Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit > Termometer Medis Kab

Termometer Medis Kab

Thermometer Medis, liwat inframerah kanggo nindakake pangukuran suhu, bisa dipérang dadi jinis kontak lan jinis non-kontak loro. Thermometer inframerah ngukur suhu, relatif aman, akurat, cocok kanggo wong tuwa, bocah, rumah sakit lan kulawarga.
Thermometer Medis fokusake radiasi panas infra merah awak menyang detektor, sing ngowahi daya sing dipancarake dadi sinyal listrik sing bisa diukur ing derajat Celsius (utawa Fahrenheit) sawise ngimbangi suhu sekitar.
Thermometer Medis nduweni kaluwihan koleksi suhu sing trep, prasaja, cepet lan akurat, sing cocok banget kanggo pasien sing nandhang penyakit akut lan serius, wong tuwa, bayi lan liya-liyane. Kerugian kasebut gampang kena pengaruh suhu sekitar, lan ing kasus iki kesalahane gedhe.
View as  
 
Medical Infrared Forehead Thermometer

Medical Infrared Forehead Thermometer

Kita nyedhiyakake Termometer Bathuk Inframerah Medis sing nduweni operasi siji tombol, 32 * 2 kelompok memori kanggo mode dual, lampu mburi 3 warna. Iki nyedhiyakake maca cepet lan akurat banget babagan suhu awak individu. Ngonversi panas sing diukur dadi maca suhu sing ditampilake ing LCD.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tempel Suhu Bathuk

Tempel Suhu Bathuk

Kita nyedhiyakake Tempel Suhu Bathuk sing nyedhiyakake maca cepet lan akurat banget babagan suhu awak individu. Ngonversi panas sing diukur dadi maca suhu sing ditampilake ing LCD. Yen digunakake kanthi bener, bakal cepet ngevaluasi suhu kanthi akurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gun Suhu Kuping

Gun Suhu Kuping

We nyedhiyakake Ear Temperature Gun sing dirancang khusus kanggo panggunaan sing aman ing gendang telinga. Iki minangka piranti sing bisa ngukur suhu awak manungsa kanthi ndeteksi intensitas cahya infra merah sing dipancarake saka saluran kuping manungsa. Ngonversi panas sing diukur dadi maca suhu sing ditampilake ing LCD. Yen digunakake kanthi bener, bakal cepet ngevaluasi suhu kanthi akurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Termometer Dot Bayi

Termometer Dot Bayi

Kita nyedhiyakake Baby Pacifier Thermometer sing minangka barang sing sampurna kanggo bayi, bocah lan bocah-bocah. Unit produk iki yaiku Celsius (°C). Iki minangka termometer suhu bayi digital plastik. Ora mbebayani kanggo lingkungan uga kanggo bayi amarga ora ana merkuri sing digunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Kita duwe Termometer Medis Kab paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Termometer Medis Kab produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Termometer Medis Kab sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.