Tandu Darurat

Tandu Darurat dilengkapi ing ambulans kanggo nyukupi kabutuhan kondisi kasebut lan trep kanggo pasien lan sing tatu turu. Amarga tandune dhewe abot, angel digawa.
Tandu Darurat digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi lan bantal busa. Iki digunakake kanggo ambulans, rumah sakit, medan perang lan gimnasium kanggo ngeterake wong sing tatu lan lara.
Panggunaan Darurat Stretcher, supaya lara lan tatu nyaman lying. Gagang teleskopik disusun ing ujung loro kanggo nggampangake ngangkat tandu.
Nganggo struktur pigura sing kurang, bisa pindhah ing lemah, lan bisa ngangkat kanggo mlaku.
View as  
 
<1>
Kita duwe Tandu Darurat paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Tandu Darurat produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Tandu Darurat sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.