Ngarep > Produk > Peralatan Pertolongan Pertama > Aksesoris First Aid

Aksesoris First Aid

Aksesori Pertolongan Cepet Ing pangertene sing wiyar, kabeh peralatan sing bisa nylametake urip ing wektu sing cendhak yaiku peralatan pertolongan cemas. Biasane kita ngomong yen peralatan sepindah kalebu pangertèn sing sempit, utamane yaiku peralatan medis konvensional sing dibutuhake kanggo nylametake pasien ing rumah sakit. Iki kalebu defibrillator, respirator prasaja, kompresor jantung, fixator fraktur tekanan negatif, lan silinder oksigen. Kasur penyelamat multifungsi, piranti nyedhot tekanan negatif, mesin cuci lambung otomatis, pompa injeksi mikro, pompa infus kuantitatif lan peralatan darurat liyane kanggo intubasi trakea lan trakeotomi. Sistem ngawasi, piranti extracorporeal membrane oxygenation (ECMO), dialisis peritoneal lan sistem pemurnian getih lan peralatan liyane.

Aksesoris Pertolongan Pertama minangka ilmu komprehensif babagan akeh disiplin. Apa kanggo menehi hasil karo lan sinau macem-macem lesi leukemia lan trauma leukemia saka utama anyar, sing, ing wektu cendhak wektu, kanggo ngancem safety saka kacilakan urip manungsa bundhas lan penyakit, èlmu ngluwari darurat njupuk dijupuk. Iku ora menehi hasil karo kabèh proses bundhas lan bundhas, nanging fokus ing perawatan saka bundhas lan tataran sepindah pisanan, isine utamané: resusitasi jantung, paru-paru, otak, fungsi sirkulasi disebabake gram awak, trauma akut, multi -gagal fungsi organ, keracunan akut lan liya-liyane. Lan obat darurat uga kudu nyinaoni lan ngrancang nylametake, transportasi, komunikasi lan aspek liyane saka masalah kasebut, mula obat darurat kalebu: perawatan pra-rumah sakit (pusat darurat), kamar darurat rumah sakit, bangsal perawatan kritis (ICU) telung bagean. . Mulane, Aksesoris Pertolongan Pertama minangka bagean penting saka obat darurat.
View as  
 
Tourniquet sing bisa digunakake

Tourniquet sing bisa digunakake

Disposable Tourniquet digawe saka bahan polimer medis karet alam utawa karet khusus, jinis warata dawa, skalabilitas kuwat. Cocog kanggo institusi medis ing perawatan rutin lan perawatan infus, getih, transfusi getih, panggunaan hemostasis; Utawa getihen perangan awak, cokotan serangga ula liar getihen hemostasis darurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Papan balung mburi

Papan balung mburi

1. Spine Board, uga dikenal minangka piring fiksasi balung mburi lan tandu piring, digawe saka bahan PE, kuwat lan awet, lan bisa disinari dening sinar-X;
2. Dilengkapi tandu piring 3 sabuk pengaman khusus kanthi warna sing beda-beda, ukurane bisa diatur kanthi sabuk perekat, saka bocah nganti wong diwasa, ambane sabuk pengaman yaiku 5cm;
3, ukuran: 184 × 46 × 5cm
4, bantalan: 159Kg
5, bobot: 7,5kg

Waca liyaneKirim Pitakonan
AED Trainer Automated External Defibrillator Pengajaran Pelatihan Pertolongan Pertama kanggo CPR School Dwilingual Teach Tools

AED Trainer Automated External Defibrillator Pengajaran Pelatihan Pertolongan Pertama kanggo CPR School Dwilingual Teach Tools

The AED Trainer Automated External Defibrillator Teaching First Aid Training Kanggo CPR School Bilingual Teach Tools minangka defibrillator Permukaan Badan otomatis, piranti defibrilasi sing dirancang khusus kanggo digunakake ing papan umum lan omah kanggo profesional non-pertolongan pertama. Nalika digunakake, elektroda tempel saka defibrillator lumahing otomatis ditempelake menyang area jantung anterior kiwa lan Sudut ngisor scapula kiwa, lan operasi defibrilasi ditindakake miturut energi defibrilasi efektif sing ditandhani. Yen dosis efektif energi defibrilasi sing bakal digunakake ora dingerteni, daya maksimal piranti kasebut bisa digunakake kanggo operasi defibrilasi listrik. Sanalika sawise defibrilasi, nindakake CPR. Sawise limang siklus 30: 2 CPR, priksa pemulihan irama jantung lan denyut jantung spontan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Resuscitator

Resuscitator

Resuscitator nyedhot, uga dikenal minangka kantong udara pasokan oksigen bertekanan (AMBU), minangka alat sing gampang kanggo ventilasi buatan. Dibandhingake karo napas tutuk, konsentrasi oksigen luwih dhuwur lan operasi kasebut gampang. Utamane nalika kondisi kritis lan ora ana wektu kanggo intubasi endotrakeal, topeng bertekanan bisa digunakake kanggo menehi oksigen langsung, supaya pasien bisa entuk pasokan oksigen sing cukup lan ningkatake kondisi hipoksia jaringan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Care lan First Aid Kit

Care lan First Aid Kit

Miturut kabutuhan kahanan darurat sing beda-beda, Kit Perawatan lan Pertolongan Pertama digawe saka kombinasi sing cukup saka macem-macem peralatan medis kanthi fungsi pertolongan cemas lan barang-barang saben dina, lan dilengkapi obat pertolongan pertama sing disetujoni kanthi sah sing diprodhuksi dening Yunnan Baiyao Group Co. , Ltd. Iki kalebu piranti medis lan produk tambahan saben dina kanthi fungsi resusitasi kardiopulmoner, debridement lan disinfeksi, hemostasis, bandaging lan fiksasi fraktur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cardiopulmonary Resuscitation Aed Defibrillation Supply

Cardiopulmonary Resuscitation Aed Defibrillation Supply

Cardiopulmonary Resuscitation Aed Defibrillation Supply minangka irama sing luwih umum lan gampang diobati sing dadi panyebab utama serangan jantung ing wong diwasa. wulangan medis | jaringan pendidikan kanggo patients VF, yen bisa ing mundhut saka eling ing 3 kanggo 5 menit kanggo CPR langsung lan defibrillation, tingkat kaslametané paling dhuwur. Defibrillation cepet minangka perawatan sing apik kanggo VF durasi cendhak ing pasien sing nandhang serangan jantung metu saka rumah sakit utawa ing pasien sing ngawasi irama.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Kita duwe Aksesoris First Aid paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Aksesoris First Aid produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Aksesoris First Aid sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.