabung sekunder. Lima led ndhuwur iku abang, nuduhake yen padha ngluwihi tingkat aman. Lima led ing ngisor iki ijo, nuduhake tingkat aman ora luwih saka 0,05% alkohol.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Monitor Denyut Jantung

Monitor Denyut Jantung

Monitor Detak Jantung: Meter detak jantung digunakake kanggo nguji detak jantung program, kanggo ndeleng apa tekanan getih, detak jantung normal, teka tes, kanggo ndeleng kepiye awak.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan Digital

Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan Digital

Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan Digital: Sistem sirkulasi yaiku saluran sing mili getih ing awak. Iki dipérang dadi rong bagéan: sistem kardiovaskular lan sistem limfatik. Sistem limfatik minangka piranti tambahan saka sistem vena. Sistem sirkulasi umum yaiku sistem kardiovaskular.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Analyzer Lemak Digital

Analyzer Lemak Digital

Digital Fat Analyzer: Alat ukur lemak yaiku nggunakake metode impedansi bioelectrical, metode pangukuran non-invasif, digunakake kanggo prédhiksi tingkat obesitas manungsa, kanggo ndeteksi tingkat instrumen lemak awak manungsa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Instrumen Tes Kesehatan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Instrumen Tes Kesehatan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Instrumen Tes Kesehatan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.