Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal > Peralatan Terapi Pernafasan

Peralatan Terapi Pernafasan

Peralatan Terapi Pernafasan nuduhake pasien sing ora bisa ambegan dhewe kanggo ngrampungake aksi exhaling karbon dioksida lan inhalasi oksigen, sajrone oksigen, sarana fisik utawa alat pernapasan buatan bakal digunakake kanggo perawatan. Ing pangertèn sing sempit, perawatan ambegan nuduhake kabeh proses perawatan medis fisik lan mental kanggo pasien lan kulawargane nalika pasien ora bisa mbusak piranti pernapasan buatan kanggo sementara.
Peralatan Terapi Pernafasan minangka profesi medis anyar, sing tugase kanggo diagnosa, ngobati lan perawat pasien kanthi insufisiensi kardiopulmoner utawa kelainan ing sangisore pandhuane dokter.
Peralatan Terapi Pernafasan kalebu panyedhiya ventilasi lan terapi oksigen kanggo pasien sing lara kritis; Panggunaan lan ngawasi macem-macem gas medis; Various atomization lan perawatan aerosol lan ngawasi; Resusitasi kardiopulmoner lan panggunaan lan pangopènan peralatan; rehabilitasi paru-paru; Prosedur teknis liyane, kayata analisis gas getih, pemantauan fungsi paru-paru, terapi kamar oksigen hiperbarik, lsp.
View as  
 
Pulse Oximeter

Pulse Oximeter

Pulse Oximeter: Indeks pangukuran utama oksimeter yaiku denyut nadi, saturasi oksigen lan indeks perfusi (PI). Saturasi oksigen (singkatane SpO2) minangka salah sawijining data dhasar sing penting ing obat klinis. Saturasi oksigen getih yaiku persentase volume O2 gabungan menyang volume O2 gabungan ing volume total getih.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Topeng Oksigen Kab

Topeng Oksigen Kab

Topeng Oksigen: Topeng oksigen yaiku piranti sing ngirim oksigen saka tangki menyang paru-paru. Topeng oksigen bisa digunakake kanggo nutupi irung lan tutuk (topeng oronasal) utawa kabeh pasuryan (topeng lengkap). Iki nduweni peran penting kanggo njamin kesehatan manungsa lan nglindhungi safety pilot lan penumpang maskapai.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Regulator Oksigen

Regulator Oksigen

Regulator Oksigen: Sensor aliran utama, pitungan aliran rong bagean, nggunakake teknologi tes metrologi paling anyar, ngenalake transduser majeng manca, tampilan kristal cair karakter Cina, diaudit dening sawetara insinyur senior kanthi peralatan deteksi majeng, dirancang khusus kanggo rumah sakit. departemen pangukuran oksigen, ditanggulangi saiki ing pangukuran aliran gangguan elektromagnetik, Aliran cilik (nalika wong njupuk oksigen) ora bisa miwiti, utawa aliran gedhe ora bisa diukur. Kanthi sawetara sudhut, tliti dhuwur, ukuran kompak lan ayu, instalasi prasaja lan trep, ora mechanical Gagal, gampang diwaca, umur layanan dawa, lan akeh fitur liyane. Wis dadi bangsal rumah sakit, stasiun oksigen, kamar oksigen hiperbarik, pilihan sing paling apik saka produk pangukuran oksigen.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Oksigen Flow Meter lan Regulator

Oksigen Flow Meter lan Regulator

Oksigen Flow Meter lan Regulator: Sensor aliran utama, pitungan aliran saka rong bagéan, iku adopts teknologi testing metrological paling anyar, introduce transduser majeng manca, tampilan kristal Cairan karakter Cina, diaudit dening sawetara engineers senior karo peralatan deteksi majeng, khusus dirancang kanggo departemen rumah sakit pangukuran oksigen, ditanggulangi saiki ing pangukuran aliran gangguan elektromagnetik, Aliran cilik (nalika wong njupuk oksigen) ora bisa miwiti, utawa aliran gedhe ora bisa diukur. Kanthi sawetara sudhut, tliti dhuwur, ukuran kompak lan ayu, instalasi prasaja lan trep, ora mechanical Gagal, gampang diwaca, umur layanan dawa, lan akeh fitur liyane. Wis dadi bangsal rumah sakit, stasiun oksigen, kamar oksigen hiperbarik, pilihan sing paling apik saka produk pangukuran oksigen.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Oxygenerator

Oxygenerator

Oxygenerator: Generator oksigen minangka jinis mesin kanggo ngasilake oksigen. Prinsipe yaiku nggunakake teknologi pamisahan udara. Udhara pisanan dikompres kanthi kapadhetan dhuwur lan banjur dipisahake ing suhu tartamtu kanthi beda ing titik kondensasi komponen udara, lan banjur dipisahake dadi oksigen lan nitrogen kanthi distilasi. Umume, amarga digunakake kanggo produksi oksigen mula wong-wong mau nyebat mesin oksigen. Amarga oksigen lan nitrogen digunakake akeh, generator oksigen digunakake akeh ing ekonomi nasional. Utamane ing metalurgi, industri kimia, minyak bumi, pertahanan nasional lan industri liyane sing paling akeh digunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ventilator medis

Ventilator medis

Ventilator Medis: Generator oksigen minangka jinis mesin kanggo ngasilake oksigen. Prinsipe yaiku nggunakake teknologi pamisahan udara. Udhara pisanan dikompres kanthi kapadhetan dhuwur lan banjur dipisahake ing suhu tartamtu kanthi beda ing titik kondensasi komponen udara, lan banjur dipisahake dadi oksigen lan nitrogen kanthi distilasi. Umume, amarga digunakake kanggo produksi oksigen mula wong-wong mau nyebat mesin oksigen. Amarga oksigen lan nitrogen digunakake akeh, generator oksigen digunakake akeh ing ekonomi nasional. Utamane ing metalurgi, industri kimia, minyak bumi, pertahanan nasional lan industri liyane sing paling akeh digunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Peralatan Terapi Pernafasan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Peralatan Terapi Pernafasan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Peralatan Terapi Pernafasan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.