Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit

Peralatan Rumah Sakit

Peralatan Rumah Sakit nuduhake instrumen utawa artikel tambahan sing digunakake ing obat kanthi arti sing wiyar. Botol obat cilik, botol plastik, botol mata, lan botol obat cair minangka kategori persediaan medis. Minangka alat gedhe sing dibutuhake kanggo operasi, instrumen fitness uga kalebu.

Peralatan Rumah Sakit Bailikind kualitas dipercaya, sawetara produk lengkap, kalebu pasokan medis, alat diagnostik medis, tes medis, produk perawat lan produk liyane.

Panggunaan Ilmiah Peralatan Rumah Sakit minangka langkah penting kanggo njamin safety lan kesehatan pribadi kita. Baili Kant ngurus urip lan kesehatan!
View as  
 
Set Busana Tatu

Set Busana Tatu

Set dressing tatu yaiku perban sing digunakake kanggo nutupi lara, tatu, utawa karusakan liyane. Jinis-jinis balutan tatu kaya ing ngisor iki: 1. Sandhangan pasif (sandhangan tradisional), sing nutupi tatu kanthi pasif lan nyerep eksudat, nyedhiyakake perlindungan winates kanggo tatu kasebut. 2. Klamben interaktif. Ana macem-macem wujud interaksi antarane klamben lan tatu, kayata nyerep exudate lan zat beracun, ngidini pertukaran gas, lan kanthi mangkono nggawe lingkungan sing becik kanggo marasake awakmu; Struktur njaba penghalang, nyegah invasi mikroba ing lingkungan, nyegah infeksi salib tatu, lsp. 3. Dressing bioaktif (dressing kedap udara).

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pita Perekat Medis

Pita Perekat Medis

Bahan dasar Pita Perekat Medis yaiku bahan alami pulp kayu murni, ora beracun lan ora iritasi, kanthi permeabilitas udara sing apik. Tape sealing medis nduweni kelembutan sing apik, gampang dibukak lan gampang dioperasi; Cocog kanggo sterilisasi kain katun salib jinis enkapsulasi sing digunakake ing unit medis. Tekanan uap, etilena oksida, sterilisasi formaldehida, lsp. Paket sterilisasi kanggo rumah sakit, cocok kanggo kamar pasokan sterilisasi pusat, kamar operasi, departemen stomatology, lsp.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Busana Medis

Busana Medis

Klamben medis bisa digunakake kanggo set infus sing cocog karo klinis, infus intravena obat lan getih, solusi nutrisi utawa pangiriman cepet darurat, kanthi efektif nyegah infeksi silang. Ing 24 jam sawise perakitan rampung, produk disterilisasi nganggo etilenaoksida. Produk kasebut ora beracun, steril, bebas pirogen lan hemolitik.Produk iki disterilisasi nganggo etilena oksida, steril lan bebas pirogen, lan mung kanggo panggunaan sepisan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Salep Obat Luka

Salep Obat Luka

Salep penyembuhan luka minangka salep lan ngemot bahan sing ora duwe efek farmakologis. Bahan-bahan sing ana ing awak ora bisa diserep, pasokan ora steril. Krim salep penyembuhan luka tumindak minangka penghalang fisik kanthi mbentuk lapisan pelindung ing permukaan tatu. Kanggo tatu cilik, abrasion, luka lan tatu entheng liyane lan perawatan kulit ing saubengé.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kasa medis

Kasa medis

Kasa medis digawe saka serat katun saka wiji diwasa sing durung diproses bola-bali, dipintal dadi kain tabby, banjur degreased, bleached lan disaring dadi gauze degreased kanggo panggunaan medis. Produk kasa medis umume duwe bentuk lempitan lan drum.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Alkohol Medis

Alkohol Medis

Komponen utama alkohol medis yaiku etanol, lan minangka campuran. Alkohol medis digawe kanthi saccharification, fermentasi lan distilasi tanduran pati, sing padha karo proses nggawe anggur, nanging suhu distilasi luwih murah tinimbang anggur, wektu distilasi luwih akeh tinimbang anggur, isi alkohol dhuwur. , lan produk rampung dhuwur. Ana luwih akeh eter lan aldehida kajaba alkohol tinimbang anggur, mula ora bisa diombe, nanging bisa ngubungi awak manungsa kanggo tujuan medis. Iki minangka produk bahan tanduran.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Peralatan Rumah Sakit paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Peralatan Rumah Sakit produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Peralatan Rumah Sakit sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.