Ngarep > Produk > Tes medis

Tes medis

Produk Tes Medis digunakake kanggo ndeteksi komponen kimia, residu obat, jinis virus lan kothak reagen kimia liyane. Rumah sakit umum, perusahaan farmasi kanggo digunakake.

Produk Tes Medis sing cepet dipercaya kanthi kualitas lan duwe macem-macem produk kalebu tes penyalahgunaan narkoba, tes kesuburan, tes penyakit menular seksual, tes hepatitis, tes saluran pencernaan, tes pernapasan lan tes penyakit infèksi tropis.

Panggunaan ilmiah produk Tes Medis minangka langkah penting kanggo njamin keamanan lan kesehatan pribadi. Bailikind care kanggo urip lan kesehatan!
View as  
 
Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Colloidal Gold) ditujokake kanggo deteksi kualitatif Antigen SARS-CoV-2 (protein Nukleokapsid) ing conto saliva manungsa kanthi in vitro.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kartu Uji Cepat Antigen COVID-19 (Emas Koloid)

Kartu Uji Cepat Antigen COVID-19 (Emas Koloid)

Kartu Uji Cepat Antigen COVID-19 (Emas Koloid) ditujokake kanggo deteksi kualitatif Antigen SARS-CoV-2 (protein Nukleokapsid) ing conto saliva manungsa kanthi in vitro.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid) kanggo Tes Mandhiri

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid) kanggo Tes Mandhiri

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid) kanggo tes mandiri ditujokake kanggo deteksi kualitatif Antigen SARS-CoV-2 (protein Nukleokapsid) ing conto saliva manungsa kanthi in vitro.

Waca liyaneKirim Pitakonan
99,9% High Akurasi Mamma Perfect Hcg Pregnancy Test Rapid Strip

99,9% High Akurasi Mamma Perfect Hcg Pregnancy Test Rapid Strip

99.9% Akurasi dhuwur mamma sampurna hcg tes meteng kanthi cepet: Tes meteng minangka salah sawijining pitakonan sing paling penting kanggo wanita babagan meteng. Kepiye carane ngerti yen sampeyan wis duwe bayi? Ana macem-macem cara kanggo njupuk tes meteng. Nanging prinsip utama padha. Sawise ngandhut, endhog sing dibuahi terus-terusan mbagi sel lan ngetokake hormon sing diarani hCG (hormon chorionic). Nalika hCG lumebu ing getih ibu, iku diekskripsikake saka cipratan dening ginjel. Nalika konsentrasi tekan dhuwur tartamtu, anggere liwat deteksi reagen test meteng, bisa ngerti apa ana meteng sukses.

Waca liyaneKirim Pitakonan
99,9% Akurasi HCG Pregnancy Strip Test

99,9% Akurasi HCG Pregnancy Strip Test

Akurasi 99,9% tes jalur kehamilan HCG: Tes meteng minangka salah sawijining pitakonan sing paling penting kanggo wanita babagan meteng. Kepiye carane ngerti yen sampeyan wis duwe bayi? Ana macem-macem cara kanggo njupuk tes meteng. Nanging prinsip utama padha. Sawise ngandhut, endhog sing dibuahi terus-terusan mbagi sel lan ngetokake hormon sing diarani hCG (hormon chorionic). Nalika hCG lumebu ing getih ibu, iku diekskripsikake saka cipratan dening ginjel. Nalika konsentrasi tekan dhuwur tartamtu, anggere liwat deteksi reagen test meteng, bisa ngerti apa ana meteng sukses.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Diagnostik Medical Rapid-antigen-deteksi-test Kit

Diagnostik Medical Rapid-antigen-deteksi-test Kit

Kit tes cepet-antigen-deteksi medis diagnostik:
Jinis penyakit tropis kalebu:
(1) Macem-macem penyakit parasit.
⑵ Kusta.
Infeksi oportunistik ing pasien immunocompromised.
(4) Penyakit infèksi sing langka lan langka.
(5) Sawetara penyakit infèksius sing mentas ditemokake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Tes medis paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Tes medis produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Tes medis sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.