Ngarep > Produk > Kesehatan lan Perawatan Kesehatan > Stiker lan Tas Terapi Fisik

Stiker lan Tas Terapi Fisik

Stiker lan Tas Terapi Fisik kasusun saka senyawa polimer dhuwur lan macem-macem unsur biologi, dening institusi independen Amerika Serikat sing ora beracun kanggo awak manungsa tanpa efek samping. Rumus ilmiah ndadekake tas elastis lan bisa njaga rasa alus nalika disimpen ing wektu sing suwe ing lingkungan minus 190℃, sing umum dikenal minangka "tas non-freezing".
Stiker lan Tas Terapi Fisik: sirah, mriyang, lara untu, stroke panas, scald, ketegangan otot, sprain, trauma hemostasis, kaendahan, lan liya-liyane. lsp.
Stiker lan Tas Terapi Fisik: Lebokake ing mesin pembeku utawa beku kanggo digunakake. Kompres panas: lebokake tas kompres menyang oven gelombang mikro lan panasake (suhu dhuwur) sajrone 2 menit, utawa uap tas kasebut supaya digawe panas sadurunge digunakake.
View as  
 
Stiker Pelangsing Perut Bahan Alami

Stiker Pelangsing Perut Bahan Alami

Tuku Stiker Pelangsing Perut Bahan Alami saka kita. Kita bisa nindakake Wonder Patch iki kanthi rega sing kompetitif lan kualitas apik kanthi efek sing luwih apik Produk Anyar !Penjualan Panas ! Patch Pelangsing Perut, Tambalan Perut Rata, Bisa digawe paket khusus kanggo sampeyan adhedhasar desain sampeyan. Digawe saka 100% bahan alami, tambalan pelangsing alon-alon ngeculake komponen aktif langsung menyang aliran getih, nambah sirkulasi getih kanthi dramatis, nambah metabolisme awak. kanggo siklus 24 jam ngobong lemak uga nalika sampeyan turu, nyepetake proses bokong lemak, ngalangi panyerepan lemak ing awak lan nyuda rasa keluwen ing wayah awan. sawetara bungkus weteng liyane kanggo ngilangi bobot. Umume sampeyan pengin ngobong lemak lan kalori. Titik kabeh pemangkas pinggul iki yaiku nganggo sabuk nalika olahraga lan mbantu ngobong luwih akeh lemak ing wilayah weteng kanthi dhasar nggawe kringet kaya-kaya ana sauna ing weteng. Sabuk pemangkas weteng: Cukup amba kanggo nutupi weteng lan tetep sijine sak olahraga; Cukup kandel kanggo ngasilake panas lan ngobong lemak, mindhah selulit lan ngusir racun. Penutupan pancing & daur ulang priksa manawa sabuk kasebut dipasang kanthi rapet ing abs. Pemangkas pinggul kanggo wanita nggawe wong saka macem-macem ukuran bisa nganggo sabuk pelatih pinggul ab iki kanthi gampang. Sabuk pembakar lemak weteng nyedhiyakake luwih akeh kemampuan .BACK SUPPORT: Sabuk pelatih Ab banget stretchy ing panggonan sing bener lan nyedhiyakake ton dhukungan ing sisih lan mburi. Nyedhiyakake kompresi weteng cepet lan dhukungan lumbar. Pinggang slimming cincher ora digali menyang kulit lan lay warata kabeh cara watara. Yen sampeyan duwe masalah punggung ngisor, pelatih pinggul, kaya pengikat kompresi ing pinggul kanggo menehi dhukungan lumbar, mbantu nyuda rasa nyeri lan nambah postur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pinggang Trainer Trimmer Body Shaper

Pinggang Trainer Trimmer Body Shaper

We gawé kualitas Pinggang Trainer Trimmer Body Shaper. WAIST SLIMMER FOR WEIGHT LOSS: Digawe karo ekstra kandel, lateks-free Neoprene kanggo nambah kringet pengalaman. Nanging aja kuwatir babagan Kringet ekstra, pelatih pinggul sauna kita ora mung bakal ngusir panyerepan kelembapan nanging uga mbatesi slip nalika latihan. sawetara bungkus weteng liyane kanggo ngilangi bobot. Umume sampeyan pengin ngobong lemak lan kalori. Titik kabeh pemangkas pinggul iki yaiku nganggo sabuk nalika olahraga lan mbantu ngobong luwih akeh lemak ing wilayah weteng kanthi dhasar nggawe kringet kaya-kaya ana sauna ing weteng. Sabuk pemangkas weteng: Cukup amba kanggo nutupi weteng lan tetep sijine sak olahraga; Cukup kandel kanggo ngasilake panas lan ngobong lemak, mindhah selulit lan ngusir racun. Penutupan pancing & daur ulang priksa manawa sabuk kasebut dipasang kanthi rapet ing abs. Pemangkas pinggul kanggo wanita nggawe wong saka macem-macem ukuran bisa nganggo sabuk pelatih pinggul ab iki kanthi gampang. Sabuk pembakar lemak weteng nyedhiyakake luwih akeh kemampuan .BACK SUPPORT: Sabuk pelatih Ab banget stretchy ing panggonan sing bener lan nyedhiyakake ton dhukungan ing sisih lan mburi. Nyedhiyakake kompresi weteng cepet lan dhukungan lumbar. Pinggang slimming cincher ora digali menyang kulit lan lay warata kabeh cara watara. Yen sampeyan duwe masalah punggung ngisor, pelatih pinggul, kaya pengikat kompresi ing pinggul kanggo menehi dhukungan lumbar, mbantu nyuda rasa nyeri lan nambah postur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pain Relieving Patch

Pain Relieving Patch

Pain relieving patch: Anti-natoni analgesik patch minangka obat, utamane digunakake kanggo perawatan tambahan saka macem-macem rasa nyeri lan rasa ora nyaman sing disebabake dening bengkak lan nyeri, periarthritis saka pundhak, osteoarthritis lan sciatica.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Paket Panas Dingin sing bisa digunakake maneh

Paket Panas Dingin sing bisa digunakake maneh

Paket kadhemen panas sing bisa digunakake maneh: Iki nuduhake sayuran, woh-wohan, panganan, lan produk gampang liyane, produk sing gampang rusak, agen biologis lan kabeh produk sing kudu diangkut ing panyimpenan kadhemen muter peran pengawetan kulkas, kanggo nyegah rusak. Dinginake sayuran seger, woh-wohan, bir, omben-omben lan panganan kanggo wektu sing cendhak ing panggonan tanpa sumber kadhemen

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mat Pemanas Udara

Mat Pemanas Udara

Mat Pemanasan Udara: Pad pemanas udara, uga dikenal minangka kemul pemanasan udara, nggunakake pemanasan udara kanggo ngunggahake suhu awak pad kanggo entuk tujuan pemanasan, yaiku produk upgrade sing luwih apik adhedhasar kekurangan peralatan pemanas listrik kontak liyane. Iki minangka jinis produk anyar sing bebas radiasi, aman, nyaman, hemat energi, perlindungan lingkungan. Ditrapake kanggo sawetara saka sudhut wong, utamané kondisi fisik miskin saka wong tuwa kanggo entuk efek paling apik. Teknologi produk iki wis entuk sawetara paten nasional, lan minangka produk anyar sing bisa dipercaya digunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Paket Es sing bisa digunakake maneh

Paket Es sing bisa digunakake maneh

Paket Es sing Bisa Digunakake: Iki nuduhake sayuran, woh-wohan, panganan, lan produk gampang liyane, produk sing gampang rusak, agen biologis lan kabeh produk sing kudu diangkut ing panyimpenan kadhemen muter peran pengawetan kulkas, kanggo nyegah rusak. Dinginake sayuran seger, woh-wohan, bir, omben-omben lan panganan kanggo wektu sing cendhak ing panggonan tanpa sumber kadhemen

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Stiker lan Tas Terapi Fisik paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Stiker lan Tas Terapi Fisik produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Stiker lan Tas Terapi Fisik sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.