Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal > Peralatan Kamar Operasi

Peralatan Kamar Operasi

Peralatan Kamar Operasi minangka piranti kanggo nyedhiyakake operasi lan nylametake pasien, lan minangka departemen teknis penting ing rumah sakit. Kamar operasi kudu disambungake karo departemen bedhah, nanging uga karo bank getih, kamar perawatan, kamar resusitasi anestesi, lan liya-liyane. Artikel sing dibutuhake kanggo operasi; Driji dokter lan perawat lan kulit pasien kanggo nyegah infeksi lan njamin tingkat sukses operasi. Requirements desain cukup, peralatan lengkap, perawat bisa sensitif, cepet, sawetara efficiency karya. Kamar operasi kudu duwe set aturan lan peraturan sing ketat lan cukup lan standar operasi aseptik. Kanthi perkembangan teknologi bedah kanthi cepet, kamar operasi dadi luwih modern.
Peralatan Kamar Operasi bisa dipérang dadi limang kategori ing ngisor iki miturut derajat bakteri utawa sterility: Perlu kanggo nerangake: miturut subyek specialized beda, kamar operasi bisa dipérang dadi umum, orthopedics, obstetrics lan ginekologi, surgery otak, surgery cardiothoracic. , operasi urin. Burns, ent lan kamar operasi liyane. Amarga peralatan lan instrumen khusus asring dibutuhake kanggo operasi khusus, kamar operasi operasi khusus kudu tetep tetep.
Peralatan Kamar Operasi uga beda, amben gedhe duwe operasi (kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem postur), lampu tanpa bayangan (perlu) kabeh jinis operasi, crane, nggabungake kabeh jinis terminal listrik peralatan, dipérang dadi anestesi, pangilon rongga. , surgery, posisi instalasi tartamtu minangka cilik, lamp shadowless, ndhuwur crane menara bakal diinstal ing kamar operasi, Tabel operasi bisa dipindhah; Liyane kalebu mesin anestesi, ventilator, piso listrik, monitor lan barang-barang cilik liyane sing ora bisa disebutake.
View as  
 
Kita duwe Peralatan Kamar Operasi paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Peralatan Kamar Operasi produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Peralatan Kamar Operasi sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.