Ngarep > Produk > Kesehatan lan Perawatan Kesehatan > Perawatan Pribadi lan Peralatan Kesehatan

Perawatan Pribadi lan Peralatan Kesehatan

Personal Care and Health Equipment minangka istilah populer kanggo panganan kesehatan. Gb16740-97 "Standar umum panganan kesehatan (fungsional)" artikel 3.1 panganan kesehatan ditetepake minangka: "panganan kesehatan (fungsional) minangka jinis panganan, nduweni ciri umum panganan umum, bisa nyetel fungsi awak manungsa, cocok kanggo wong tartamtu kanggo mangan, nanging ora kanggo tujuan nambani penyakit.Mulane, ing publisitas produk, ora bisa efisien, tingkat sukses lan tembung liyane sing gegandhengan. .
Peralatan Perawatan Pribadi lan Kesehatan umume diarani Suplemen Diet ing daratan China lan ing wilayah liyane.
Personal Care lan Health Equipment ngemot jumlah tartamtu saka komponen efektif, bisa nyetel fungsi awak manungsa, karo efek tartamtu, cocok kanggo kelompok tartamtu saka wong. Panganan umum ora duwe fungsi tartamtu, ora ana klompok khusus wong sing mangan.
Peralatan Perawatan Pribadi lan Kesehatan ora bisa langsung digunakake kanggo nambani penyakit, yaiku regulator mekanisme awak manungsa, suplemen nutrisi. Obat-obatan digunakake langsung kanggo nambani penyakit.
View as  
 
Kita duwe Perawatan Pribadi lan Peralatan Kesehatan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Perawatan Pribadi lan Peralatan Kesehatan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Perawatan Pribadi lan Peralatan Kesehatan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.