Ngarep > Produk > Tes medis > Tes Penyakit Tular Seksual

Tes Penyakit Tular Seksual

Tes Penyakit Menular Seksual yaiku klompok penyakit infèksius sing disebar liwat kontak seksual utawa prilaku seksual sing padha lan kontak ora langsung. Iku arang banget mbebayani kanggo manungsa lan nyebabake ancaman serius kanggo kulawarga lan masyarakat. Iki wis nyebabake keprihatinan sing nyebar ing saindenging jagad. Mulane, immunodetection saka penyakit kelamin wis dadi tes penting.
Asil abnormal saka Tes Diease Seksual: Autoantibodi titer dhuwur asring dideteksi ing serum pasien. Ana owah-owahan patologis sing ana gandhengane karo respon imun, lan situs patologis utamane inflamasi kronis kanthi infiltrasi limfosit lan sel plasma. Kurang kekebalan sing ora dingerteni, ditondoi kanthi demam utawa demam. Utawa nggedhekake limfatik. Wong sing mbutuhake tes: Wong sing dicurigai kena penyakit menular seksual, lan wanita ngandhut umume njaluk tes.
Amplifikasi asam nukleat lan imunologi digunakake kanggo ndeteksi Tes Penyakit Ditularake Seksual. Prinsip dhasar yaiku nambah sawetara agen luminescent utawa turunan menyang sistem reaksi kekebalan, miturut aksi katalitik enzim kanggo ngasilake luminescence, intensitas luminescence kanggo ngetung jumlah antigen utawa antibodi sing bakal diukur. Sawise nambahake luminescence enhancer, sinyal luminescence wis meningkat, dadi ingkang dipun danguaken, lan cara pangukuran bisa bola, sensitif lan akurat.
View as  
 
Kita duwe Tes Penyakit Tular Seksual paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Tes Penyakit Tular Seksual produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Tes Penyakit Tular Seksual sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.