Ngarep > Produk > Peralatan Pertolongan Pertama > Aksesoris First Aid

Aksesoris First Aid

Aksesori Pertolongan Cepet Ing pangertene sing wiyar, kabeh peralatan sing bisa nylametake urip ing wektu sing cendhak yaiku peralatan pertolongan cemas. Biasane kita ngomong yen peralatan sepindah kalebu pangertèn sing sempit, utamane yaiku peralatan medis konvensional sing dibutuhake kanggo nylametake pasien ing rumah sakit. Iki kalebu defibrillator, respirator prasaja, kompresor jantung, fixator fraktur tekanan negatif, lan silinder oksigen. Kasur penyelamat multifungsi, piranti nyedhot tekanan negatif, mesin cuci lambung otomatis, pompa injeksi mikro, pompa infus kuantitatif lan peralatan darurat liyane kanggo intubasi trakea lan trakeotomi. Sistem ngawasi, piranti extracorporeal membrane oxygenation (ECMO), dialisis peritoneal lan sistem pemurnian getih lan peralatan liyane.

Aksesoris Pertolongan Pertama minangka ilmu komprehensif babagan akeh disiplin. Apa kanggo menehi hasil karo lan sinau macem-macem lesi leukemia lan trauma leukemia saka utama anyar, sing, ing wektu cendhak wektu, kanggo ngancem safety saka kacilakan urip manungsa bundhas lan penyakit, èlmu ngluwari darurat njupuk dijupuk. Iku ora menehi hasil karo kabèh proses bundhas lan bundhas, nanging fokus ing perawatan saka bundhas lan tataran sepindah pisanan, isine utamané: resusitasi jantung, paru-paru, otak, fungsi sirkulasi disebabake gram awak, trauma akut, multi -gagal fungsi organ, keracunan akut lan liya-liyane. Lan obat darurat uga kudu nyinaoni lan ngrancang nylametake, transportasi, komunikasi lan aspek liyane saka masalah kasebut, mula obat darurat kalebu: perawatan pra-rumah sakit (pusat darurat), kamar darurat rumah sakit, bangsal perawatan kritis (ICU) telung bagean. . Mulane, Aksesoris Pertolongan Pertama minangka bagean penting saka obat darurat.
View as  
 
<1>
Kita duwe Aksesoris First Aid paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Aksesoris First Aid produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Aksesoris First Aid sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.