Perban medis

Perban Medis minangka perban kasa sing digunakake kanggo mbungkus tatu utawa wilayah sing kena pengaruh. Iki minangka persediaan medis sing umum. Ana macem-macem jinis lan cara bandaging.
Bandage Medis digunakake kanggo ndandani lan nglindhungi situs operasi utawa ciloko sing dibutuhake kanggo operasi. Sing paling gampang yaiku pita tunggal, digawe saka kasa utawa katun, kanggo ekstremitas, buntut, sirah, dada lan weteng. Bandage yaiku macem-macem wujud bandage sing digawe miturut bagean lan wujud. Materi kasebut minangka katun dobel, kanthi katun kanthi ketebalan sing beda-beda ing antarane. Strip saka kain ngubengi kanggo naleni lan fastening, kayata bandage mripat, bandage waistband, bandage ngarep, bandage weteng lan Withers bandage. Bandage khusus digunakake kanggo fiksasi anggota awak lan sendi.
Perban Medis, perban elastis kerut, perban elastis amylen, perban elastis PBT lan perban pinggiran kain katun, perban plester viscose.
Bandage medis uga dikenal minangka tape tunggal, ana katun, gauze lan tape elastis telung jinis, miturut macem-macem bagean tape, ana jeneng ing ngisor iki.
View as  
 
Kita duwe Perban medis paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Perban medis produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Perban medis sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.