Ngarep > Produk > Rehabilitasi lan Fisioterapi > Alat Proteksi Medis

Alat Proteksi Medis

Alat Proteksi Medis minangka piranti protèktif, kaya jeneng kasebut, minangka piranti protèktif sing nglindhungi awak utawa bagéan awak saka ciloko utawa ciloko sekunder. Sanalika iku bagéan saka awak manungsa, iku bisa dirancang miturut bagéan saka sirah, Pundhak, tangan, sikut, bangkekan, bangkekan, wentis, dhengkul, tungkak lan piranti protèktif liyane.
Peralatan Proteksi Medis lan perawatan olahraga. Perawatan medis luwih fokus ing proses rehabilitasi, luwih akeh babagan rehabilitasi fisik sendi sing wis tatu utawa kesel. Nalika pangayoman olahraga luwih emphasis ing Nyegah, liyane nuduhake jenis ngukur pangayoman kanggo nyegah ciloko sadurunge olahraga tartamtu.
Peralatan Proteksi Medis kanggo nglindhungi sendi saka ciloko, piranti pelindung olahraga bisa dilebokake kanggo nglindhungi sampeyan saka cedera nalika olahraga. Perawatan medis yaiku mbantu sampeyan ndandani pemulihan sawise tatu lan supaya ora cilaka maneh.
View as  
 
Kita duwe Alat Proteksi Medis paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Alat Proteksi Medis produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Alat Proteksi Medis sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.