Ngarep > Produk > Tes medis > Rapid Test Kit Kab

Rapid Test Kit Kab

Rapid Test Kit minangka kothak sing ngemot reagen kimia kanggo ndeteksi komponen kimia, residu obat, lan jinis virus. Rumah sakit umum, perusahaan farmasi kanggo digunakake.
Nalika nggunakake, sampeyan kudu tuku kit ekstraksi khusus miturut kabutuhan eksperimen sampeyan dhewe. Yen dudu kit khusus, RNA bisa diekstrak, nanging kualitas lan integritas ora bisa dijamin. Asil rT-PCR, Northern blot, Dot blot, Real-time RT PCR, analisis chip, screening polyA, terjemahan in vitro, analisis pangayoman RNase, kloning molekul lan eksperimen sakteruse liyane kena pengaruh.
Rega saka Rapid Test Kit sing diimpor dhuwur, biaya eksperimen siji dhuwur banget, ora perlu tuku eksperimen kanthi syarat akurasi sing kurang, lan siklus pesenan dawa (yen ora ana barang domestik, bakal dikirim saka luar negeri, bakal ngenteni suwe). Eksperimen extraction biasa karo kit domestik cukup, regane ora dhuwur, ing kabeh panggonan, biaya-efektif.
Mesthine, babagan Rapid Test Kit, efek ekstraksi kit kasebut ora mesthi apik banget. Nyatane, sawetara metode ekstraksi RNA klasik, kayata TRIZOL, EDTA, lan liya-liyane, uga apik banget, nanging kit kasebut trep digunakake, lan metode klasik luwih rumit.
View as  
 
<1>
Kita duwe Rapid Test Kit Kab paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Rapid Test Kit Kab produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Rapid Test Kit Kab sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.