Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit > Inkontinensia lan Perawatan Kesehatan

Inkontinensia lan Perawatan Kesehatan

Inkontinensia lan Perawatan Kesehatan minangka ilmu terapan, dipérang dadi perawat omah lan perawat sing dibayar. Nursing kudu dibayar sesuai karo pelayanan kesehatan, WeiJianWei nasional, departemen administrasi medis miturut pranata hukum lan peraturan sing cocog kanggo nindakake program keperawatan sing cocog, diatur lan dituju, direncanakake kanggo ngrampungake yayasan utawa perawatan rutin, pengamatan. kanggo mangerteni basis bobot awak pasien, miturut data, utawa entuk owah-owahan kondisi ngawasi penyakit kanggo cocog karo dhokter rampung perawatan kanggo sabar, Nguatake inspeksi infus lan pendidikan, perawatan pas wektune saka musuhan medical, kanggo nyegah kedadeyan saka kacilakan medical. Tanda-tanda vital pasien kritis dipantau, spesimen diklumpukake, bobot lan nutrisi diklumpukake lan dianalisis kanthi rutin, lan urip saben dina pasien, kegiatan saben dinane, obat-obatan lan safety dijaga saka aspek fisiologis, psikologis, sosial, budaya lan spiritual. Yen pasien infark miokard bisa ditampilake: fisiologis - nyeri, dada frowsty, sesak ambegan; Psikologis - wedi, wedi; Ideologi lan budaya - tingkat kawruh dhiri lan pangerten babagan kawruh penyakit; Spiritual - dihargai lan dihormati dening perawat lan dokter.
Amarga perawatan penyakit psikosomatik lan asil lan faktor psikososial luwih cedhak, kahanan emosional pasien lan owah-owahan psikologis langsung mengaruhi efek perawatan penyakit lan gelar rehabilitasi, mulane, perawat psikologis penyakit psikosomatik penting banget. Tujuan utama Inkontinensia lan Perawatan Kesehatan yaiku:
1. Ngilangi pasien saka penyakit tension, kuatir, pesimisme, depresi lan emosi liyane, nambah kapercayan kanggo ngatasi penyakit kasebut.
2. Pendidikan kesehatan sing bener lan pas wektune mbantu pasien adaptasi karo peran anyar lan lingkungan rawat inap sanalika bisa.
3. Mbantu pasien nggawe hubungan interpersonal anyar, utamane hubungan dokter-pasien, kanggo adaptasi karo lingkungan sosial anyar.
Nalika wong lara, perane ing masyarakat diganti. Minangka akibat saka peran dadakan pasien uga owah-owahan lingkungan urip, hubungan interpersonal, pasien asring angel adaptasi kanthi dadakan, bakal ana sawetara masalah psikologis, sing mbutuhake perawatan psikologis, kanggo mbantu pasien nggawe negara psikologis paling apik kanggo perawatan lan rehabilitasi. Perawat psikologis ora mung kondusif kanggo rehabilitasi pasien, nanging uga liwat implementasine nursing sakabèhé pasien, nambah efek nursing. Uga ono gunane kanggo nambah efek perawatan Clinical, supaya patients waras rauh.
View as  
 
Tas Pengumpul Urine Silikon kanggo Wong Tuwa

Tas Pengumpul Urine Silikon kanggo Wong Tuwa

Kantong Pengumpul Urin Silikon kanggo Lansia: Urine disambungake nganggo kantong urin sing digawe saka plastik, kateter plastik, tas kateter lateks, Objek Fleksibel Gunakake: kanggo inkontinensia urin, stroke, hemiplegia. Cacat, rehabilitasi pasca operasi, ambulatori utawa gumantung lan klompok liyane nggunakake Kategori Gaya: model lanang lan wadon

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Pengumpul Urine Silikon kanggo Wanita

Tas Pengumpul Urine Silikon kanggo Wanita

Tas Pengumpul Urin Silikon kanggo Wanita: Urine disambungake nganggo kantong urin sing digawe saka plastik, kateter plastik, tas kateter lateks, Objek Fleksibel Gunakake: kanggo inkontinensia urin, stroke, hemiplegia. Cacat, rehabilitasi pasca operasi, ambulatori utawa gumantung lan klompok liyane nggunakake Kategori Gaya: model lanang lan wadon

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Urinal Pria sing bisa digunakake maneh

Tas Urinal Pria sing bisa digunakake maneh

Kantong Urinal Pria sing Bisa Digunakake maneh: Urine disambungake nganggo kantong urin sing digawe saka plastik, kateter plastik, tas kateter lateks, Objek Fleksibel Gunakake: kanggo inkontinensia urin, stroke, hemiplegia. Cacat, rehabilitasi pasca operasi, ambulatori utawa gumantung lan klompok liyane nggunakake Kategori Gaya: model lanang lan wadon

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Kolektor Urin Silikon Medis

Tas Kolektor Urin Silikon Medis

Tas Kolektor Urin Silikon Medis: Urine disambungake nganggo kantong urin sing digawe saka plastik, kateter plastik, tas kateter lateks, FleksibelUsake obyek: kanggo inkontinensia urin, stroke, hemiplegia. Cacat, rehabilitasi pasca operasi, ambulatori utawa gumantung lan klompok liyane nggunakake Kategori Gaya: model lanang lan wadon

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Kolektor Urin Silikon Medis kanggo Pria

Tas Kolektor Urin Silikon Medis kanggo Pria

Tas Kolektor Urin Silikon Medis kanggo Pria: Urine disambungake nganggo kantong urin sing digawe saka plastik, kateter plastik, tas kateter lateks, Objek Fleksibel Gunakake: kanggo inkontinensia urin, stroke, hemiplegia. Cacat, rehabilitasi pasca operasi, ambulatori utawa gumantung lan klompok liyane nggunakake Kategori Gaya: model lanang lan wadon

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Pengumpul Urin Silikon

Tas Pengumpul Urin Silikon

Silicone Urine Collector Bag: Miturut karakteristik fisiologis pasien lanang lan wadon, ana patang jinis urinators, yaiku urinator tas plastik sing bisa digunakake kanggo pria, urinator gel silika sing bisa dipakai kanggo wanita lan urinator darurat tekanan negatif kanggo amben. Kanggo kabeh jinis hidrosefalus, ciloko craniocerebral abot, hernia serebral sawise koma dimensia, pasien vegetatif, hemiparalisis, macem-macem periode pemulihan trauma otak sing abot, bed wetting jangka panjang, inkontinensia urin, fraktur, diabetes insipidus, infeksi saluran kemih awal kanthi pratandha abnormal otak lan syaraf digunakake saben dina lan amben.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Inkontinensia lan Perawatan Kesehatan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Inkontinensia lan Perawatan Kesehatan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Inkontinensia lan Perawatan Kesehatan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.