Ngarep > Produk > Rehabilitasi lan Fisioterapi > Aparat Fisioterapi

Aparat Fisioterapi

Aparat Fisioterapi, singkatan saka Fisioterapi, yaiku piranti sing nggabungake faktor fisik menyang awak supaya luwih apik. Iki cocog kanggo digunakake ing omah lan kantor.
Faktor fisik aparat Fisioterapi sing umum kalebu "listrik, swara, cahya, magnet, banyu, tekanan, lsp. Beda karo terapi obat, terapi fisik relatif aman lan ramah lingkungan. Nanging beda karo terapi obat, efek terapi fisik. isih efektif banget kanggo sawetara penyakit, kayata ningkatake sirkulasi getih kanggo ningkatake fungsi organ manungsa utawa ningkatake kahanan jaringan lokal awak sing efektif banget.
Aparat Fisioterapi digunakake piranti terapi fisik mbokmenawa piranti thermotherapy. Akibat langsung saka hyperthermia yaiku nyebabake dilatasi pembuluh getih ing jaringan lokal awak manungsa, nguatake aliran getih, mbukak kapiler sing macet, lan nambah perfusi getih menyang jaringan manungsa. Khasiat instrumen iki langsung ana gandhengane karo perbaikan metabolisme sel jaringan ing kahanan sirkulasi getih sing luwih apik. Dadi perbaikan sirkulasi getih langsung ana gandhengane karo efek kuratif. Piranti hipertermia sing paling umum yaiku gelombang cendhak lan gelombang ultra-short, gelombang mikro lan terapi inframerah.
View as  
 
Aparat Terapi Laser Medis

Aparat Terapi Laser Medis

Medical Laser Therapeutic Apparatus, sing diarani terapi medan magnet, nuduhake sifat pseudo-ilmiah obat alternatif sing nglibatake konsep kayata "medan magnet", "magnetik", lan liya-liyane. Contone, pratelan gaya magnet utawa medan magnet duwe efek positif. ing awak manungsa, bisa nggunakake pengaruh Magnetik kanggo entuk pangopènan fisik lan mental utawa efek perawatan penyakit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Piranti Terapi Fisik Sirkulasi Getih

Piranti Terapi Fisik Sirkulasi Getih

Sirkulasi Darah Peralatan terapi fisik, sing diarani terapi medan magnet, nuduhake sifat pseudo-ilmiah saka obat alternatif sing nglibatake konsep kayata "medan magnet", "magnetik", lan liya-liyane. Contone, pratelan gaya magnet utawa medan magnet positif. efek ing awak manungsa, bisa nggunakake pengaruh Magnetik kanggo entuk pangopènan fisik lan mental utawa efek perawatan penyakit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Peralatan Terapi Fisik Terapi Laser Intensitas Dhuwur

Peralatan Terapi Fisik Terapi Laser Intensitas Dhuwur

Peralatan terapi fisik terapi laser intensitas dhuwur, sing diarani terapi medan magnet, nuduhake sifat pseudo-ilmiah saka obat alternatif sing kalebu konsep kayata "medan magnet", "magnetik", lan liya-liyane. Contone, pratelan gaya magnet utawa medan magnet. nduweni efek positif ing awak manungsa, bisa nggunakake pengaruh Magnetik kanggo entuk pangopènan fisik lan mental utawa efek perawatan penyakit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Unit Nirkabel Pijat Badan Peralatan Terapi Fisik

Unit Nirkabel Pijat Badan Peralatan Terapi Fisik

Unit Nirkabel Body Massage Peralatan Terapi Fisik, sing diarani terapi medan magnet, nuduhake sifat pseudo-ilmiah saka obat alternatif sing nglibatake konsep kayata "medan magnet", "magnetik", lan liya-liyane. Contone, pratelan gaya magnet utawa medan magnet. nduweni efek positif ing awak manungsa, bisa nggunakake pengaruh Magnetik kanggo entuk pangopènan fisik lan mental utawa efek perawatan penyakit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Piranti Disfungsi Piranti Terapi Fisik

Piranti Disfungsi Piranti Terapi Fisik

Peralatan Terapi Fisik Piranti Disfungsi, sing diarani terapi medan magnet, nuduhake sifat pseudo-ilmiah saka obat alternatif sing nglibatake konsep kayata "medan magnet", "magnetisme", lan liya-liyane. Contone, pratelan gaya magnet utawa medan magnet positif efek ing awak manungsa, bisa nggunakake pengaruh Magnetik kanggo entuk pangopènan fisik lan mental utawa efek perawatan penyakit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Peralatan Fisioterapi

Peralatan Fisioterapi

Peralatan Fisioterapi, sing diarani terapi medan magnet, nuduhake sifat pseudo-ilmiah obat alternatif sing nglibatake konsep kayata "medan magnet", "magnetik", lan liya-liyane. awak, bisa nggunakake pengaruh Magnetik kanggo entuk pangopènan fisik lan mental utawa efek perawatan penyakit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Aparat Fisioterapi paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Aparat Fisioterapi produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Aparat Fisioterapi sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.