Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal > Aksesoris Kasur Rumah Sakit

Aksesoris Kasur Rumah Sakit

Aksesoris Amben Rumah Sakit uga bisa diarani amben medis, amben medis, amben perawat, lan liya-liyane, yaiku amben sing digunakake dening pasien ing rumah sakit.

Aksesoris Hospital Bed, kang bisa diklasifikasikaké minangka nderek: miturut materi, iku bisa dipérang dadi kasur medical ABS, kabeh kasur medical stainless steel, setengah kasur medical stainless steel, kabeh plastik baja sprayed kasur medical, etc.

Aksesoris Bed Rumah Sakit bisa dipérang dadi amben rumah sakit listrik lan amben rumah sakit manual. amben rumah sakit listrik bisa dipérang dadi limang fungsi amben rumah sakit listrik lan telung fungsi amben rumah sakit listrik, etc. amben rumah sakit Manual bisa dipérang dadi amben rumah sakit ayunan pindho, amben rumah sakit ayunan siji, amben rumah sakit flat.

Aksesoris Rumah Sakit Bed bisa dipérang dadi kasur rumah sakit roda lan kasur rumah sakit sudut tengen, ing antarane kasur rumah sakit listrik umume nganggo roda.


Aksesoris Amben Rumah Sakit duwe macem-macem jinis, kayata: amben listrik telung fungsi ultra-kurang, amben perawatan omah, amben medis karo bedpan, amben scalding, amben nylametake, amben ibu lan bocah, crib, amben bocah, amben ICU, amben pemeriksaan, lsp.
View as  
 
Kita duwe Aksesoris Kasur Rumah Sakit paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Aksesoris Kasur Rumah Sakit produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Aksesoris Kasur Rumah Sakit sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.