Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal > Peralatan lan Aksesoris Anestesi

Peralatan lan Aksesoris Anestesi

Peralatan lan Aksesoris Anestesi sing digunakake ing anestesi kudu dijaga kanthi apik lan dipanggonke supaya gampang diakses kapan wae. Jumlah, kualitas lan panyimpenan obatan kudu dipriksa ajeg, lan obatan Highly beracun lan gawe ketagihan kudu katahan dening wong khusus, lan nggunakake sistem registrasi kudu ditetepake kanggo strictly aplikasi sistem.
Peralatan lan Aksesoris Anestesi sing digunakake ing anestesi kudu dijaga kanthi apik lan dipanggonke supaya gampang diakses kapan wae. Jumlah, kualitas lan panyimpenan obatan kudu dipriksa ajeg, lan obatan Highly beracun lan gawe ketagihan kudu katahan dening wong khusus, lan nggunakake sistem registrasi kudu ditetepake kanggo strictly aplikasi sistem.
Peralatan lan Aksesoris Anestesi kudu duwe peralatan pertolongan pertama sing lengkap, kalebu kabeh jinis obat-obatan pertolongan pertama, intubasi endotrakeal lan piranti aksesoris, bronkoskop serat optik, alat pernapasan buatan, alat transfusi getih cepet, monitor eg, alat pacu jantung lan kabeh jinis. saka monitor.
Peralatan lan Aksesoris Anestesi kudu disiapake kanthi bener, lan priksa manawa digunakake; Apa jeruk alkali ora efektif, apa kit puncture disinfeksi wis kadaluwarsa, apa kualitas lan disinfeksi macem-macem kateter lan obat-obatan sing dipercaya, efisiensi piranti nyedhot lan panyimpenan oksigen kudu dicenthang kanthi teliti.
Peralatan lan Aksesoris Anestesi kanggo pemeriksaan khusus kayata gas getih lan elektrolit serum, instrumen kasebut kudu dikalibrasi sadurunge anestesi supaya bisa digunakake kapan wae.
Peralatan lan Aksesoris Anestesi, kayata ngukur tekanan vena pusat, tekanan langsung intraarterial, tekanan arteri pulmonalis, tekanan kapiler paru-paru lan output jantung, peralatan lan instrumen sing relevan kudu disiapake.
View as  
 
<1>
Kita duwe Peralatan lan Aksesoris Anestesi paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Peralatan lan Aksesoris Anestesi produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Peralatan lan Aksesoris Anestesi sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.