Ngarep > Produk > Tes medis > Tes Kesuburan

Tes Kesuburan

Tes Kesuburan nuduhake pemeriksaan fisik sing ditindakake pasangan menyang rumah sakit sadurunge siap meteng, supaya bisa mesthekake lair bayi sing sehat, supaya bisa lair sehat. Pemeriksaan sadurunge meteng beda karo pemeriksaan fisik rutin, utamane kanggo sistem reproduksi lan faktor genetik saka pemeriksaan. Loro bojo lan bojo nindakake ujian sadurunge meteng item related bebarengan, kanggo menehi anak jaminan dhasar sehat seumur hidup. Bayi sing sehat kudu dadi kombinasi sperma lan endhog sing sehat, mula wong lanang uga kudu dipriksa. Wektu paling apik kanggo pemeriksaan sadurunge meteng yaiku 3 nganti 6 wulan sadurunge meteng.

Yen ana penyakit genetis sing jelas ing kulawarga, wong bakal menehi perhatian marang aspek pemeriksaan kasebut nalika nglairake, kanthi sadar takon dhokter. Nanging, sawetara wong tuwa, kaya wong normal, minangka pembawa gen penyakit genetik. Sanajan ora nandhang penyakit kasebut dhewe, mesthine bisa nularake menyang generasi sabanjure. Contone, kanggo bocah-bocah albinisme, wong tuwane padha karo wong biasa, nanging bocah kasebut nduweni kulit sing padhang, rambut pucet lan manifestasi liyane. Tes kesuburan mulane penting banget
Saiki, ana ewonan penyakit genetik, sing paling akeh ora ana perawatan oyod. Sawise lare lare sing duwe penyakit genetis lair, dheweke bakal repot lan dibebani dening kulawarga lan masyarakat amarga ora bisa ditambani kanthi lengkap. Mulane, Tes Kesuburan penyakit genetik penting, lan macem-macem cara pemeriksaan kudu ditindakake kanggo nyegah lair saka bocah sing nandhang penyakit genetik.
View as  
 
Kita duwe Tes Kesuburan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Tes Kesuburan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Tes Kesuburan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.