Ngarep > Produk > Piranti Proteksi > Sarung Tangan Pakai

Sarung Tangan Pakai

Ing sawetara industri kanthi frekuensi panggantos sarung tangan sing dhuwur, sarung tangan sing bisa digunakake biasane disaranake supaya ora kena infeksi silang lan ngirit biaya panggantos, kayata industri medis, laboratorium, industri pangolahan panganan lan industri liyane kanthi syarat kebersihan sing dhuwur.

Sarung tangan sing bisa dibuang minangka kelas sarung tangan sing digawe saka lembaran karet utawa film tipis. Sarung tangan sing bisa digunakake biasane ana rong bahan: sarung tangan lateks lan sarung tangan nitril

Sarung tangan sing bisa digunakake bisa banget nglindhungi kaslametan para dokter lan perawat nalika lagi kontak karo pasien. Uga bisa nyegah masalah infeksi tatu pasien.
View as  
 
Sarung Tangan Latex Medis Kab

Sarung Tangan Latex Medis Kab

Kita nyedhiyakake Sarung Tangan Lateks Medis sing nduweni kekuatan tarik sing luwih dhuwur lan sensitivitas tactile. Iku kandel lan kedap banyu, 100% rumus anyar kanggo nambah kelembutan lan kabugaran. Nduwe kelenturan sing kuat, tahan luh, ora bocor sisih, lengket lan nyaman. Aman lan gampang digunakake, kuwat lan awet, ora gampang gores lan pecah.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sarung Tangan Lateks Bebas Bubuk

Sarung Tangan Lateks Bebas Bubuk

Kita nyedhiyakake Sarung Tangan Lateks Bubuk Gratis sing duwe kelenturan sing kuat, tahan luh, ora bocor sisih, lengket lan nyaman. Aman lan gampang digunakake, kuwat lan awet, ora gampang gores lan pecah. Nduweni kekuatan tarik sing luwih dhuwur lan sensitivitas tactile sing luwih dhuwur. Iku kandel lan kedap banyu, 100% rumus anyar kanggo nambah kelembutan lan kabugaran.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sarung Tangan Lateks Kab

Sarung Tangan Lateks Kab

Kita nyedhiyakake Sarung Tangan Lateks Disposable sing duwe jaminan kualitas resmi, presisi sing apik, ora bocor sisih, lengket lan nyaman, nambah perasaan tangan sing cetha. Aman lan gampang digunakake, kuwat lan awet, ora gampang gores lan pecah.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pemeriksaa Medis Sekali Pakai

Pemeriksaa Medis Sekali Pakai

Kita nyedhiyakake pemeriksaan medis sing bisa digunakake kanthi presisi sing apik, ora ana bocor sisih, lengket lan nyaman, nambah rasa tangan sing cetha. Iku kuwat lan awet, ora gampang gores.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sarung Tangan Nitrile Grip Nyaman Pakai

Sarung Tangan Nitrile Grip Nyaman Pakai

Kita nyedhiyakake sarung tangan nitrile genggeman sing bisa digunakake sing ora bocor saka bahan penyegel. Presisi sing apik, ora bocor sisih, lengket lan nyaman, nambah rasa tangan sing cetha.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sarung Tangan Nitrile Steril Kab

Sarung Tangan Nitrile Steril Kab

Kita nyedhiyakake sarung tangan nitrile Steril sing ora bocor saka bahan penyegel. Presisi sing apik, ora bocor sisih, lengket lan nyaman, nambah rasa tangan sing cetha.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Sarung Tangan Pakai paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Sarung Tangan Pakai produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Sarung Tangan Pakai sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.