Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit > Termometer Medis Kab

Termometer Medis Kab

Thermometer Medis, liwat inframerah kanggo nindakake pangukuran suhu, bisa dipérang dadi jinis kontak lan jinis non-kontak loro. Thermometer inframerah ngukur suhu, relatif aman, akurat, cocok kanggo wong tuwa, bocah, rumah sakit lan kulawarga.
Thermometer Medis fokusake radiasi panas infra merah awak menyang detektor, sing ngowahi daya sing dipancarake dadi sinyal listrik sing bisa diukur ing derajat Celsius (utawa Fahrenheit) sawise ngimbangi suhu sekitar.
Thermometer Medis nduweni kaluwihan koleksi suhu sing trep, prasaja, cepet lan akurat, sing cocok banget kanggo pasien sing nandhang penyakit akut lan serius, wong tuwa, bayi lan liya-liyane. Kerugian kasebut gampang kena pengaruh suhu sekitar, lan ing kasus iki kesalahane gedhe.
View as  
 
<1>
Kita duwe Termometer Medis Kab paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Termometer Medis Kab produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Termometer Medis Kab sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.