Ngarep > Babagan Kita>Layanan Kita

Layanan Kita

Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe rapat karo kabeh departemen. sadurunge produksi, neliti kabeh workmanship lan technical rincian, priksa manawa kabeh rincian ing kontrol.

  • 1. Priksa kabeh bahan nalika teka, priksa manawa bakal cocog karo syarat pelanggan
  • 2. Priksa barang setengah rampung
  • 3. Kontrol kualitas online
  • 4. Kontrol kualitas produk pungkasan
  • 5. Pemriksaan pungkasan nalika ngemas kabeh barang. Yen ora ana masalah liyane ing tahap iki, QC kita bakal ngetokake laporan inspeksi lan ngeculake kanggo pengiriman
  • 6. We strictly tindakake standar ISO AQL.