Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit > Alat Diagnostik Medis

Alat Diagnostik Medis

Alat diagnostik medis, kaya jenenge, minangka alat sing mbantu dokter kanggo diagnosa pasien ing klinik rawat jalan. Ing antarane, alat diagnostik Medis sing umum yaiku: sphygmomanometer, skala medis, palu perkusi, otoskop, stetoskop, piring tekanan ilat lan alat bantu liyane.
Alat diagnostik medis bisa mbantu dokter ngadili kahanan pasien kanthi luwih akurat kanthi ngukur tekanan getih lan detak jantung. Ningkatake efisiensi rumah sakit lan nyuda wektu tunggu pasien.
View as  
 
Termometer Digital Oral

Termometer Digital Oral

Kita nyedhiyakake Termometer Digital Lisan sing nyedhiyakake maca cepet lan akurat banget babagan suhu awak individu. Ngonversi panas sing diukur dadi maca suhu sing ditampilake ing LCD. Yen digunakake kanthi bener, bakal cepet ngevaluasi suhu kanthi akurat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Depresor Ilat

Depresor Ilat

Kita nyedhiyakake Tongue Depressor sing nduweni kualitas dhuwur kanthi rega sing kompetitif. Iki digawe saka bahan baku kayu, permukaane alus tanpa bur, strukture mantep, ora gampang ngrusak rongga lisan. Iki disterilisasi nganggo etilena oksida tanpa patogen. Bisa digawe ing macem-macem gaya miturut kabutuhan customer. Dikemas kanthi individu supaya gampang digawa lan luwih resik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stetoskop Kepala Tunggal Paduan Seng Dilapisi Chrome Dokter Deluxe

Stetoskop Kepala Tunggal Paduan Seng Dilapisi Chrome Dokter Deluxe

Kami menyediakan stetoskop kepala tunggal berlapis krom berlapis krom dokter Deluxe yang deluxe, dilapisi. Iki digawe saka krom, seng lan paduan. Wis bobot entheng, sirah auskultasi, kuping hanging lan PVC Swara pipe. Iku trep kanggo nggunakake, ora gampang pecah, anti-tuwa, ora lengket, Kapadhetan dhuwur, lan ora ngemot bahan lateks alergi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stetoskop Medis Ringan

Stetoskop Medis Ringan

Kita nyedhiyakake Stetoskop Medis Ringan sing bobot entheng, sirah auskultasi, gantung kuping lan pipa Swara PVC. Iku trep kanggo nggunakake, ora gampang pecah, anti-tuwa, ora lengket, Kapadhetan dhuwur, lan ora ngemot bahan lateks alergi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stetoskop Medis Stainless Steel

Stetoskop Medis Stainless Steel

Kami nyedhiyakake Stetoskop Medis Stainless Steel sing digawe saka stainless steel, duwe kepala auskultasi, gantung kuping lan pipa PVC Sound. Iku trep kanggo nggunakake, ora gampang pecah, anti-tuwa, ora lengket, Kapadhetan dhuwur, lan ora ngemot bahan lateks alergi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stetoskop Medis Diagnostik Kardiologi

Stetoskop Medis Diagnostik Kardiologi

Kami nyedhiyakake Stetoskop Medis Diagnostik Kardiologi sing duwe kepala auskultasi, gantung kuping lan pipa Swara PVC. Ora gampang pecah, anti-tuwa, ora lengket, kapadhetan dhuwur, lan ora ngemot bahan lateks alergi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Alat Diagnostik Medis paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Alat Diagnostik Medis produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Alat Diagnostik Medis sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.