Ngarep > Produk > Piranti Proteksi > Busana Proteksi sing bisa digunakake

Busana Proteksi sing bisa digunakake

Sandhangan Proteksi Sekali Pakai nuduhake sandhangan protèktif sing digunakake dening personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan masyarakat, personel reresik, lsp.) .). Fungsine kanggo ngisolasi bakteri, bledug ultrafine sing mbebayani, larutan asam lan alkali, radiasi elektromagnetik, lan sapiturute, kanggo njamin keamanan personel lan njaga lingkungan sing resik.
Protèktif: Proteksi minangka syarat kinerja sing paling penting saka Busana Proteksi Pakai, utamane kalebu penghalang cair, penghalang mikroba lan penghalang partikel. Cairan alangi tegese sandhangan protèktif medis kudu bisa nyegah penetrasi banyu, getih, alkohol lan cairan liyane, kanthi hidrofobik luwih saka 4, supaya ora ngrusak sandhangan lan awak manungsa. Ngindhari getih pasien, cairan awak lan sekresi liyane sajrone operasi kanggo nggawa virus menyang staf medis. Rintangan mikroba kalebu resistensi bakteri lan virus. Rintangan utama kanggo bakteri yaiku nyegah transmisi kontak (lan transmisi bali) saka staf medis menyang tatu bedah pasien nalika operasi. Rintangan utama kanggo virus kasebut yaiku kanggo nyegah petugas kesehatan supaya ora kena kontak karo getih lan cairan awak pasien, sing nggawa virus kasebut nyebabake infeksi silang antarane dokter lan pasien. Barrier partikel nuduhake pencegahan virus udhara ing wangun inhalasi aerosol utawa ketaatan kanggo penyerapan permukaan kulit dening awak manungsa.

Kenyamanan Busana Proteksi sing Bisa Digunakake: Kenyamanan kalebu permeabilitas udara, penetrasi uap banyu, drape, kualitas, kekandelan permukaan, kinerja elektrostatik, warna, reflektif, bau lan sensitisasi kulit. Sing paling penting yaiku permeabilitas lan permeabilitas kelembapan. Kanggo nambah efek protèktif, kain sandhangan protèktif biasane laminate utawa laminate, asil ing permeabilitas kandel lan miskin lan permeabilitas Kelembapan. Nyandhang jangka panjang ora kondusif kanggo kringet lan panas. Requirement antistatic kanggo nyegah listrik statis ing kamar operasi saka nresep jumlah gedhe saka bledug lan bakteri ing gaun operasi, kang mbebayani kanggo tatu sabar, lan kanggo nyegah spark kui dening listrik statis saka detonating gas molah malih ing kamar operasi lan mengaruhi akurasi instruments tliti.

Sifat fisik lan mekanik: Sifat fisik lan mekanik utamane nuduhake resistensi luh, resistensi tusukan lan resistensi nyandhang bahan Busana Pelindung Disposable. Aja nyuwek lan tusukan kanggo nyedhiyakake saluran kanggo nyebarake bakteri lan virus, lan resistensi nyandhang bisa nyegah floc tiba saka nyedhiyakake panggonan kanggo bakteri lan virus kanggo ngasilake.
View as  
 
Kita duwe Busana Proteksi sing bisa digunakake paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Busana Proteksi sing bisa digunakake produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Busana Proteksi sing bisa digunakake sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.