Ngarep > Produk > Piranti Proteksi > Busana Proteksi sing bisa digunakake

Busana Proteksi sing bisa digunakake

Sandhangan Proteksi Sekali Pakai nuduhake sandhangan protèktif sing digunakake dening personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan masyarakat, personel reresik, lsp.) .). Fungsine kanggo ngisolasi bakteri, bledug ultrafine sing mbebayani, larutan asam lan alkali, radiasi elektromagnetik, lan sapiturute, kanggo njamin keamanan personel lan njaga lingkungan sing resik.
Protèktif: Proteksi minangka syarat kinerja sing paling penting saka Busana Proteksi Pakai, utamane kalebu penghalang cair, penghalang mikroba lan penghalang partikel. Cairan alangi tegese sandhangan protèktif medis kudu bisa nyegah penetrasi banyu, getih, alkohol lan cairan liyane, kanthi hidrofobik luwih saka 4, supaya ora ngrusak sandhangan lan awak manungsa. Ngindhari getih pasien, cairan awak lan sekresi liyane sajrone operasi kanggo nggawa virus menyang staf medis. Rintangan mikroba kalebu resistensi bakteri lan virus. Rintangan utama kanggo bakteri yaiku nyegah transmisi kontak (lan transmisi bali) saka staf medis menyang tatu bedah pasien nalika operasi. Rintangan utama kanggo virus kasebut yaiku kanggo nyegah petugas kesehatan supaya ora kena kontak karo getih lan cairan awak pasien, sing nggawa virus kasebut nyebabake infeksi silang antarane dokter lan pasien. Barrier partikel nuduhake pencegahan virus udhara ing wangun inhalasi aerosol utawa ketaatan kanggo penyerapan permukaan kulit dening awak manungsa.

Kenyamanan Busana Proteksi sing Bisa Digunakake: Kenyamanan kalebu permeabilitas udara, penetrasi uap banyu, drape, kualitas, kekandelan permukaan, kinerja elektrostatik, warna, reflektif, bau lan sensitisasi kulit. Sing paling penting yaiku permeabilitas lan permeabilitas kelembapan. Kanggo nambah efek protèktif, kain sandhangan protèktif biasane laminate utawa laminate, asil ing permeabilitas kandel lan miskin lan permeabilitas Kelembapan. Nyandhang jangka panjang ora kondusif kanggo kringet lan panas. Requirement antistatic kanggo nyegah listrik statis ing kamar operasi saka nresep jumlah gedhe saka bledug lan bakteri ing gaun operasi, kang mbebayani kanggo tatu sabar, lan kanggo nyegah spark kui dening listrik statis saka detonating gas molah malih ing kamar operasi lan mengaruhi akurasi instruments tliti.

Sifat fisik lan mekanik: Sifat fisik lan mekanik utamane nuduhake resistensi luh, resistensi tusukan lan resistensi nyandhang bahan Busana Pelindung Disposable. Aja nyuwek lan tusukan kanggo nyedhiyakake saluran kanggo nyebarake bakteri lan virus, lan resistensi nyandhang bisa nyegah floc tiba saka nyedhiyakake panggonan kanggo bakteri lan virus kanggo ngasilake.
View as  
 
Setelan Isolasi Sekali Pakai

Setelan Isolasi Sekali Pakai

Setelan Isolasi sing Bisa Dibuwang: Sandhangan pelindung kanggo personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan umum, personel reresik, lsp.) lan wong sing mlebu wilayah medis lan kesehatan tartamtu (umpamane, pasien, pengunjung rumah sakit, wong sing mlebu wilayah sing kena infeksi, lsp.).
Suit Isolasi Disposable: Bisa nyegah penetrasi banyu, getih, alkohol lan cairan liyane. Wis kelas 4 hydrophobicity ndhuwur, supaya ora contaminate sandhangan lan awak manungsa. Ngindhari getih pasien, cairan awak lan sekresi liyane sajrone operasi bakal nggawa virus menyang staf medis. Bisa ngalangi bakteri lan virus.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gaun Isolasi Proteksi Kimia

Gaun Isolasi Proteksi Kimia

Gaun Pengasingan Proteksi Kimia: Bisa nyegah penetrasi banyu, getih, alkohol lan cairan liyane. Wis kelas 4 hydrophobicity ndhuwur, supaya ora contaminate sandhangan lan awak manungsa. Ngindhari getih pasien, cairan awak lan sekresi liyane sajrone operasi bakal nggawa virus menyang staf medis. Bisa ngalangi bakteri lan virus. Rintangan utama kanggo bakteri yaiku nyegah transmisi kontak (lan transmisi bali) saka staf medis menyang tatu bedah pasien nalika operasi. Rintangan utama kanggo virus yaiku nyegah kontak staf medis karo getih lan cairan awak pasien, sing nggawa virus sing disebabake infeksi silang antarane dokter lan pasien.
Gaun Pengasingan Proteksi Kimia: Sandhangan protèktif kanggo personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan umum, personel reresik, lan liya-liyane) lan wong sing mlebu wilayah medis lan kesehatan tartamtu (contone, pasien, pengunjung rumah sakit, wong sing mlebu wilayah sing kena infeksi, lsp.). Fungsine kanggo ngisolasi bakteri, bledug ultrafine sing mbebayani, larutan asam lan alkalin, radiasi elektromagnetik, lan sapiturute, njamin safety personel lan njaga lingkungan sing resik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Busana Pelindung Sipil sing bisa digunakake

Busana Pelindung Sipil sing bisa digunakake

Busana Proteksi Sipil sing bisa digunakake: Sandhangan pelindung kanggo personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan umum, personel reresik, lsp.) lan wong sing mlebu wilayah medis lan kesehatan tartamtu (umpamane, pasien, pengunjung rumah sakit, wong sing mlebu wilayah sing kena infeksi, lsp.). Fungsine kanggo ngisolasi bakteri, bledug ultrafine sing mbebayani, larutan asam lan alkalin, radiasi elektromagnetik, lan sapiturute, njamin safety personel lan njaga lingkungan sing resik.
Busana Proteksi Sipil sing bisa digunakake: Bisa nyegah penetrasi banyu, getih, alkohol lan cairan liyane. Wis kelas 4 hydrophobicity ndhuwur, supaya ora contaminate sandhangan lan awak manungsa. Ngindhari getih pasien, cairan awak lan sekresi liyane sajrone operasi bakal nggawa virus menyang staf medis. Bisa ngalangi bakteri lan virus. Rintangan utama kanggo bakteri yaiku nyegah transmisi kontak (lan transmisi bali) saka staf medis menyang tatu bedah pasien nalika operasi. Rintangan utama kanggo virus yaiku nyegah kontak staf medis karo getih lan cairan awak pasien, sing nggawa virus sing disebabake infeksi silang antarane dokter lan pasien.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sandhangan Pelindung Medis tanpa Tutup Kaki

Sandhangan Pelindung Medis tanpa Tutup Kaki

Busana Proteksi Medis Tanpa Tutup Sikil: Sandhangan protèktif kanggo personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan umum, personel reresik, lsp.) lan wong sing mlebu wilayah medis lan kesehatan tartamtu (contone, pasien, pengunjung rumah sakit, wong sing mlebu ing wilayah sing kena infeksi, lsp. ). Fungsine kanggo ngisolasi bakteri, bledug ultrafine sing mbebayani, larutan asam lan alkalin, radiasi elektromagnetik, lan sapiturute, njamin safety personel lan njaga lingkungan sing resik.
Sandhangan Proteksi Medis Tanpa Tutup Kaki: Bisa nyegah penetrasi banyu, getih, alkohol lan cairan liyane. Wis kelas 4 hydrophobicity ndhuwur, supaya ora contaminate sandhangan lan awak manungsa. Ngindhari getih pasien, cairan awak lan sekresi liyane sajrone operasi bakal nggawa virus menyang staf medis. Bisa ngalangi bakteri lan virus. Rintangan utama kanggo bakteri yaiku nyegah transmisi kontak (lan transmisi bali) saka staf medis menyang tatu bedah pasien nalika operasi. Rintangan utama kanggo virus yaiku nyegah kontak staf medis karo getih lan cairan awak pasien, sing nggawa virus sing disebabake infeksi silang antarane dokter lan pasien.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sandhangan Pelindung Medis kanthi Tutup Kaki

Sandhangan Pelindung Medis kanthi Tutup Kaki

Busana Proteksi Medis kanthi Tutup Kaki: Sandhangan protèktif kanggo personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan umum, personel reresik, lsp.) lan wong sing mlebu wilayah medis lan kesehatan tartamtu (contone, pasien, pengunjung rumah sakit, wong sing mlebu wilayah sing kena infeksi, lsp. ). Fungsine kanggo ngisolasi bakteri, bledug ultrafine sing mbebayani, larutan asam lan alkalin, radiasi elektromagnetik, lan sapiturute, njamin safety personel lan njaga lingkungan sing resik.
Sandhangan Proteksi Medis kanthi Tutup Kaki: Bisa nyegah penetrasi banyu, getih, alkohol lan cairan liyane. Wis kelas 4 hydrophobicity ndhuwur, supaya ora contaminate sandhangan lan awak manungsa. Ngindhari getih pasien, cairan awak lan sekresi liyane sajrone operasi bakal nggawa virus menyang staf medis. Bisa ngalangi bakteri lan virus. Rintangan utama kanggo bakteri yaiku nyegah transmisi kontak (lan transmisi bali) saka staf medis menyang tatu bedah pasien nalika operasi. Rintangan utama kanggo virus yaiku nyegah kontak staf medis karo getih lan cairan awak pasien, sing nggawa virus sing disebabake infeksi silang antarane dokter lan pasien.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jas Lab Medis Biru Medis Tahan Asam Nonwoven Pp lan Pe

Jas Lab Medis Biru Medis Tahan Asam Nonwoven Pp lan Pe

pp lan pe Nonwoven Acid Resistant Medical Blue Lab Coat: Sandhangan protèktif kanggo personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan masyarakat, petugas reresik, lsp.) lan wong sing mlebu ing wilayah medis lan kesehatan tartamtu (contone, pasien, pengunjung rumah sakit, wong sing mlebu. wilayah sing kena infeksi, lsp).
pp lan pe Nonwoven Acid Resistant Medical Blue Lab Coat: Bisa nyegah penetrasi banyu, getih, alkohol lan cairan liyane. Wis kelas 4 hydrophobicity ndhuwur, supaya ora contaminate sandhangan lan awak manungsa. Rintangan utama kanggo bakteri yaiku nyegah transmisi kontak (lan transmisi bali) saka staf medis menyang tatu bedah pasien nalika operasi. Rintangan utama kanggo virus yaiku nyegah kontak staf medis karo getih lan cairan awak pasien, sing nggawa virus sing disebabake infeksi silang antarane dokter lan pasien.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Busana Proteksi sing bisa digunakake paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Busana Proteksi sing bisa digunakake produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Busana Proteksi sing bisa digunakake sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.