Perban medis

Perban Medis minangka perban kasa sing digunakake kanggo mbungkus tatu utawa wilayah sing kena pengaruh. Iki minangka persediaan medis sing umum. Ana macem-macem jinis lan cara bandaging.
Bandage Medis digunakake kanggo ndandani lan nglindhungi situs operasi utawa ciloko sing dibutuhake kanggo operasi. Sing paling gampang yaiku pita tunggal, digawe saka kasa utawa katun, kanggo ekstremitas, buntut, sirah, dada lan weteng. Bandage yaiku macem-macem wujud bandage sing digawe miturut bagean lan wujud. Materi kasebut minangka katun dobel, kanthi katun kanthi ketebalan sing beda-beda ing antarane. Strip saka kain ngubengi kanggo naleni lan fastening, kayata bandage mripat, bandage waistband, bandage ngarep, bandage weteng lan Withers bandage. Bandage khusus digunakake kanggo fiksasi anggota awak lan sendi.
Perban Medis, perban elastis kerut, perban elastis amylen, perban elastis PBT lan perban pinggiran kain katun, perban plester viscose.
Bandage medis uga dikenal minangka tape tunggal, ana katun, gauze lan tape elastis telung jinis, miturut macem-macem bagean tape, ana jeneng ing ngisor iki.
View as  
 
Bandage Triangular

Bandage Triangular

Ana rong jinis bandage elastis sing diarani, siji yaiku bandage elastis kanthi klip, lan liyane yaiku Bandage Triangular, uga disebut bandage elastis self-adhesive. Peran bandage elastis poto-adhesive utamane kanggo bandaging lan fiksasi eksternal. Kajaba iku, uga bisa digunakake kanggo wong olahraga biasa. Produk kasebut dibungkus ing bangkekan, tungkak lan papan liyane, sing bisa nduwe peran protèktif tartamtu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bandage Jaring Elastis

Bandage Jaring Elastis

Ana rong jinis bandage elastis sing kita sebut, siji yaiku bandage elastis kanthi klip, lan liyane yaiku Bandage Mesh Elastis, uga disebut bandage elastis self-adhesive. Peran bandage elastis poto-adhesive utamane kanggo bandaging lan fiksasi eksternal. Kajaba iku, uga bisa digunakake kanggo wong olahraga biasa. Produk kasebut dibungkus ing bangkekan, tungkak lan papan liyane, sing bisa nduwe peran protèktif tartamtu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Spandex Wrinkle Bandage

Spandex Wrinkle Bandage

Ana rong jinis bandage elastis sing kita sebut, siji yaiku bandage elastis kanthi klip, lan liyane yaiku Bandage Wrinkle Spandex, uga disebut bandage elastis self-adhesive. Peran bandage elastis poto-adhesive utamane kanggo bandaging lan fiksasi eksternal. Kajaba iku, uga bisa digunakake kanggo wong olahraga biasa. Produk kasebut dibungkus ing bangkekan, tungkak lan papan liyane, sing bisa nduwe peran protèktif tartamtu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Wrinkle Bandage

Wrinkle Bandage

Ana rong jinis bandage elastis sing kita sebut, siji yaiku bandage elastis kanthi klip, lan liyane yaiku Wrinkle Bandage, uga disebut bandage elastis self-adhesive. Peran bandage elastis poto-adhesive utamane kanggo bandaging lan fiksasi eksternal. Kajaba iku, uga bisa digunakake kanggo wong olahraga biasa. Produk kasebut dibungkus ing bangkekan, tungkak lan papan liyane, sing bisa nduwe peran protèktif tartamtu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kompresi Bandage

Kompresi Bandage

Ana rong jinis bandage elastis sing kita sebut, siji yaiku bandage elastis kanthi klip, lan liyane yaiku Bandage Kompresi, uga disebut bandage elastis self-adhesive. Peran bandage elastis poto-adhesive utamane kanggo bandaging lan fiksasi eksternal. Kajaba iku, uga bisa digunakake kanggo wong olahraga biasa. Produk kasebut dibungkus ing bangkekan, tungkak lan papan liyane, sing bisa nduwe peran protèktif tartamtu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Perban Polimer

Perban Polimer

Ana rong jinis bandage elastis sing kita sebut, siji yaiku bandage elastis kanthi klip, lan liyane yaiku Bandage Polimer, uga disebut bandage elastis self-adhesive. Peran bandage elastis poto-adhesive utamane kanggo bandaging lan fiksasi eksternal. Kajaba iku, uga bisa digunakake kanggo wong olahraga biasa. Produk kasebut dibungkus ing bangkekan, tungkak lan papan liyane, sing bisa nduwe peran protèktif tartamtu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Perban medis paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Perban medis produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Perban medis sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.