Ngarep > Produk > Kesehatan lan Perawatan Kesehatan > Perawatan Pribadi lan Peralatan Kesehatan

Perawatan Pribadi lan Peralatan Kesehatan

Personal Care and Health Equipment minangka istilah populer kanggo panganan kesehatan. Gb16740-97 "Standar umum panganan kesehatan (fungsional)" artikel 3.1 panganan kesehatan ditetepake minangka: "panganan kesehatan (fungsional) minangka jinis panganan, nduweni ciri umum panganan umum, bisa nyetel fungsi awak manungsa, cocok kanggo wong tartamtu kanggo mangan, nanging ora kanggo tujuan nambani penyakit.Mulane, ing publisitas produk, ora bisa efisien, tingkat sukses lan tembung liyane sing gegandhengan. .
Peralatan Perawatan Pribadi lan Kesehatan umume diarani Suplemen Diet ing daratan China lan ing wilayah liyane.
Personal Care lan Health Equipment ngemot jumlah tartamtu saka komponen efektif, bisa nyetel fungsi awak manungsa, karo efek tartamtu, cocok kanggo kelompok tartamtu saka wong. Panganan umum ora duwe fungsi tartamtu, ora ana klompok khusus wong sing mangan.
Peralatan Perawatan Pribadi lan Kesehatan ora bisa langsung digunakake kanggo nambani penyakit, yaiku regulator mekanisme awak manungsa, suplemen nutrisi. Obat-obatan digunakake langsung kanggo nambani penyakit.
View as  
 
Pad kringet

Pad kringet

Pad Kringet ana hubungane karo pad penyerap kringet kanggo awak manungsa, sing kalebu ing bidang teknis pad penyerap kringet. Iku struktur dilapisi, struktur dilapisi cedhak sisih kulit manungsa kanggo kain non-dirajut hidrofilik, cedhak sisih sandhangan kanggo kain non-dirajut tahan banyu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gedhe Glepung Rainbow Vent Ball

Gedhe Glepung Rainbow Vent Ball

Werni pelangi glepung ukuran gedhe yaiku bal cilik sing mbantu ngilangi stres kanthi ngolah otot ing tangan. Nyatane, jinis piranti iki ora kudu katon kaya bal, lan macem-macem wujud bisa ditemokake ing pasar. Fitur utama sing ditetepake yaiku gampang pas karo tangan lan gampang dibentuk, saéngga pangguna bisa remas lan deform nggunakake bal tekanan nalika menehi resistensi kanggo meksa otot tangan supaya bisa digunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bola Stress Ganti Warna TPR Non-beracun kanthi Logo Kustom

Bola Stress Ganti Warna TPR Non-beracun kanthi Logo Kustom

Bola Stress Ganti Warna TPR Non-beracun Kanthi Logo Kustom yaiku bal cilik sing mbantu ngilangi stres kanthi ngleksanani otot ing tangan. Nyatane, jinis piranti iki ora kudu katon kaya bal, lan macem-macem wujud bisa ditemokake ing pasar. Fitur utama sing ditetepake yaiku gampang pas karo tangan lan gampang dibentuk, saéngga pangguna bisa remas lan deform nggunakake bal tekanan nalika menehi resistensi kanggo meksa otot tangan supaya bisa digunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Turu Bising Putih kanthi 7 Lampu Led Breathing

Mesin Turu Bising Putih kanthi 7 Lampu Led Breathing

Mesin Turu Noise Putih kanthi 7 Lampu Led Breathing wis ngembangake teknologi sing ngrangsang saraf ing otak supaya bisa turu jero. Kanthi ngrangsang saraf kasebut kanthi pulsa magnetik sing ora mbebayani, otak ngasilake "gelombang alon" sing mbantu wong turu. Para ilmuwan wis nggawe mesin turu kanggo mungkasi jaman insomnia. Mesin turu kepompong dirancang sajrone proses turu sing apik. Kurva iku sampurna kanggo turu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sauna Uap Pribadi Mini Lipat sing Nyaman kanggo Digunakake Ngarep

Sauna Uap Pribadi Mini Lipat sing Nyaman kanggo Digunakake Ngarep

Trep Folding Mini Pribadi Uap Sauna Kanggo Ngarep Gunakake uga disebut kamar uap kringet, asalé saka Finlandia, kalebu kamar uap garing lan kamar uap udan, nanging wong biasane ngomong kamar sauna kamar uap garing, kamar uap kamar uap udan. Sauna tradisional yaiku nggunakake watu mineral sing diobong, tuangake banyu kanggo ngasilake uap ing ndhuwur, lan modern yaiku nggunakake inframerah adoh lan anion kanggo entuk efek sauna, ruangan sauna duwe macem-macem efek kayata nyuda bobot, racun discharge, rematik discharge , seneng dening konsumen.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bola Yoga Tahan Ledakan Tekanan 25cm

Bola Yoga Tahan Ledakan Tekanan 25cm

25cm Pressure Explosion Proof Yoga Ball bisa digunakake supaya tetep fit. Iki diarani bal olahraga lan bal karet bisa tahan tekanan nganti 400kg. Bola fitness minangka gerakan fitness olahraga sing anyar, menarik, khusus, saiki bal fitness olahraga gerakan iki kanthi efek sing nyenengake, alon, aman, lan jelas, utamane dening wanita kutha.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Perawatan Pribadi lan Peralatan Kesehatan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Perawatan Pribadi lan Peralatan Kesehatan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Perawatan Pribadi lan Peralatan Kesehatan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.