Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal > Aksesoris Kasur Rumah Sakit

Aksesoris Kasur Rumah Sakit

Aksesoris Amben Rumah Sakit uga bisa diarani amben medis, amben medis, amben perawat, lan liya-liyane, yaiku amben sing digunakake dening pasien ing rumah sakit.

Aksesoris Hospital Bed, kang bisa diklasifikasikaké minangka nderek: miturut materi, iku bisa dipérang dadi kasur medical ABS, kabeh kasur medical stainless steel, setengah kasur medical stainless steel, kabeh plastik baja sprayed kasur medical, etc.

Aksesoris Bed Rumah Sakit bisa dipérang dadi amben rumah sakit listrik lan amben rumah sakit manual. amben rumah sakit listrik bisa dipérang dadi limang fungsi amben rumah sakit listrik lan telung fungsi amben rumah sakit listrik, etc. amben rumah sakit Manual bisa dipérang dadi amben rumah sakit ayunan pindho, amben rumah sakit ayunan siji, amben rumah sakit flat.

Aksesoris Rumah Sakit Bed bisa dipérang dadi kasur rumah sakit roda lan kasur rumah sakit sudut tengen, ing antarane kasur rumah sakit listrik umume nganggo roda.


Aksesoris Amben Rumah Sakit duwe macem-macem jinis, kayata: amben listrik telung fungsi ultra-kurang, amben perawatan omah, amben medis karo bedpan, amben scalding, amben nylametake, amben ibu lan bocah, crib, amben bocah, amben ICU, amben pemeriksaan, lsp.
View as  
 
Meja Bedside Medis

Meja Bedside Medis

Meja Bedside Medis dipérang dadi pethi sisih lan pethi pengacara, pethi sisih yaiku pethi sisih cilik sing nyetel sisih kiwa lan tengen ing endhas amben. Prau panyengkuyung luwih dhuwur tinimbang pethi sirah sisih amben sing umum, yaiku pethi kulit wesi sing 4 teka 6 lawang umum utawa pethi kayu. Utamane digunakake ing kamar turu, asrama, kamar lara, hotel lan kamar liyane kanthi kasur kanggo urip lan sinau. Standar kabinèt sisih bedside kalebu proteksi sisih ndhuwur, bar, piring panedhaan sing ora katon, laci, ing ngisor iki bisa disetel lemari, bisa diselehake lawang, rak andhuk, pancing macem-macem, roda lan komponen liyane, yaiku lemari panyimpenan sing bisa dicopot cilik semi-tertutup. . Iki digunakake kanggo nyimpen artikel ing urip saben dina. Kabinet bedside karo plastik baja, stainless steel, logam semprotan kayata materi. Desain pethi sisih lan pethi bedside umum modern padha. Wis karakteristik Kelembapan-bukti, Kelembapan-bukti, anti-impact, fadeless, anti-tuwa, rapi bukti kecoa, ditutup clurut bukti, gampang kanggo ngresiki, kepileh, gampang kanggo mindhah, etc. Mbantu karo panyimpenan lan panggonan seko saka item.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kasur Ortopedi

Kasur Ortopedi

Kasur Ortopedi kanggo mesthekake yen konsumen njaluk kesehatan lan turu nyaman lan nggunakake jenis antarane awak manungsa lan amben. Bahan kasur maneka warna, kasur sing digawe saka bahan sing beda bisa nggawa efek morphize sing beda kanggo wong kasebut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pad Medis

Pad Medis

Medical Pad kanggo mesthekake yen konsumen njaluk kesehatan lan turu nyaman lan nggunakake jenis antarane awak manungsa lan amben. Bahan kasur maneka warna, kasur sing digawe saka bahan sing beda bisa nggawa efek morphize sing beda kanggo wong kasebut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Incontinence Disposable Bed Underpads

Incontinence Disposable Bed Underpads

incontinence underpads amben nganggo supaya kanggo mesthekake yen konsumen njaluk kesehatan lan nyaman turu lan nggunakake jenis antarane awak manungsa lan amben. Bahan kasur maneka warna, kasur sing digawe saka bahan sing beda bisa nggawa efek morphize sing beda kanggo wong kasebut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Roll Kertas Medis Kab

Roll Kertas Medis Kab

Gulungan Kertas Medis uga dikenal minangka kertas obat, digunakake kanggo kemasan obat-obatan, ngusap rereget saka tatu utawa ngisi botol obat. Digunakake ing aspek medis saka macem-macem kertas fungsional liyane uga diarani minangka kertas medis. Kertas make-up biasane kalebu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Luwes Medical Overbed Tabel Aluminium Hospital Storage Bedside Tabel karo Casters

Luwes Medical Overbed Tabel Aluminium Hospital Storage Bedside Tabel karo Casters

Luwes Medical Overbed Tabel Aluminium Hospital Storage Bedside Tabel karo Casters dipérang dadi lemantun sisih lan lemantun utama, lemantun sisih lemantun sisih cilik disetel ing sisih kiwa lan tengen sirah amben. Prau panyengkuyung luwih dhuwur tinimbang pethi sirah sisih amben sing umum, yaiku pethi kulit wesi sing 4 teka 6 lawang umum utawa pethi kayu. Utamane digunakake ing kamar turu, asrama, kamar lara, hotel lan kamar liyane kanthi kasur kanggo urip lan sinau. Standar kabinèt sisih bedside kalebu proteksi sisih ndhuwur, bar, piring panedhaan sing ora katon, laci, ing ngisor iki bisa disetel lemari, bisa diselehake lawang, rak andhuk, pancing macem-macem, roda lan komponen liyane, yaiku lemari panyimpenan sing bisa dicopot cilik semi-tertutup. . Iki digunakake kanggo nyimpen artikel ing urip saben dina.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Aksesoris Kasur Rumah Sakit paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Aksesoris Kasur Rumah Sakit produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Aksesoris Kasur Rumah Sakit sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.