Piranti Pijet

Piranti Pijat iku jeneng umum kanggo piranti kanggo pijet kabeh awak utawa kabeh bagean awak. Dheweke saiki kalebu rong jinis kursi pijet lan pijet. Ing antarane, kursi pijet minangka pijet awak sing luwih lengkap, lan pijet kanggo bagean awak alat pijet.
Peralatan Pijat minangka peralatan perawatan kesehatan generasi anyar sing dikembangake miturut fisika, bionik, bioelektrik, obat tradisional Cina lan praktik klinis pirang-pirang taun. Kanthi dandan terus-terusan standar urip modern, uga nganyari terus-terusan konsep urip wong, peralatan pijet wis dadi sinonim kanggo investasi kesehatan lan urip fashion, lan wis ditampa dening luwih akeh wong.
Peralatan Pijet, miturut statistik, saiki, ana luwih saka 2.000 perusahaan sing ngasilake lan ngoperasikake peralatan pijet ing negara kasebut, luwih saka 10 perusahaan kanthi dodolan ekspor sepuluh yuta dolar, luwih saka 150 perusahaan kanthi dodolan siji yuta dolar, lan liya-liyane. luwih saka 200.000 karyawan ing negara kasebut.
Peralatan Pijet populer banget, utamane amarga rong alasan: siji yaiku standar urip lan kabutuhan kesehatan wong wis akeh owah-owahan, siji yaiku peralatan pijet dhewe ngetutake owah-owahan The Times, saka warna, bahan, desain lan aspek komprehensif liyane. dandan, menang pangenalan konsumen. Para ahli nerangake manawa kanthi nganyarke struktur konsumsi, macem-macem produk peralatan pijet sing ana gandhengane karo kesehatan manungsa bisa uga tuwuh kanthi cepet.
Pijet Equipment , ing wektu sing padha, ahli uga ngandika amarga industri peralatan pijet domestik saiki lack sampurna, standar industri khusus, kualitas produk pijet ing pasar ora seragam, konsumen akèh wektu "ora ngerti carane. kanggo miwiti".
View as  
 
U-shaped Rose Gold Metal Facial Cosmetic Essentials Cream Massager Stick

U-shaped Rose Gold Metal Facial Cosmetic Essentials Cream Massager Stick

Ing taun anyar, pasar internasional wis maintained dikarepake kuwat kanggo China kang U-shaped Rose Gold Metal Facial Kosmetik Essentials Cream Massager Stick produk, lan asil dandan saka tingkat Manufaktur domestik, nanging uga kanggo manufaktur peralatan pijet China kang kanggo nyedhiyani basis njamin, anjog kanggo kapasitas produksi donya mboko sithik ditransfer kanggo China, supaya China wis dadi pusat manufaktur peralatan pijet donya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Helm Pijat Kepala Tekanan Udara Otomatis

Helm Pijat Kepala Tekanan Udara Otomatis

Ing taun anyar, pasar internasional wis maintained dikarepake kuwat kanggo produk helm pijet sirah meksa online otomatis China, lan asil dandan saka tingkat Manufaktur domestik, nanging uga kanggo Manufaktur peralatan pijet China kanggo nyedhiyani basis njamin, anjog kanggo kapasitas produksi donya. mboko sithik ditransfer menyang China, supaya China wis dadi pusat manufaktur peralatan pijet donya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ngalahake Pijet Otot Jero kanthi Layar Tutul LED

Ngalahake Pijet Otot Jero kanthi Layar Tutul LED

Ing taun anyar, pasar internasional wis maintained dikarepake kuwat kanggo China kang Ngalahake jero otot pijet gun karo produk layar tutul LED, lan asil dandan saka tingkat Manufaktur domestik, nanging uga kanggo Manufaktur peralatan pijet China kanggo nyedhiyani basis njamin, anjog menyang kapasitas produksi donya mboko sithik ditransfer kanggo China, supaya China wis dadi pusat manufaktur peralatan pijet donya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Heat Body Deep Tissue Handheld Mini Muscle Body Massage Gun

Heat Body Deep Tissue Handheld Mini Muscle Body Massage Gun

Ing taun anyar, pasar internasional wis maintained dikarepake kuwat kanggo China kang Heat Body Deep Tissue Handheld Mini Muscle Body Massage Gun produk, lan asil dandan saka tingkat Manufaktur domestik, nanging uga kanggo manufaktur peralatan pijet China kanggo nyedhiyani basis njamin, anjog kanggo kapasitas produksi donya mboko sithik ditransfer kanggo China, supaya China wis dadi pusat manufaktur peralatan pijet donya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kit Pemanas Batu Pijat Portabel

Kit Pemanas Batu Pijat Portabel

Ing taun anyar, pasar internasional wis maintained dikarepake kuwat kanggo produk China Portable Massage Stone Heater Kit, lan asil dandan saka tingkat Manufaktur domestik, nanging uga kanggo Manufaktur peralatan pijet China kanggo nyedhiyani basis njamin, anjog kanggo kapasitas produksi donya mboko sithik. ditransfer menyang China, supaya China wis dadi pusat manufaktur peralatan pijet ing donya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bantal Pijat Multifungsi Nirkabel Portabel Lelungan

Bantal Pijat Multifungsi Nirkabel Portabel Lelungan

Ing taun anyar, pasar internasional wis maintained dikarepake kuwat kanggo China kang Traveling nirkabel multifunctional produk bantal pijet warni, lan asil dandan saka tingkat Manufaktur domestik, nanging uga kanggo manufaktur peralatan pijet China kanggo nyedhiyani basis njamin, anjog kanggo produksi donya. kapasitas mboko sithik ditransfer kanggo China, supaya China wis dadi pusat manufaktur peralatan pijet donya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Piranti Pijet paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Piranti Pijet produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Piranti Pijet sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.