Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal > Peralatan Kamar Operasi

Peralatan Kamar Operasi

Peralatan Kamar Operasi minangka piranti kanggo nyedhiyakake operasi lan nylametake pasien, lan minangka departemen teknis penting ing rumah sakit. Kamar operasi kudu disambungake karo departemen bedhah, nanging uga karo bank getih, kamar perawatan, kamar resusitasi anestesi, lan liya-liyane. Artikel sing dibutuhake kanggo operasi; Driji dokter lan perawat lan kulit pasien kanggo nyegah infeksi lan njamin tingkat sukses operasi. Requirements desain cukup, peralatan lengkap, perawat bisa sensitif, cepet, sawetara efficiency karya. Kamar operasi kudu duwe set aturan lan peraturan sing ketat lan cukup lan standar operasi aseptik. Kanthi perkembangan teknologi bedah kanthi cepet, kamar operasi dadi luwih modern.
Peralatan Kamar Operasi bisa dipérang dadi limang kategori ing ngisor iki miturut derajat bakteri utawa sterility: Perlu kanggo nerangake: miturut subyek specialized beda, kamar operasi bisa dipérang dadi umum, orthopedics, obstetrics lan ginekologi, surgery otak, surgery cardiothoracic. , operasi urin. Burns, ent lan kamar operasi liyane. Amarga peralatan lan instrumen khusus asring dibutuhake kanggo operasi khusus, kamar operasi operasi khusus kudu tetep tetep.
Peralatan Kamar Operasi uga beda, amben gedhe duwe operasi (kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem postur), lampu tanpa bayangan (perlu) kabeh jinis operasi, crane, nggabungake kabeh jinis terminal listrik peralatan, dipérang dadi anestesi, pangilon rongga. , surgery, posisi instalasi tartamtu minangka cilik, lamp shadowless, ndhuwur crane menara bakal diinstal ing kamar operasi, Tabel operasi bisa dipindhah; Liyane kalebu mesin anestesi, ventilator, piso listrik, monitor lan barang-barang cilik liyane sing ora bisa disebutake.
View as  
 
Piranti Drainase Tatu

Piranti Drainase Tatu

Peralatan Saluran Tatu: Tabung got minangka piranti medis kanggo saluran bedah klinis, nuntun pus, getih lan cairan sing diklumpukake ing jaringan manungsa utawa rongga awak menyang awak njaba, nyegah infeksi pasca operasi lan ningkatake penyembuhan tatu. Ana akeh jinis tabung saluran bedhah ing aplikasi klinis, sawetara digunakake kanggo catheterization, sawetara digunakake kanggo tatu, rongga dada, rongga otak, saluran pencernaan, saluran empedu lan liya-liyane. Saluran bedhah yaiku kanggo nuntun pus, getih lan cairan sing akumulasi ing jaringan awak utawa rongga awak menyang njaba awak kanggo nyegah infeksi pasca operasi lan nyebabake penyembuhan tatu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sistem Laser Bedah

Sistem Laser Bedah

Sistem Laser Bedah: Sistem perawatan laser minangka jinis cara perawatan sing nggunakake efek termal laser ing jaringan biologis, lan ditondoi kanthi lapangan bedhah sing cetha lan kualitas bedah sing dhuwur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gerobak Pasien

Gerobak Pasien

Gerobak Pasien: Gerobak pertolongan pertama minangka piranti medis kanggo mlebu rutin lan darurat, pemeriksaan, diagnosis sinar-X lan perawatan awal, uga kanggo nransfer pasien antarane departemen, bangsal lan kamar operasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu Operasi

Lampu Operasi

Lampu Operasi: Nyatane, intine lampu bedah beda karo lampu biasa kanggo nyukupi syarat khusus operasi. 1, syarat padhang cahya kamar operasi, 2, cahya bedhah aman, 3, ora syarat bayangan, 4, syarat cahya kadhemen, 5, syarat disassembly disinfeksi. Lampu operasi kalebu lampu operasi refleksi integral lan lampu operasi jinis bolongan rong seri, lampu operasi refleksi integral lan lampu induk molekul lan lampu tunggal; Lampu operasi jinis bolongan uga dipérang dadi lampu surat lan lampu siji loro spesifikasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu Pemeriksaan LED Bedah

Lampu Pemeriksaan LED Bedah

Lampu Pemeriksaan LED Bedah: Nyatane, intine lampu bedah beda karo lampu biasa kanggo nyukupi syarat khusus operasi. 1, syarat padhang cahya kamar operasi, 2, cahya bedhah aman, 3, ora syarat bayangan, 4, syarat cahya kadhemen, 5, syarat disassembly disinfeksi. Lampu operasi kalebu lampu operasi refleksi integral lan lampu operasi jinis bolongan rong seri, lampu operasi refleksi integral lan lampu induk molekul lan lampu tunggal; Lampu operasi jinis bolongan uga dipérang dadi lampu surat lan lampu siji loro spesifikasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu Pemeriksaan Medis Mobil Led

Lampu Pemeriksaan Medis Mobil Led

Mobile Led Medical Examination Light: Nyatane, intine lampu bedah beda karo lampu biasa kanggo nyukupi syarat khusus operasi. 1, syarat padhang cahya kamar operasi, 2, cahya bedhah aman, 3, ora syarat bayangan, 4, syarat cahya kadhemen, 5, syarat disassembly disinfeksi. Lampu operasi kalebu lampu operasi refleksi integral lan lampu operasi jinis bolongan rong seri, lampu operasi refleksi integral lan lampu induk molekul lan lampu tunggal; Lampu operasi jinis bolongan uga dipérang dadi lampu surat lan lampu siji loro spesifikasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Peralatan Kamar Operasi paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Peralatan Kamar Operasi produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Peralatan Kamar Operasi sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.