Ngarep > Babagan Kita>Sejarah Kita

Sejarah Kita

Baili Medical Supplies Co., Ltd ana ing Baili Medical Group sing bisnis utama yaiku perusahaan manufaktur berteknologi tinggi sing nindakake R&D, produksi lan perdagangan barang-barang medis lan peralatan medis sing tahan lama kanthi bisnis utama kalebu pasokan Rehabilitasi lan fisioterapi, Peralatan Proteksi, Pertolongan Pertama. Kit, bahan habis pakai medis, peralatan rehabilitasi, perawatan terapi fisik, lsp.

1986 Kawasan Industri Bulid lan peralatan Proteksi produk, miwiti dodolan lan nggawe peralatan medis lan pasokan fisioterapi, Peralatan Proteksi, Kit Pertolongan Pertama, peralatan medis sing bisa digunakake, peralatan rehabilitasi, perawatan terapi fisik wiwit taun 2002, ngasilake lan dodolan topeng rai lan sarung tangan medis wiwit taun 2020.