Ngarep > Produk > Piranti Proteksi > Sarung Tangan Pakai

Sarung Tangan Pakai

Ing sawetara industri kanthi frekuensi panggantos sarung tangan sing dhuwur, sarung tangan sing bisa digunakake biasane disaranake supaya ora kena infeksi silang lan ngirit biaya panggantos, kayata industri medis, laboratorium, industri pangolahan panganan lan industri liyane kanthi syarat kebersihan sing dhuwur.

Sarung tangan sing bisa dibuang minangka kelas sarung tangan sing digawe saka lembaran karet utawa film tipis. Sarung tangan sing bisa digunakake biasane ana rong bahan: sarung tangan lateks lan sarung tangan nitril

Sarung tangan sing bisa digunakake bisa banget nglindhungi kaslametan para dokter lan perawat nalika lagi kontak karo pasien. Uga bisa nyegah masalah infeksi tatu pasien.
View as  
 
Kita duwe Sarung Tangan Pakai paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Sarung Tangan Pakai produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Sarung Tangan Pakai sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.