Ngarep > Produk > Fasilitas Rumah Sakit lan Bangsal > Peralatan Injeksi lan Infus

Peralatan Injeksi lan Infus

Peralatan Injeksi lan Infus minangka piranti medis sing umum. Wiwit abad kaping 15, Cartinel Italia ngusulake prinsip jarum suntik. Gas utawa cairan diekstrak utawa disuntikake utamane nganggo jarum. Jarum suntik uga bisa digunakake kanggo nyuntikake piranti medis, wadhah, lan sawetara instrumen ilmiah ing kromatografi liwat diafragma karet.
Peralatan Injeksi lan Infus minangka revolusi nggawe jaman ing bidang peralatan medis. Ekstraksi lan injeksi gas utawa cairan nganggo jarum diarani injeksi. Syringe silinder saka mburi ngarep karo bolongan cilik lan cocog piston rod inti, digunakake kanggo inject jumlah cilik saka Cairan utawa cara kanggo wilayah liyane ora bisa diakses utawa saka ngendi, ing wektu rod inti tarik Cairan utawa gas saka bolongan ngarep silinder. nyedhot, mandrel modern kanggo remet Cairan utawa gas.
Peralatan Injeksi lan Infus uga bisa digunakake kanggo nyuntikake piranti medis, wadhah, lan sawetara instrumen ilmiah ing kromatografi liwat diafragma karet. Nyuntikake gas menyang pembuluh getih bisa nyebabake embolisme udara. Cara nyopot hawa saka jarum suntik kanggo nyegah embolisme yaiku nguripake jarum suntik kasebut, nutul alon-alon, banjur nyemprotake cairan sethithik sadurunge nyuntikake menyang aliran getih.
Peralatan Injeksi lan Infus bisa digawe saka plastik utawa kaca lan biasane duwe skala sing nuduhake volume cairan ing jarum suntik. Jarum suntik kaca bisa disterilisasi nganggo autoklaf, nanging amarga jarum suntik plastik luwih murah kanggo dibuwang, jarum suntik medis modern biasane digawe saka plastik, sing luwih nyuda risiko penyakit sing ditularake getih. Panganggone maneh jarum lan jarum suntik digandhengake karo panyebaran penyakit, utamane HIV lan hepatitis, ing antarane pangguna narkoba intravena.
Peralatan Injeksi lan Infus, utawa injeksi volume dhuwur, nuduhake dosis gedhe saka injeksi sing disuntikake menyang awak kanthi infus intravena, kanggo digunakake ing wektu luwih saka 100ml. Iki minangka cabang saka injeksi, biasane dikemas ing botol infus kaca utawa plastik utawa tas sing ora ngemot agen bacteriostatic. Tingkat netes disetel liwat piranti infus supaya terus-terusan lan stabil nyuntikake obat kasebut menyang awak.
View as  
 
Syringe Medis

Syringe Medis

Munculé Medical Syringe minangka revolusi nggawe jaman ing bidang peralatan medis. Proses nggambar utawa nyuntikake gas utawa cairan nganggo jarum diarani injeksi. Syringe silinder saka mburi ngarep karo bolongan cilik lan cocog piston rod inti, digunakake kanggo inject jumlah cilik saka Cairan utawa cara kanggo wilayah liyane ora bisa diakses utawa saka ngendi, ing wektu rod inti tarik Cairan utawa gas saka bolongan ngarep silinder. nyedhot, mandrel modern kanggo remet Cairan utawa gas.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Botol Obat

Botol Obat

Botol Obat kanthi padhang lan transparan, gampang disinfeksi, tahan karat, tahan suhu dhuwur, kinerja sing disegel apik ngenteni karakteristik, isih solusi infus biasa, antibiotik, bubuk umum, beku-pepe, vaksin, getih, lan agen biologis pilihan kanggo packaging, biasane nggunakake packaging kaca pharmaceutical, utamané kontrol putih, coklat, botol Cairan lisan lan nyetak coklat medicinal botol kaca

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stopper Botol Medis Kab

Stopper Botol Medis Kab

Stopper Botol Medis kanthi wangun lan ukuran tartamtu, digunakake kanggo nutup cangkeme kaca, plastik lan wadhah botol medis liyane. Struktur kasebut bisa dipérang dadi telung jinis: conical, T-shaped lan flanged. Bisa dipérang dadi stopper botol antibiotik, stopper botol obat biologi, stopper botol obat semprot lan stopper botol infus dll.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jarum Suntik Medis

Jarum Suntik Medis

Munculé Jarum Suntik medis minangka revolusi nggawe jaman ing bidang peralatan medis. Proses nggambar utawa nyuntikake gas utawa cairan nganggo jarum diarani injeksi. Syringe silinder saka mburi ngarep karo bolongan cilik lan cocog piston rod inti, digunakake kanggo inject jumlah cilik saka Cairan utawa cara kanggo wilayah liyane ora bisa diakses utawa saka ngendi, ing wektu rod inti tarik Cairan utawa gas saka bolongan ngarep silinder. nyedhot, mandrel modern kanggo remet Cairan utawa gas.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Amber Clear Tubular Injeksi Botol Kaca Steril Vials kanggo Pharmaceutical

Amber Clear Tubular Injeksi Botol Kaca Steril Vials kanggo Pharmaceutical

Amber bening tubular injeksi botol kaca steril bokor kanggo pharmaceutical: Injeksi nuduhake injeksi Cairan utawa gas menyang awak manungsa liwat instrument medical kayata syringe kanggo tujuan diagnosa, perawatan lan Nyegah saka penyakit. Iku ora padha karo njupuk obat. Obat kasebut bisa cepet tekan aliran getih sawise injeksi lan tumindak.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Portable LED Screen Chemotherapy Medical Syringe Infusion Pump kanggo Rumah Sakit

Portable LED Screen Chemotherapy Medical Syringe Infusion Pump kanggo Rumah Sakit

Pompa infus jarum suntik medis layar LED portabel kanggo rumah sakit: Pompa infus biasane piranti kontrol mekanik utawa elektronik sing tumindak ing kateter infus kanggo ngontrol tingkat infus. Asring digunakake ing kahanan ing ngendi volume lan dosis cairan kudu dikontrol kanthi ketat, kayata nalika nggunakake pressor, obat antiarrhythmic, cairan intravena ing bayi, utawa anestesi intravena. Ing ngisor iki digabungake karo aplikasi praktis Clinical kanggo pirembagan bab operasi saben dina, pangopènan lan pengawetan saka pump infus kudu mbayar manungsa waé kanggo masalah.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Peralatan Injeksi lan Infus paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Peralatan Injeksi lan Infus produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Peralatan Injeksi lan Infus sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.