Ngarep > Produk > Kesehatan lan Perawatan Kesehatan > Meja lan Kursi Pijat

Meja lan Kursi Pijat

Pijet Tabel lan Kursi, nggunakake mechanical rolling daya lan mechanical force extrusion kanggo pijet, Ponggawa pijet bisa dredge meridian, getih circulation, njaga imbangan Yin lan Yang awak, supaya pijet bisa aran istirahat otot, joints fleksibel, nggawe. wong bungah, ngilangke lemes, duwe peran penting kanggo njamin kesehatan fisik.
Meja lan Kursi Pijat bisa nggawe sirkulasi getih lancar, ningkatake nyeri punggung lan nyegah penyakit, ningkatake kualitas turu, ngilangake rasa kesel, ningkatake postur lan olahraga awak sing sehat.
Prinsip Meja lan Kursi Pijet yaiku nggunakake gaya rolling mekanik lan gaya ekstrusi mekanik kanggo pijet, pijet buatan bisa ngeruk meridian, entuk sirkulasi getih, kanggo njaga keseimbangan awak Yin lan Yang, saengga sawise pijet bisa ngrasakake otot santai, fleksibel. joints, energizing, ngilangke lemes, muter peran penting kanggo njamin kesehatan awak.
Meja pijet lan prinsip kerja Kursi ing 2014, pasar umume kanthi nggunakake mesin lan pasukan gulung kanggo ngompa tekanan gas pijet ekstrusi, nggunakake pijet buatan tiruan iki bisa ngeruk meridian, entuk sirkulasi getih, kanggo njaga keseimbangan awak. saka Yin lan Yang, bisa aran Otot ngendhokke sawise pijet, joints fleksibel, energizing, ngilangke lemes.
View as  
 
Kursi Pijat Portabel Listrik Shiatsu Full Body

Kursi Pijat Portabel Listrik Shiatsu Full Body

Kursi pijet portabel listrik shiatsu lengkap yaiku kursi pijet listrik multi-fungsi, panti pijet, salon kecantikan, klub pijet awak, klub perawatan kesehatan, SPA lan papan liya minangka salah sawijining perabot umum, desain struktural unik mbantu pijet awak ing proses saka macem-macem ngarepke, syarat azimuth, gampang kanggo teknisi kanggo operate patut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Beauty Nail Salon Foot Spa Kursi

Beauty Nail Salon Foot Spa Kursi

Beauty Nail Salon Foot Spa Kursi minangka kursi pijet listrik multi-fungsi, panti pijet, salon kecantikan, klub pijet awak, klub perawatan kesehatan, SPA lan papan liya minangka salah sawijining perabot umum, desain struktur unik mbantu pijet awak ing proses saka macem-macem sudhut, syarat azimuth, gampang kanggo teknisi kanggo operate patut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
4D Massage Relaksation Finger Press Armchair karo Sistem Pemanasan

4D Massage Relaksation Finger Press Armchair karo Sistem Pemanasan

Kursi pijet relaksasi driji 4D kanthi sistem pemanas yaiku kursi pijet listrik multi-fungsi, panti pijet, salon kecantikan, klub pijet awak, klub perawatan kesehatan, SPA lan papan liya minangka salah sawijining perabot umum, desain struktural sing unik mbantu pijet. awak ing proses saka macem-macem ngarepke, syarat azimuth, gampang kanggo teknisi kanggo operate patut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
4D Zero Gravity Electric Dipanaskan Full Body Kursi Pijat

4D Zero Gravity Electric Dipanaskan Full Body Kursi Pijat

4D Zero Gravity Electric Heated Full Body Massage Chair minangka kursi pijet listrik multi-fungsi, panti pijet, salon kecantikan, klub pijet awak, klub perawatan kesehatan, SPA lan papan liyane minangka salah sawijining perabot umum, desain struktural unik mbantu pijet. awak ing proses saka macem-macem ngarepke, syarat azimuth, gampang kanggo teknisi kanggo operate patut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tabel Terapi Pijat

Tabel Terapi Pijat

Meja terapi pijet minangka meja pijet listrik multi-fungsi, panti pijet, salon kecantikan, klub pijet awak, klub perawatan kesehatan, SPA lan papan liya minangka salah sawijining perabot umum, desain struktur sing unik mbantu pijet awak ing proses macem-macem sudhut, syarat azimuth, gampang kanggo teknisi kanggo operate patut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ergonomis Luwes Spa Pijet Pedicure Kursi Bangku

Ergonomis Luwes Spa Pijet Pedicure Kursi Bangku

Ergonomic Adjustable Spa Massage Pedicure Stool Chair minangka kursi pijet listrik multi-fungsi, panti pijet, salon kecantikan, klub pijet awak, klub perawatan kesehatan, SPA lan papan liyane minangka salah sawijining perabot umum, desain struktur unik mbantu pijet awak ing proses saka macem-macem ngarepke, syarat azimuth, gampang kanggo teknisi kanggo operate patut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Meja lan Kursi Pijat paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Meja lan Kursi Pijat produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Meja lan Kursi Pijat sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.