Ngarep > Produk > Piranti Proteksi

Piranti Proteksi

Peralatan Proteksi nuduhake jinis peralatan pertahanan sing dibutuhake kanggo nglindhungi safety lan kesehatan pribadi para pekerja sajrone proses produksi, sing nduwe peran penting banget kanggo nyuda bebaya pekerjaan.

Peralatan Proteksi bisa dipercaya kanthi kualitas lan macem-macem lengkap, kalebu topeng sing bisa digunakake, sandhangan pelindung sing bisa digunakake, sarung tangan sing bisa digunakake, disinfeksi lan produk protèktif sterilisasi.

Panggunaan Ilmiah Peralatan Proteksi minangka langkah penting kanggo njamin safety lan kesehatan pribadi kita. Baili Kant ngurus urip lan kesehatan!
View as  
 
Serviks Sampler lan Serviks Sampling Set

Serviks Sampler lan Serviks Sampling Set

Serviks Sampler lan Serviks Sampling Set: Kanggo pemurnian & isolasi DNA (kalebu genomik, mitokondria, bakteri, parasit & DNA virus) saka jaringan, saliva, cairan awak, sel bakteri, jaringan, swab, CSF, cairan awak, sel urine sing wis dicuci. Servix Sampler lan Cervix Sampling Set: Efisiensi dhuwur, ekstraksi DNA spesifik tunggal, maksimal mbusak protein impurity lan senyawa organik liyane ing sel. Fragmen DNA sing diekstrak gedhe, kemurnian dhuwur, stabil lan dipercaya kualitase.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Koleksi Swab lan Sampling Tube

Koleksi Swab lan Sampling Tube

Koleksi Swab lan Tabung Sampling: Kanggo pemurnian & isolasi DNA (kalebu genomik, mitokondria, bakteri, parasit & DNA virus) saka jaringan, saliva, cairan awak, sel bakteri, jaringan, swab, CSF, cairan awak, sel cipratan sing wis dikumbah. Swab lan Sampling Tube: Efisiensi dhuwur, ekstraksi DNA spesifik tunggal, maksimalake mbusak protein impurity lan senyawa organik liyane ing sel. Fragmen DNA sing diekstrak gedhe, kemurnian dhuwur, stabil lan dipercaya kualitase.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Transport Swab karo Sedheng

Transport Swab karo Sedheng

Transport Swab with Medium: Kanggo purifikasi & isolasi DNA (kalebu genomik, mitokondria, bakteri, parasit & DNA virus) saka jaringan, saliva, cairan awak, sel bakteri, jaringan, swab, CSF, cairan awak, sel urin sing wis dicuci .Transport Swab karo Sedheng: High efficiency, siji-tartamtu extraction saka DNA, maximization aman saka protein impurity lan senyawa organik liyane ing sel. Fragmen DNA sing diekstrak gedhe, kemurnian dhuwur, stabil lan dipercaya kualitase.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Transport Swab karo Tube

Transport Swab karo Tube

Transport Swab with Tube: Kanggo pemurnian & isolasi DNA (kalebu genomik, mitokondria, bakteri, parasit & DNA virus) saka jaringan, saliva, cairan awak, sel bakteri, jaringan, swab, CSF, cairan awak, sel urin sing wis dicuci .Transport Swab karo Tube: High efficiency, siji-tartamtu extraction saka DNA, maximization aman saka protein impurity lan senyawa organik liyane ing sel. Fragmen DNA sing diekstrak gedhe, kemurnian dhuwur, stabil lan dipercaya kualitase.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Swab Pengangkutan Steril nganggo Tip Dacron

Swab Pengangkutan Steril nganggo Tip Dacron

Swab Transport Steril karo Tip Dacron: Kanggo pemurnian & isolasi DNA (kalebu genomik, mitokondria, bakteri, parasit & DNA virus) saka jaringan, saliva, cairan awak, lan bukal, serviks, sel kulit, sel bakteri, jaringan, swab, CSF , Cairan awak, sel cipratan sing wis dikumbah .Sterile Transport Swab karo Tip Dacron: Efisiensi dhuwur, ekstraksi DNA spesifik tunggal, maksimal mbusak protein impurity lan senyawa organik liyane ing sel. Fragmen DNA sing diekstrak gedhe, kemurnian dhuwur, stabil lan dipercaya kualitase.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Swab Transport karo Tip Kapas, Swab Transport Steril karo Tip Poliester

Swab Transport karo Tip Kapas, Swab Transport Steril karo Tip Poliester

Swab transport nganggo tip Cotton, Steril Swab transport kanthi tip Poliester: Kanggo pemurnian & isolasi DNA (kalebu genomik, mitokondria, bakteri, parasit & DNA virus) saka jaringan, saliva, cairan awak, lan bukal, serviks, sel kulit, sel bakteri , jaringan, swab, CSF, cairan awak, sel urin sing wis dikumbah .Transport swab karo Cotton tip, Steril Transport swab karo Polyester tip: High efficiency, single-spesifik ekstraksi DNA, maximization mbusak protein impurity lan senyawa organik liyane ing sel. pecahan DNA sing diekstrak gedhe, kemurnian dhuwur, stabil lan dipercaya kualitase.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Piranti Proteksi paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Piranti Proteksi produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Piranti Proteksi sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.