Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit > Turu lan Terapi Ambegan

Turu lan Terapi Ambegan

Terapi Turu lan Pernafasan: Terapi inhalasi aerosol minangka cara kanggo nambani penyakit kanthi nghirup aerosol liwat tutuk lan irung. Inhalant lan aerosol conduce menyang membran mucous saka ngambakake ambegan discharge secretions, pus lan bakteri pathogenic, lan duwe efek pancingan ngambakake ambegan dhewe kanggo ngresiki. Ing panandhang asma, bronchitis, emfisema, fibrosis kistik, deposisi protein alveolar lan bronkopneumonia lan penyakit liyane, inhalasi semprotan tartamtu (aerosol), bisa nyuda bronkospasme, nyuda edema mukosa lan sekresi bronkial cair, ningkatake kontrol proses inflamasi bronkial lan perbaikan fungsi ventilasi.

Terapi Turu lan Pernafasan nuduhake panggunaan pil turu utawa mesin turu listrik kanggo ngindhuksi turu utawa ndawakake wektu turu kanggo nambani penyakit, digunakake kanggo perawatan neurosis. Mudhun ing kategori obat jiwa, terapi turu nambah fungsi otak lan ningkatake penyembuhan.
View as  
 
Magnet Magnetik Anti Ngorok Aid Klip Ngorok Stopper

Magnet Magnetik Anti Ngorok Aid Klip Ngorok Stopper

Magnet Magnetic Anti Snoring Nose Aid Clip Snore Stopper digawe saka PS lan PVC sing alus, stopper ngorok mathuk alon-alon menyang bolongan irung, nyekeli luwih amba lan nggawe ambegan luwih gampang lan sepi. Nambani awak lan pasangan turu ing wayah wengi sing sepi lan nikmati pengalaman tangi sing luwih seger lan siap ngadhepi dina. Silikon alus ngidini sampeyan turu lan ora ngerti yen sampeyan nganggo stopper ngorok.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Piranti Solusi Anti Ngorok Ngorok

Piranti Solusi Anti Ngorok Ngorok

Piranti Solusi Anti Ngorok Ngorok iku resik, awet lan gampang. Iki minangka stopper ngorok kanggo ngorok cepet lan dandan ambegan. Piranti anti ngorok bakal pas karo wangun irung. Ventilasi nyuda ngorok wis dirancang kanthi ilmiah kanggo nggedhekake aliran udara liwat saluran irung. Iku luwih aman kanggo njaluk luwih akeh oksigen lan ambegan hawa diresiki.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pembersih Udara Silikon ABS

Pembersih Udara Silikon ABS

ABS Silicone Air Purifier resik, awet lan gampang. Iki minangka stopper ngorok kanggo ngorok cepet lan dandan ambegan. Ventilasi nyuda ngorok wis dirancang kanthi ilmiah kanggo nggedhekake aliran udara liwat saluran irung. Iku luwih aman kanggo njaluk luwih akeh oksigen lan ambegan hawa diresiki.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mungkasi Piranti Ngorok

Mungkasi Piranti Ngorok

Piranti Stop Ngorok digawe saka silikon alus, stopper ngorok pas alon-alon menyang bolongan irung, nyekeli luwih amba lan nggawe ambegan luwih gampang lan sepi. Nambani awak lan pasangan turu ing wayah wengi sing sepi lan nikmati pengalaman tangi sing luwih seger lan siap ngadhepi dina. Silikon alus ngidini sampeyan turu lan ora ngerti yen sampeyan nganggo stopper ngorok.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Rumah Tangga Portable Mesh Nebulizer

Rumah Tangga Portable Mesh Nebulizer

Rumah Tangga Portabel Mesh Nebulizer sing efek apik, ukuran cilik, digawe dening teknologi screening bolong mikro anyar. Iku sepi, gampang digawa lan resik, duwe rong mode kanggo milih, bisa mateni otomatis ing 5 utawa 10minutes. Wis partikel atomized nggoleki, sakbenere bisu dienggo, anteng uyuh kabut.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mini Portable Pocket Small Ultrasonik Mesh Atomizer

Mini Portable Pocket Small Ultrasonik Mesh Atomizer

Kita nyedhiyakake Mini Portable Pocket small Ultrasonic Mesh atomizer sing kalebu jinis nebulizer paling anyar. Iki nggabungake karakteristik nebulizer kompresi lan nebulizer ultrasonik. Nebulizer disemprot nggunakake getaran ultrasonik cilik lan konstruksi sirah semprotan bolong. Nebulizer medis ing omah kanggo bocah sing lara asma, gampang digawa menyang endi wae.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Turu lan Terapi Ambegan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Turu lan Terapi Ambegan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Turu lan Terapi Ambegan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.