Ngarep > Produk > Rehabilitasi lan Fisioterapi > Terapi Rehabilitasi Tebu

Terapi Rehabilitasi Tebu

Tebu Terapi Rehabilitasi minangka salah sawijining isi penting obat rehabilitasi, lan minangka sarana rehabilitasi sing penting kanggo pasien sing nandhang penyakit, ciloko lan cacat.
Terapi Rehabilitasi Tebu asring digabung karo terapi obat, terapi bedhah lan perawatan klinis liyane. Sadurunge perawatan rehabilitasi, pasien sing nandhang penyakit, ciloko lan cacat kudu ditaksir kanggo rehabilitasi, banjur rencana perawatan rehabilitasi kudu digawe lan ditemtokake, sing ditindakake dening kelompok rehabilitasi sing dumadi saka terapi rehabilitasi lan personel medis klinis sing dipusatake ing dokter rehabilitasi, lan diringkes, ditaksir lan diatur terus-terusan ing proses implementasine nganti pungkasan perawatan.
Tebu Terapi Rehabilitasi nduweni akeh konten (kalebu layanan perawatan lan pelatihan medis, pekerjaan, sosial lan liyane). Bab iki fokus ing terapi fisik, terapi kerja, terapi wicara, psikoterapi, teknik rehabilitasi lan terapi medis tradisional Cina ing kategori obat rehabilitasi tradisional.
View as  
 
Aluminium Alloy Four Claw Crutch

Aluminium Alloy Four Claw Crutch

Wong tuwa nggunakake crutches ana pasar struktur prasaja, fungsi siji, ora bisa éling fungsi kayata ngawasi nyata-wektu, bantuan pas wektune, amarga ing taun anyar tiba tuwa ora bisa nampa bantuan pas wektune lan kahanan wong tuwa ilang liyane lan liyane. , Supaya kanggo mesthekake safety saka lelungan tuwa, ing darurat bisa njaluk bantuan pas wektune, nggampangake wali ngawasi pas wektune lan looking for. Ing makalah iki, MCU 89C52 minangka kontrol utama, ngrancang posisi GPS, telpon telpon, sistem weker, lampu LED, MP3 lan fungsi liyane saka Aluminium Alloy Four Claw Crutch, desain prasaja, biaya murah, nduweni kepraktisan sing kuat. lan nilai pasar.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stainless Steel Lift Tunggal Walking Stick

Stainless Steel Lift Tunggal Walking Stick

Wong tuwa nggunakake crutches ana pasar struktur prasaja, fungsi siji, ora bisa éling fungsi kayata ngawasi nyata-wektu, bantuan pas wektune, amarga ing taun anyar tiba tuwa ora bisa nampa bantuan pas wektune lan kahanan wong tuwa ilang liyane lan liyane. , Supaya kanggo mesthekake safety saka lelungan tuwa, ing darurat bisa njaluk bantuan pas wektune, nggampangake wali ngawasi pas wektune lan looking for. Ing makalah iki, MCU 89C52 minangka kontrol utama, desain posisi GPS, telpon telpon, sistem weker, lampu LED, MP3 lan fungsi liyane saka Stainless Steel Single Lift Walking Stick, desain punika prasaja, biaya kurang, wis kuwat. praktis lan nilai pasar.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Paduan Aluminium Single Lift Crutch

Paduan Aluminium Single Lift Crutch

Wong tuwa nggunakake crutches ana pasar struktur prasaja, fungsi siji, ora bisa éling fungsi kayata ngawasi nyata-wektu, bantuan pas wektune, amarga ing taun anyar tiba tuwa ora bisa nampa bantuan pas wektune lan kahanan wong tuwa ilang liyane lan liyane. , Supaya kanggo mesthekake safety saka lelungan tuwa, ing darurat bisa njaluk bantuan pas wektune, nggampangake wali ngawasi pas wektune lan looking for. Ing makalah iki, MCU 89C52 minangka kontrol utama, ngrancang posisi GPS, nelpon telpon, sistem weker, lampu LED, MP3 lan fungsi liyane saka Aluminum Alloy Single Lift Crutch, desain prasaja, biaya murah, nduweni kepraktisan sing kuat. lan nilai pasar.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Aluminium Luwes Lipat Walking Stick

Aluminium Luwes Lipat Walking Stick

Wong tuwa nggunakake crutches ana pasar struktur prasaja, fungsi siji, ora bisa éling fungsi kayata ngawasi nyata-wektu, bantuan pas wektune, amarga ing taun anyar tiba tuwa ora bisa nampa bantuan pas wektune lan kahanan wong tuwa ilang liyane lan liyane. , Supaya kanggo mesthekake safety saka lelungan tuwa, ing darurat bisa njaluk bantuan pas wektune, nggampangake wali ngawasi pas wektune lan looking for. Ing makalah iki, MCU 89C52 minangka kontrol utama, ngrancang posisi GPS, telpon telpon, sistem weker, lampu LED, MP3 lan fungsi liyane saka Aluminium luwes lempitan tongkat lumampah, desain punika prasaja, kurang biaya, wis kepraktisan kuwat. lan nilai pasar.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kruk mlaku sing bisa diatur kanthi sikil papat

Kruk mlaku sing bisa diatur kanthi sikil papat

Tongkat Walking Walking Stick sing bisa diatur kanthi sikil papat, biasane tongkat kayu utawa logam kanthi gagang ing sisih ndhuwur sing dadi "sikil katelu" kanggo nyetabilake awak nalika mlaku. Saiki ana uga telu - utawa sikil papat, kanggo efek anti-skid sing luwih apik, lan sawetara digabungake karo bangku lempitan cilik. Biasane digunakake dening wong tuwa lan cacat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kruk Kaki papat

Kruk Kaki papat

Four Legged Crutches minangka piranti prasaja, biasane tongkat kayu utawa logam kanthi gagang ing sisih ndhuwur sing minangka "sikil katelu" kanggo nyetabilake awak nalika mlaku. Saiki ana uga telu - utawa sikil papat, kanggo efek anti-skid sing luwih apik, lan sawetara digabungake karo bangku lempitan cilik. Biasane digunakake dening wong tuwa lan cacat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Terapi Rehabilitasi Tebu paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Terapi Rehabilitasi Tebu produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Terapi Rehabilitasi Tebu sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.