Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal > Peralatan Terapi Pernafasan

Peralatan Terapi Pernafasan

Peralatan Terapi Pernafasan nuduhake pasien sing ora bisa ambegan dhewe kanggo ngrampungake aksi exhaling karbon dioksida lan inhalasi oksigen, sajrone oksigen, sarana fisik utawa alat pernapasan buatan bakal digunakake kanggo perawatan. Ing pangertèn sing sempit, perawatan ambegan nuduhake kabeh proses perawatan medis fisik lan mental kanggo pasien lan kulawargane nalika pasien ora bisa mbusak piranti pernapasan buatan kanggo sementara.
Peralatan Terapi Pernafasan minangka profesi medis anyar, sing tugase kanggo diagnosa, ngobati lan perawat pasien kanthi insufisiensi kardiopulmoner utawa kelainan ing sangisore pandhuane dokter.
Peralatan Terapi Pernafasan kalebu panyedhiya ventilasi lan terapi oksigen kanggo pasien sing lara kritis; Panggunaan lan ngawasi macem-macem gas medis; Various atomization lan perawatan aerosol lan ngawasi; Resusitasi kardiopulmoner lan panggunaan lan pangopènan peralatan; rehabilitasi paru-paru; Prosedur teknis liyane, kayata analisis gas getih, pemantauan fungsi paru-paru, terapi kamar oksigen hiperbarik, lsp.
View as  
 
Kita duwe Peralatan Terapi Pernafasan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Peralatan Terapi Pernafasan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Peralatan Terapi Pernafasan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.