Ngarep > Produk > Tes medis > Tes ambegan

Tes ambegan

Sistem pemantauan rekaman Tes Pernafasan adhedhasar teori turu paling anyar, lan prinsip desain stabilitas, akurasi, efisiensi lan penak, saka sudut pandang pangguna, amarga akeh rincian wis dirancang kanthi teliti.
Tes Ambegan adhedhasar analisis karakteristik gelombang, digabungake karo pangenalan pola lan teori jaringan syaraf tiruan, nggunakake algoritma jaringan feedforward sinau mandiri lan multi-lapisan, analisis korélasi sinyal multi-saluran lan teknologi liyane, ningkatake akurasi analisis turu, pernapasan. analisis, analisis ecg.
Tes Pernafasan liwat antarmuka Windows Cina, analisis kesimpulan sing akurat lan otomatis, desain operasi manungsa, nggawe laporan analisis napas turu gampang lan efisien. Bisa ndeteksi ngorok / turu / mikro-bangun / acara respiratori / detak jantung / aritmia / variabilitas denyut jantung, mbentuk laporan kesimpulan / laporan napas / laporan oksigen getih / laporan eKG turu. Sistem ngawasi ambegan turu minangka instrumen sing paling akurat kanggo diagnosa sindrom apnea turu.
Tes Pernafasan adhedhasar teori turu paling anyar, lan prinsip desain sing stabil, akurat, efisien, trep, saka sudut pandang pangguna, nganti sawetara rincian sing digawe desain sing rumit. Adhedhasar analisis karakteristik gelombang, digabungake karo pangenalan pola lan teori jaringan syaraf tiruan, nggunakake algoritma jaringan feedforward self-learning lan multi-layer, analisis korélasi sinyal multi-saluran lan teknologi liyane, nemen nambah akurasi analisis turu, analisis ambegan, ecg analisis.
View as  
 
<1>
Kita duwe Tes ambegan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Tes ambegan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Tes ambegan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.