Ngarep > Babagan Kita>Inovasi R&D

Inovasi R&D

Perusahaan menehi perhatian marang riset & pangembangan lan inovasi. Ing 2014, kita ngedegake lembaga riset Kedokteran Baili. Kanthi nggunakake teknologi institusi khusus, kita ngedegake tim riset & pangembangan profesional. Ing taun 2019, kita ngadegake lembaga riset medis Baili lan mbangun basis manufaktur lan riset bebarengan karo Universitas Sains lan Teknologi Xiamen, sing duwe puluhan paten penemuan, paten model sarana lan paten penampilan.