Ngarep > Produk > Tes medis > Tes Penyakit Tular Seksual

Tes Penyakit Tular Seksual

Tes Penyakit Menular Seksual yaiku klompok penyakit infèksius sing disebar liwat kontak seksual utawa prilaku seksual sing padha lan kontak ora langsung. Iku arang banget mbebayani kanggo manungsa lan nyebabake ancaman serius kanggo kulawarga lan masyarakat. Iki wis nyebabake keprihatinan sing nyebar ing saindenging jagad. Mulane, immunodetection saka penyakit kelamin wis dadi tes penting.
Asil abnormal saka Tes Diease Seksual: Autoantibodi titer dhuwur asring dideteksi ing serum pasien. Ana owah-owahan patologis sing ana gandhengane karo respon imun, lan situs patologis utamane inflamasi kronis kanthi infiltrasi limfosit lan sel plasma. Kurang kekebalan sing ora dingerteni, ditondoi kanthi demam utawa demam. Utawa nggedhekake limfatik. Wong sing mbutuhake tes: Wong sing dicurigai kena penyakit menular seksual, lan wanita ngandhut umume njaluk tes.
Amplifikasi asam nukleat lan imunologi digunakake kanggo ndeteksi Tes Penyakit Ditularake Seksual. Prinsip dhasar yaiku nambah sawetara agen luminescent utawa turunan menyang sistem reaksi kekebalan, miturut aksi katalitik enzim kanggo ngasilake luminescence, intensitas luminescence kanggo ngetung jumlah antigen utawa antibodi sing bakal diukur. Sawise nambahake luminescence enhancer, sinyal luminescence wis meningkat, dadi ingkang dipun danguaken, lan cara pangukuran bisa bola, sensitif lan akurat.
View as  
 
Kit Tes Rapid Testing Hiv Oral Medis

Kit Tes Rapid Testing Hiv Oral Medis

Kit tes cepet saliva HIV oral oral: Penyakit kelamin minangka penyakit sing ditularake liwat hubungan seksual, utamane ing area kelamin. Kalebu sifilis, gonore, chancre alus, granuloma limfatik kelamin kelamin lan granuloma inguinal 5 jinis. Penyakit Venereal (STD) minangka klompok penyakit infèksius sing umum nyebar ing saindenging jagad. Wis dadi masalah kesehatan umum sing serius kanthi tren ngembangake ruang lingkup epidemi, nyuda umur wiwitan lan nambah galur tahan obat, utamane paningkatan AIDS sing dramatis. Nyegah lan ngobati penyakit kelamin bakal dadi tugas sing angel banget lan jangka panjang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kit Tes Hiv Generasi 4 Anyar 1/2 Ag Ab Rapid Test Kaset

Kit Tes Hiv Generasi 4 Anyar 1/2 Ag Ab Rapid Test Kaset

Kit Tes HIV Generasi kaping 4 Anyar 1/2 Ag Ab Rapid Test Cassette: Penyakit kelamin yaiku penyakit sing ditularake liwat hubungan seksual, utamane ing area kelamin. Kalebu sifilis, gonore, chancre alus, granuloma limfatik kelamin kelamin lan granuloma inguinal 5 jinis. Penyakit Venereal (STD) minangka klompok penyakit infèksius sing umum nyebar ing saindenging jagad. Wis dadi masalah kesehatan umum sing serius kanthi tren ngembangake ruang lingkup epidemi, nyuda umur wiwitan lan nambah galur tahan obat, utamane paningkatan AIDS sing dramatis. Nyegah lan ngobati penyakit kelamin bakal dadi tugas sing angel banget lan jangka panjang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Treponema Pallidum Tp Syphilis Rapid Test Strip Kit

Treponema Pallidum Tp Syphilis Rapid Test Strip Kit

Treponema pallidum TP Syphilis rapid test strip kit:  Syphilis Rapid Test yaiku immunoassay aliran lateral kanggo deteksi simultan lan diferensiasi Antibodi Sifilis ing serum manungsa, plasma, utawa getih wutuh. Iki dimaksudake kanggo digunakake minangka tes skrining lan minangka pitulung kanggo diagnosa infeksi sifilis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kit Tes Getih Antibodi Rapid Hiv Kit Tes Rapid Hiv

Kit Tes Getih Antibodi Rapid Hiv Kit Tes Rapid Hiv

Kit tes getih antibodi cepet HIV Kit tes cepet HIV: Penyakit kelamin yaiku penyakit sing ditularake liwat hubungan seksual, utamane ing area kelamin. Kalebu sifilis, gonore, chancre alus, granuloma limfatik kelamin kelamin lan granuloma inguinal 5 jinis. Penyakit Venereal (STD) minangka klompok penyakit infèksius sing umum nyebar ing saindenging jagad. Wis dadi masalah kesehatan umum sing serius kanthi tren ngembangake ruang lingkup epidemi, nyuda umur wiwitan lan nambah galur tahan obat, utamane paningkatan AIDS sing dramatis. Nyegah lan ngobati penyakit kelamin bakal dadi tugas sing angel banget lan jangka panjang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Perlengkapan Medis Antibodi Sifilis (tp) Rapid Test Kit

Perlengkapan Medis Antibodi Sifilis (tp) Rapid Test Kit

Medical Supplies antibodi syphilis (tp) rapid test kit: Penyakit kelamin yaiku penyakit sing ditularake liwat hubungan seksual, utamane ing area kelamin. Kalebu sifilis, gonore, chancre alus, granuloma limfatik kelamin kelamin lan granuloma inguinal 5 jinis. Penyakit Venereal (STD) minangka klompok penyakit infèksius sing umum nyebar ing saindenging jagad. Wis dadi masalah kesehatan umum sing serius kanthi tren ngembangake ruang lingkup epidemi, nyuda umur wiwitan lan nambah galur tahan obat, utamane paningkatan AIDS sing dramatis. Nyegah lan ngobati penyakit kelamin bakal dadi tugas sing angel banget lan jangka panjang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Strip Tes Rapid Ngh Medis

Strip Tes Rapid Ngh Medis

Strip tes cepet getih NGH medis: Penyakit kelamin yaiku penyakit sing ditularake liwat hubungan seksual, utamane ing area kelamin. Kalebu sifilis, gonore, chancre alus, granuloma limfatik kelamin kelamin lan granuloma inguinal 5 jinis. Penyakit Venereal (STD) minangka klompok penyakit infèksius sing umum nyebar ing saindenging jagad. Wis dadi masalah kesehatan umum sing serius kanthi tren ngembangake ruang lingkup epidemi, nyuda umur wiwitan lan nambah galur tahan obat, utamane paningkatan AIDS sing dramatis. Nyegah lan ngobati penyakit kelamin bakal dadi tugas sing angel banget lan jangka panjang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Tes Penyakit Tular Seksual paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Tes Penyakit Tular Seksual produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Tes Penyakit Tular Seksual sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.