Ngarep > Produk > Tes medis > Rapid Test Kit Kab

Rapid Test Kit Kab

Rapid Test Kit minangka kothak sing ngemot reagen kimia kanggo ndeteksi komponen kimia, residu obat, lan jinis virus. Rumah sakit umum, perusahaan farmasi kanggo digunakake.
Nalika nggunakake, sampeyan kudu tuku kit ekstraksi khusus miturut kabutuhan eksperimen sampeyan dhewe. Yen dudu kit khusus, RNA bisa diekstrak, nanging kualitas lan integritas ora bisa dijamin. Asil rT-PCR, Northern blot, Dot blot, Real-time RT PCR, analisis chip, screening polyA, terjemahan in vitro, analisis pangayoman RNase, kloning molekul lan eksperimen sakteruse liyane kena pengaruh.
Rega saka Rapid Test Kit sing diimpor dhuwur, biaya eksperimen siji dhuwur banget, ora perlu tuku eksperimen kanthi syarat akurasi sing kurang, lan siklus pesenan dawa (yen ora ana barang domestik, bakal dikirim saka luar negeri, bakal ngenteni suwe). Eksperimen extraction biasa karo kit domestik cukup, regane ora dhuwur, ing kabeh panggonan, biaya-efektif.
Mesthine, babagan Rapid Test Kit, efek ekstraksi kit kasebut ora mesthi apik banget. Nyatane, sawetara metode ekstraksi RNA klasik, kayata TRIZOL, EDTA, lan liya-liyane, uga apik banget, nanging kit kasebut trep digunakake, lan metode klasik luwih rumit.
View as  
 
Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Colloidal Gold) ditujokake kanggo deteksi kualitatif Antigen SARS-CoV-2 (protein Nukleokapsid) ing conto saliva manungsa kanthi in vitro.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kartu Uji Cepat Antigen COVID-19 (Emas Koloid)

Kartu Uji Cepat Antigen COVID-19 (Emas Koloid)

Kartu Uji Cepat Antigen COVID-19 (Emas Koloid) ditujokake kanggo deteksi kualitatif Antigen SARS-CoV-2 (protein Nukleokapsid) ing conto saliva manungsa kanthi in vitro.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid) kanggo Tes Mandhiri

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid) kanggo Tes Mandhiri

Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid) kanggo tes mandiri ditujokake kanggo deteksi kualitatif Antigen SARS-CoV-2 (protein Nukleokapsid) ing conto saliva manungsa kanthi in vitro.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kit Antibodi Emas Koloidal Covid-2019 Igm Igg Rapid Antigen Test Kit

Kit Antibodi Emas Koloidal Covid-2019 Igm Igg Rapid Antigen Test Kit

Cara ELISA (Covid-2019 Colloidal Gold Antibody Kit IgM Igg Rapid Antigen Test Kit) adhedhasar reaksi antibodi ing sampel sing diuji kanthi antigen sing diserap ing permukaan polistirena. Imunoglobulin sing ora kaiket dikumbah. Globulin anti-manungsa kanthi label enzim ngiket kompleks antigenantibodi ing langkah kapindho. Sawise langkah ngumbah anyar, konjugat terikat dikembangake kanthi bantuan larutan substrat (TMB) kanggo nggawe produk larut warna biru sing dadi kuning sawise nambahake larutan asam.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kit Tes Diagnostik Reagen Kanggo Covid-2019 Gumantung ing Platform Pcr Wektu Nyata

Kit Tes Diagnostik Reagen Kanggo Covid-2019 Gumantung ing Platform Pcr Wektu Nyata

Kit Tes Diagnostik Reagen kanggo COVID-2019 gumantung ing Platform PCR Wektu Nyata gumantung ing Platform PCR Wektu Nyata digunakake kanggo deteksi kualitatif kanthi cepet antibodi igm / IgG Novel Coronavirus ing getih, serum, lan plasma manungsa. Asil bisa dipikolehi kanthi pengamatan mata telanjang nganti 15 menit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kit Tes Obat Kit Tes Diagnostik Reagen Kanggo Covid-2019 Kanggo Platform Pcr Wektu Nyata

Kit Tes Obat Kit Tes Diagnostik Reagen Kanggo Covid-2019 Kanggo Platform Pcr Wektu Nyata

Kit Uji Narkoba Kit Tes Diagnostik Reagen kanggo COVID-2019 kanggo Platform PCR Wektu Nyata digunakake kanggo deteksi kualitatif kanthi cepet antibodi igm / IgG Novel Coronavirus ing getih, serum, lan plasma manungsa. Asil bisa dipikolehi kanthi pengamatan mata telanjang nganti 15 menit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Rapid Test Kit Kab paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Rapid Test Kit Kab produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Rapid Test Kit Kab sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.