Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal

Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal

Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal (peralatan medis) nuduhake instrumen, peralatan, piranti, bahan utawa artikel liyane sing digunakake ing awak manungsa piyambak utawa bebarengan, kalebu piranti lunak sing dibutuhake. Ana telung kategori peralatan medis, yaiku peralatan diagnostik, peralatan terapi lan peralatan tambahan.

Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal saka Bailikind nduweni kualitas sing bisa dipercaya lan lengkap, kalebu aksesoris amben rumah sakit, perabot rumah sakit, pasokan injeksi lan infus, peralatan lan aksesoris anestesi, produk terapi pernapasan, peralatan kamar operasi, detektor kesehatan lan produk liyane.

Panggunaan Ilmiah Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal minangka langkah penting kanggo njamin safety lan kesehatan pribadi kita. Baili Kant ngurus urip lan kesehatan!
View as  
 
Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan Nirkabel

Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan Nirkabel

Monitor tekanan darah pergelangan tangan nirkabel: Sistem sirkulasi yaiku saluran sing mili getih ing awak. Iki dipérang dadi rong bagéan: sistem kardiovaskular lan sistem limfatik. Sistem limfatik minangka piranti tambahan saka sistem vena. Sistem sirkulasi umum yaiku sistem kardiovaskular.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Wireless Fat Analyzer

Wireless Fat Analyzer

Analyzer Lemak Nirkabel: Alat ukur lemak yaiku nggunakake metode impedansi bioelektrik, metode pangukuran non-invasif, digunakake kanggo prédhiksi tingkat obesitas manungsa, kanggo ndeteksi tingkat instrumen lemak awak manungsa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tester Alkohol Pribadi lan Profesional

Tester Alkohol Pribadi lan Profesional

Tester Alkohol Pribadi lan Profesional: Nalika sensor gas ora bisa ndeteksi alkohol, tingkat pin kaping lima sing ditambahake menyang A kurang. Nalika sensor gas ndeteksi alkohol, resistance internal dadi kurang, supaya tingkat saka pin kaping lima saka A dadi dhuwur. A punika pusher tampilan, kang wis 10 terminal output, lan saben terminal output bisa drive A dioda cahya-emitting. Pendorong tampilan A nemtokake urutan cahya dioda pemancar cahya miturut tingkat pin 5. Sing luwih dhuwur isi alkohol, luwih gedhe urutan cahya tabung sekunder. Lima led ndhuwur iku abang, nuduhake yen padha ngluwihi tingkat aman. Lima led ing ngisor iki ijo, nuduhake tingkat aman ora luwih saka 0,05% alkohol.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Monitor Denyut Jantung

Monitor Denyut Jantung

Monitor Detak Jantung: Meter detak jantung digunakake kanggo nguji detak jantung program, kanggo ndeleng apa tekanan getih, detak jantung normal, teka tes, kanggo ndeleng kepiye awak.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan Digital

Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan Digital

Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan Digital: Sistem sirkulasi yaiku saluran sing mili getih ing awak. Iki dipérang dadi rong bagéan: sistem kardiovaskular lan sistem limfatik. Sistem limfatik minangka piranti tambahan saka sistem vena. Sistem sirkulasi umum yaiku sistem kardiovaskular.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Analyzer Lemak Digital

Analyzer Lemak Digital

Digital Fat Analyzer: Alat ukur lemak yaiku nggunakake metode impedansi bioelectrical, metode pangukuran non-invasif, digunakake kanggo prédhiksi tingkat obesitas manungsa, kanggo ndeteksi tingkat instrumen lemak awak manungsa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.