Ngarep > Produk > Kesehatan lan Perawatan Kesehatan > Stiker lan Tas Terapi Fisik

Stiker lan Tas Terapi Fisik

Stiker lan Tas Terapi Fisik kasusun saka senyawa polimer dhuwur lan macem-macem unsur biologi, dening institusi independen Amerika Serikat sing ora beracun kanggo awak manungsa tanpa efek samping. Rumus ilmiah ndadekake tas elastis lan bisa njaga rasa alus nalika disimpen ing wektu sing suwe ing lingkungan minus 190℃, sing umum dikenal minangka "tas non-freezing".
Stiker lan Tas Terapi Fisik: sirah, mriyang, lara untu, stroke panas, scald, ketegangan otot, sprain, trauma hemostasis, kaendahan, lan liya-liyane. lsp.
Stiker lan Tas Terapi Fisik: Lebokake ing mesin pembeku utawa beku kanggo digunakake. Kompres panas: lebokake tas kompres menyang oven gelombang mikro lan panasake (suhu dhuwur) sajrone 2 menit, utawa uap tas kasebut supaya digawe panas sadurunge digunakake.
View as  
 
Kita duwe Stiker lan Tas Terapi Fisik paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Stiker lan Tas Terapi Fisik produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Stiker lan Tas Terapi Fisik sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.