Ngarep > Produk > Rehabilitasi lan Fisioterapi > Alat Proteksi Medis

Alat Proteksi Medis

Alat Proteksi Medis minangka piranti protèktif, kaya jeneng kasebut, minangka piranti protèktif sing nglindhungi awak utawa bagéan awak saka ciloko utawa ciloko sekunder. Sanalika iku bagéan saka awak manungsa, iku bisa dirancang miturut bagéan saka sirah, Pundhak, tangan, sikut, bangkekan, bangkekan, wentis, dhengkul, tungkak lan piranti protèktif liyane.
Peralatan Proteksi Medis lan perawatan olahraga. Perawatan medis luwih fokus ing proses rehabilitasi, luwih akeh babagan rehabilitasi fisik sendi sing wis tatu utawa kesel. Nalika pangayoman olahraga luwih emphasis ing Nyegah, liyane nuduhake jenis ngukur pangayoman kanggo nyegah ciloko sadurunge olahraga tartamtu.
Peralatan Proteksi Medis kanggo nglindhungi sendi saka ciloko, piranti pelindung olahraga bisa dilebokake kanggo nglindhungi sampeyan saka cedera nalika olahraga. Perawatan medis yaiku mbantu sampeyan ndandani pemulihan sawise tatu lan supaya ora cilaka maneh.
View as  
 
Sabuk Perut Kab

Sabuk Perut Kab

Tummy Tuck Sabuk, yaiku, sabuk saka pinggul wangun sabuk weteng saka pita kain sing twine ing padharan, kadhemen sing wis abdomen Nyegah lan tumindak sing ndhukung padharan. Sawise tightening lan mbenakake padharan, iku bisa èfèktif ngilangke keluwihan lemak, slim mudhun lan tarik ing padharan, nyuda busung lokal lan pain, ningkataké postpartum lan post-bundha papan pemulihan, lan seri elastis poto-adhesive bisa nyetel tightness, kang. trep kanggo nyandhang, breathable, anget lan nyaman. Utamane digunakake kanggo wanita postpartum lan wong lemu kanggo ngumpulake weteng lan pinggul langsing.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Neck Traction Device Collar Brace Neck Support Stretcher kanggo Alignment Tulang Belakang

Neck Traction Device Collar Brace Neck Support Stretcher kanggo Alignment Tulang Belakang

Neck Traction Device Collar Brace Neck Support Stretcher for Spine Alignment: Neck brace minangka alat perawatan tambahan kanggo spondylosis serviks, sing bisa imobilisasi lan nglindhungi vertebra serviks, nyuda nyandhang syaraf, ngenthengake reaksi traumatis saka sendi intervertebral, lan migunani kanggo regresi edema jaringan, nggabungake efek kuratif lan nyegah kambuh. Brace serviks bisa ditrapake kanggo macem-macem jinis spondylosis serviks, utamane kanggo pasien herniasi cakram serviks, jinis saraf simpatik lan jinis arteri vertebral spondylosis serviks ing tahap akut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Piranti Traksi Gulu Serviks

Piranti Traksi Gulu Serviks

Piranti Traksi Leher Serviks: Brace gulu minangka instrumen perawatan tambahan kanggo spondylosis serviks, sing bisa imobilisasi lan nglindhungi vertebra serviks, nyuda nyandhang syaraf, ngenthengake reaksi traumatik saka sendi intervertebral, lan migunani kanggo regresi edema jaringan, nggabungake efek curative. lan nyegah kambuh. Brace serviks bisa ditrapake kanggo macem-macem jinis spondylosis serviks, utamane kanggo pasien herniasi cakram serviks, jinis saraf simpatik lan jinis arteri vertebral spondylosis serviks ing tahap akut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bracer Breathable Cotton Sweatband Wrist

Bracer Breathable Cotton Sweatband Wrist

bracer breathable katun sweatband bangkekan: Wrist njaga nuduhake Piece saka kain digunakake kanggo nglindhungi peserta bangkekan. Ing masyarakat saiki, wrist guard wis dadi salah siji saka peralatan olahraga perlu kanggo atlit. Bangkekan minangka bagéan awak sing paling aktif lan salah siji sing paling rentan kanggo ciloko. Atlet duwe kasempatan dhuwur kanggo ngembangake tendinitis ing bangkekan. Kanggo nglindhungi saka sprain utawa nyepetake pemulihan, nganggo gelang minangka salah sawijining cara sing efektif.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bracers Wrist Kringet Wristband

Bracers Wrist Kringet Wristband

Bracers Wrist Sweat Wristband: Wrist guard nuduhake selembar kain sing digunakake kanggo nglindhungi sendi bangkekan. Ing masyarakat saiki, wrist guard wis dadi salah siji saka peralatan olahraga perlu kanggo atlit. Bangkekan minangka bagéan awak sing paling aktif lan salah siji sing paling rentan kanggo ciloko. Atlet duwe kasempatan dhuwur kanggo ngembangake tendinitis ing bangkekan. Kanggo nglindhungi saka sprain utawa nyepetake pemulihan, nganggo gelang minangka salah sawijining cara sing efektif.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Milfuction Olahraga Kneepad

Milfuction Olahraga Kneepad

Milfuction Sport Kneepad: Kneepad dhengkul minangka obyek sing digunakake kanggo nglindhungi dhengkul. Nduwe fungsi proteksi gerakan, proteksi kadhemen lan pangopènan sendi. Dipérang dadi kneepad olahraga, kneepad perawatan kesehatan. Cocog kanggo atlit, setengah baya lan wong tuwa, pasien penyakit lutut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Alat Proteksi Medis paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Alat Proteksi Medis produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Alat Proteksi Medis sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.