Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit > Turu lan Terapi Ambegan

Turu lan Terapi Ambegan

Terapi Turu lan Pernafasan: Terapi inhalasi aerosol minangka cara kanggo nambani penyakit kanthi nghirup aerosol liwat tutuk lan irung. Inhalant lan aerosol conduce menyang membran mucous saka ngambakake ambegan discharge secretions, pus lan bakteri pathogenic, lan duwe efek pancingan ngambakake ambegan dhewe kanggo ngresiki. Ing panandhang asma, bronchitis, emfisema, fibrosis kistik, deposisi protein alveolar lan bronkopneumonia lan penyakit liyane, inhalasi semprotan tartamtu (aerosol), bisa nyuda bronkospasme, nyuda edema mukosa lan sekresi bronkial cair, ningkatake kontrol proses inflamasi bronkial lan perbaikan fungsi ventilasi.

Terapi Turu lan Pernafasan nuduhake panggunaan pil turu utawa mesin turu listrik kanggo ngindhuksi turu utawa ndawakake wektu turu kanggo nambani penyakit, digunakake kanggo perawatan neurosis. Mudhun ing kategori obat jiwa, terapi turu nambah fungsi otak lan ningkatake penyembuhan.
View as  
 
Kita duwe Turu lan Terapi Ambegan paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Turu lan Terapi Ambegan produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Turu lan Terapi Ambegan sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.