Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal > Perabot Rumah Sakit

Perabot Rumah Sakit

Perabot Rumah Sakit, kelas peralatan medis, peralatan cerdas otomatis, peralatan informasi Internet of Things lan produk piranti lunak sing gegandhengan, lan produk hemat energi sing gegandhengan;
Furnitur Rumah Sakit, kabinet perawatan, kabinèt pembuangan, cart, produk kayu lan produk logam riset lan pangembangan, produksi, sales, instalasi, pangopènan;
Perabot Rumah Sakit, peralatan lan perlengkapan kantor, fasilitas medis lan kesehatan, lan produk elektronik medis; Mesin hardware, alat pamulangan lan pangolahan pasokan, pemasaran; Produksi lan dodolan piring.
View as  
 
Drawing getih lan Kursi Perawatan

Drawing getih lan Kursi Perawatan

Kursi Drawing lan Perawatan Darah: Desain ergonomis sing aman lan nyaman, sandaran tangan sing bentuke lengen, pedal listrik lan manual sing bisa diatur, nggunakake bahan sing ramah lingkungan. Desain manungsa, total telung set motor, papat kastor, sumber daya dual, kanthi tombol reset, pedal kejut, bantal lan fungsi pedal.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Rekaman Keperawatan lan Babak Bangsal

Rekaman Keperawatan lan Babak Bangsal

Rekaman Perawat lan Babak Bangsal: Babak bangsal minangka salah sawijining cara sing paling penting lan umum digunakake ing karya medis. Iki minangka tautan penting kanggo njamin kualitas medis lan nglatih staf medis. Staf medis ing kabeh tingkat kudu melu kanthi sadar lan njupuk kanthi serius. Ing proses babak bangsal, pasien kudu disiapake kanthi lengkap, duwe sikap serius, nggawe cathetan sing rinci, lan kanthi ketat ngetrapake "Sistem Perawatan Medis Proteksi" kanggo ngindhari efek utawa ciloko sing mbebayani tumrap pemulihan pasien. Sajrone babak pendhapa, sampeyan kudu mateni ponsel, nyoba ora mangsuli telpon ing njaba, lan ora ngatasi masalah sing ora ana hubungane karo babak pendhapa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Meja Kerja Medis lan Sink

Meja Kerja Medis lan Sink

Meja Kerja Medis lan Sink: Sink digunakake kanggo metode saluran kanggo ngumpulake gas utawa digunakake kanggo nahan banyu akeh lan bisa digunakake kanggo ngumbah peralatan, instrumen panganan, bahan utama yaiku stainless steel. Saliyane stainless steel, ana enamel wesi, keramik lan liya-liyane. Proses flume dipérang dadi patang langkah: welding mulet, perawatan lumahing, perawatan pinggiran lan semprotan ngisor. Cistern kudu sok dong mirsani kanggo njaga lan njaga.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kabinet Panyimpenan Medis lan Kabinet

Kabinet Panyimpenan Medis lan Kabinet

Kabinet lan Kabinet Panyimpenan Medis: Tembok papan komposit digawe saka bahan komposit maju minangka bahan insulasi. Bobot entheng, kekuatan dhuwur, insulasi panas sing apik, tahan karat, anti-tuwa, mothproof, ora beracun, ora jamur, bisa nuduhake kaunggulan ing suhu sing sithik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Layar medis

Layar medis

Layar Medis: Utamane biru, katrampilan mblokir privasi lan ambegan, bisa nglindhungi privasi pasien. Nyegah pambocoran privasi tamu. Iki digunakake ing macem-macem departemen rawat omah.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Two Steps Medical Stainless Steel Patient Foostool

Two Steps Medical Stainless Steel Patient Foostool

Two Steps Medical Stainless Steel Patient Footstool: A dhingklik kurang sing ndhukung sikil lan uga bisa digunakake kanggo lungguh. Biasane duwe pedal amben utawa pedal sofa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Perabot Rumah Sakit paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Perabot Rumah Sakit produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Perabot Rumah Sakit sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.