Ngarep > Produk > Rehabilitasi lan Fisioterapi > Mlaku Aids lan Kursi Roda

Mlaku Aids lan Kursi Roda

Mlaku Aids lan Kursi rodha umume dipérang dadi rong jinis, poto-help lan pitulungan, siji bisa push dhewe, siji perlu liyane kanggo mbantu push, kinerja tartamtu ing setir mburi iku gedhe lan cilik.
Alat Bantu Mlaku lan Kursi Roda luwih cocok kanggo wong tuwa. Yen wong tuwa ora bisa ngurus awake dhewe, dheweke bisa milih kursi rodha mburi cilik, sing cilik lan bisa dilipat lan trep kanggo dilebokake ing mobil.
Aids Walking lan Kursi Roda dianjurake kanggo milih setir gedhe, lan luwih trep kanggo push dhewe.Mesthi, ana versi nganyari ing pasar, karo gembong gedhe lan cilik diijolke.
View as  
 
Kita duwe Mlaku Aids lan Kursi Roda paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Mlaku Aids lan Kursi Roda produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Mlaku Aids lan Kursi Roda sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.