Ngarep > Produk > Rehabilitasi lan Fisioterapi > Mlaku Aids lan Kursi Roda

Mlaku Aids lan Kursi Roda

Mlaku Aids lan Kursi rodha umume dipérang dadi rong jinis, poto-help lan pitulungan, siji bisa push dhewe, siji perlu liyane kanggo mbantu push, kinerja tartamtu ing setir mburi iku gedhe lan cilik.
Alat Bantu Mlaku lan Kursi Roda luwih cocok kanggo wong tuwa. Yen wong tuwa ora bisa ngurus awake dhewe, dheweke bisa milih kursi rodha mburi cilik, sing cilik lan bisa dilipat lan trep kanggo dilebokake ing mobil.
Aids Walking lan Kursi Roda dianjurake kanggo milih setir gedhe, lan luwih trep kanggo push dhewe.Mesthi, ana versi nganyari ing pasar, karo gembong gedhe lan cilik diijolke.
View as  
 
Bantuan Mlaku

Bantuan Mlaku

AIDS lumampah bisa dipérang dadi jinis tanpa roda lan rodha, sing digunakake kanggo njaga keseimbangan awak, ndhukung bobot, nglatih lumampah, lan nambah kekuatan otot. Wilayah sing ndhukung pigura mlaku gedhe, stabil lan aman. Cocog kanggo ngadeg lan mlaku-mlaku ing pasien kanthi gangguan fungsi sing abot saka perangan awak ngisor.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Walker Rollator

Walker Rollator

Rollator Walker penting kanggo urip saben dinane wong sing ora duwe kabisan. Milih walker sing cocog bisa menehi kepenak kanggo wong sing ora duwe kabisan. Bisa didhukung dening instrumen lan minangka latihan fungsional kanggo pasien sing direhabilitasi kanggo mulihake fungsi awak, nyuda rasa nyeri lan mbantu rehabilitasi. Walkers cocok kanggo pasien sing ringkih, pasien tuwa, pasien sing fraktur ekstrem ngisor lan pasien sing duwe kelemahan anggota awak sing sepihak utawa bilateral.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kursi Roda Lipat Manual

Kursi Roda Lipat Manual

Saiki, akeh merek kursi roda listrik lan fungsine beda-beda. Kursi rodha listrik lipat sing entheng wis dadi favorit para wong tuwa, mula bobote kursi roda listrik lipat sing entheng? Apa aman kanggo wong tuwa nyopir kursi rodha listrik lipat sing entheng? Ing jaman kepungkur, kursi rodha listrik biasane nggunakake struktur tabung baja lan baterei asam timbal, saengga bobot kendaraan gedhe, lempitan ora trep, ora bisa dilebokake lan digawa. Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, kabutuhan wong tuwa lan wong cacat dadi macem-macem, lan Kursi Roda Lipat Manual wis mboko sithik dadi arus utama industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cacat Telpon Commode Kursi Roda

Cacat Telpon Commode Kursi Roda

Saiki, akeh merek kursi roda listrik lan fungsine beda-beda. Kursi rodha listrik lipat sing entheng wis dadi favorit para wong tuwa, mula bobote kursi roda listrik lipat sing entheng? Apa aman kanggo wong tuwa nyopir kursi rodha listrik lipat sing entheng? Ing jaman kepungkur, kursi rodha listrik biasane nggunakake struktur tabung baja lan baterei asam timbal, saengga bobot kendaraan gedhe, lempitan ora trep, ora bisa dilebokake lan digawa. Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, kabutuhan wong tuwa lan wong cacat dadi macem-macem, lan Kursi Roda Commode Cacat wis mboko sithik dadi arus utama industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kursi Roda Listrik Portabel Aluminium Lipat

Kursi Roda Listrik Portabel Aluminium Lipat

Saiki, akeh merek kursi roda listrik lan fungsine beda-beda. Kursi rodha listrik lipat sing entheng wis dadi favorit para wong tuwa, mula bobote kursi roda listrik lipat sing entheng? Apa aman kanggo wong tuwa nyopir kursi rodha listrik lipat sing entheng? Ing jaman kepungkur, kursi rodha listrik biasane nggunakake struktur tabung baja lan baterei asam timbal, saengga bobot kendaraan gedhe, lempitan ora trep, ora bisa dilebokake lan digawa. Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, kabutuhan wong tuwa lan wong cacat wis macem-macem, lan kursi rodha listrik portabel aluminium Folding wis mboko sithik dadi arus utama industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Remote Control Kursi Roda Lipat Kursi Roda Listrik Ringan

Remote Control Kursi Roda Lipat Kursi Roda Listrik Ringan

kursi rodha listrik Saiki wis akeh merek kursi roda listrik lan fungsine beda-beda. Kursi rodha listrik lipat sing entheng wis dadi favorit para wong tuwa, mula bobote kursi roda listrik lipat sing entheng? Apa aman kanggo wong tuwa nyopir kursi rodha listrik lipat sing entheng? Ing jaman kepungkur, kursi rodha listrik biasane nggunakake struktur tabung baja lan baterei asam timbal, saengga bobot kendaraan gedhe, lempitan ora trep, ora bisa dilebokake lan digawa. Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, kabutuhan wong tuwa lan cacat wis macem-macem, lan kursi rodha lempitan remot kontrol kursi rodha listrik sing entheng wis dadi arus utama industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Mlaku Aids lan Kursi Roda paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Mlaku Aids lan Kursi Roda produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Mlaku Aids lan Kursi Roda sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.