Produk

Pabrik kita nyedhiyakake Masker Disposable, Piranti Pertolongan Pertama Multi-fungsi, Peralatan Pijat, lsp. Desain sing ekstrem, bahan mentah sing berkualitas, kinerja dhuwur lan rega sing kompetitif yaiku sing dikarepake saben pelanggan, lan uga sing bisa ditawakake. We njupuk kualitas dhuwur, rega murah lan layanan sampurna.
View as  
 
Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Colloidal Gold) ditujokake kanggo deteksi kualitatif Antigen SARS-CoV-2 (protein Nukleokapsid) ing conto saliva manungsa kanthi in vitro.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kartu Uji Cepat Antigen COVID-19 (Emas Koloid)

Kartu Uji Cepat Antigen COVID-19 (Emas Koloid)

Kartu Uji Cepat Antigen COVID-19 (Emas Koloid) ditujokake kanggo deteksi kualitatif Antigen SARS-CoV-2 (protein Nukleokapsid) ing conto saliva manungsa kanthi in vitro.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid) kanggo Tes Mandhiri

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid) kanggo Tes Mandhiri

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid) kanggo tes mandiri ditujokake kanggo deteksi kualitatif Antigen SARS-CoV-2 (protein Nukleokapsid) ing conto saliva manungsa kanthi in vitro.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Red Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Red Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Red Multi-Purpose First Aid Survival Gear for Camping minangka peralatan kaslametan darurat profesional, dilengkapi tas ransel pertolongan cemas kanthi kapasitas gedhe, digunakake kanggo nyimpen 50 lembar peralatan kaslametan darurat lan pasokan darurat. Sampurna kanggo mobil, prau, mancal, motor, omah, papan kerja, lelungan, mburu, camping, hiking, fishing, boating, cycling, backpacking, climbing, sepedaan gunung, olahraga ruangan, petualangan ara-ara samun, kanggo nyukupi kabutuhan medis utawa darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Black Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Black Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Black Multi-Purpose First Aid Survival Gear for Camping minangka peralatan kaslametan darurat profesional, dilengkapi tas ransel sepindah kapasitas gedhe, digunakake kanggo nyimpen 50 lembar peralatan kaslametan darurat lan pasokan darurat. Sampurna kanggo mobil, prau, mancal, motor, omah, papan kerja, lelungan, mburu, camping, hiking, fishing, boating, cycling, backpacking, climbing, sepedaan gunung, olahraga ruangan, petualangan ara-ara samun, kanggo nyukupi kabutuhan medis utawa darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Camo Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Camo Multi-Purpose First Aid Survival Gear kanggo Camping

Camo Multi-Purpose First Aid Survival Gear for Camping minangka peralatan kaslametan darurat profesional, dilengkapi tas ransel pertolongan cemas berkapasitas gedhe, digunakake kanggo nyimpen 50 peralatan kaslametan darurat lan pasokan darurat. Sampurna kanggo mobil, prau, mancal, motor, omah, papan kerja, lelungan, mburu, camping, hiking, fishing, boating, cycling, backpacking, climbing, sepedaan gunung, olahraga ruangan, petualangan ara-ara samun, kanggo nyukupi kabutuhan medis utawa darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan