Ngarep > Produk > Tes medis > Uji Penyalahgunaan Narkoba

Uji Penyalahgunaan Narkoba


Tes Penyalahgunaan Narkoba minangka wujud tes ing obat. Kalebu analisis cipratan tumindake, deteksi komponen cipratan katon (kayata cipratan sel getih abang, sel getih putih, etc.), komponen protein netepake kuantitatif, cipratan enzim netepake, etc. Ujian cipratan penting banget kanggo diagnosa Clinical, efek curative lan prognosis.

Item Tes Penyalahgunaan Obat sing beda, syarat koleksi spesimen urin lan perawatan uga beda. Kabeh spesimen urin kudu diklumpukake ing wadhah sing resik; Ing asas, cipratan mid-stream saka cipratan pisanan sawise tangi ing wayah esuk (cipratan esuk) uga bisa diklumpukake, lan cipratan mid-stream saka cipratan acak uga bisa diklumpukake. Spesimen urin esuk uga cocog kanggo pemeriksaan barang urin liyane (kajaba item pemeriksaan urin 24 jam). Kanggo nemtokake konsentrasi tubulus ginjal lan fungsi pengenceran, urination ditindakake sawise 12 jam larangan banyu lan pasa, lan urin diklumpukake ing jam kaping 13 kanggo deteksi. Parafin cair ditambahake ing wadhah cipratan sadurunge kanggo ngukur fungsi acidifikasi tubulus ginjal. Sadurunge ngumpulake sampel urin suwene 24 jam, pengawet kudu ditambahake ing wadhah utawa wadhah kasebut kudu diselehake ing lingkungan 4℃.

Sawetara kahanan khusus kudu digatekake nalika Tes Penyalahgunaan Narkoba dijupuk:
â‘  Pasien wanita kudu ngindhari njupuk spesimen urin nalika menstruasi;
â'¡ Ora ana pemeriksaan urine sing kudu ditindakake ing spesimen hematuria kasar (kajaba sedimen urin);
(3) Yen obat kasebut mengaruhi tes urine, spesimen kudu diklumpukake sawise mungkasi obat kasebut;
â'£ Yen chyluria, pasien kudu didhawuhi nglumpukake urin sawise diklarifikasi.
View as  
 
Paket Tes Obat

Paket Tes Obat

Kita nyedhiyakake Kit Pengujian Narkoba sing minangka tes skrining kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif obat tunggal / pirang-pirang lan metabolit obat ing urin manungsa ing tingkat sing ditemtokake. Iki mung kanggo panggunaan profesional lan mung kanggo panggunaan diagnostik in vitro.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Rapid One Step Saliva Drug Test Kit

Rapid One Step Saliva Drug Test Kit

Rapid One Step Saliva Drug Test Kit migunani banget. Saliva minangka campuran kompleks sing ngemot ora mung macem-macem protein, nanging uga DNA, RNA, asam lemak lan macem-macem mikroorganisme. Panliten kasebut nemokake manawa macem-macem komponen protein ing getih uga ana ing saliva, sing bisa nggambarake owah-owahan ing tingkat macem-macem protein ing getih. Mulane, bisa diagnosa penyakit kasebut liwat tes saliva.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Rapid One Step Saliva Multi Drug Test 5 In 1 Drugtest Panel

Rapid One Step Saliva Multi Drug Test 5 In 1 Drugtest Panel

Rapid one step Saliva multi drug test 5 in 1 drugtest panel: Saliva minangka campuran kompleks sing ngemot ora mung macem-macem protein, nanging uga DNA, RNA, asam lemak lan macem-macem mikroorganisme. Panliten kasebut nemokake manawa macem-macem komponen protein ing getih uga ana ing saliva, sing bisa nggambarake owah-owahan ing tingkat macem-macem protein ing getih. Mulane, bisa diagnosa penyakit kasebut liwat tes saliva.

Waca liyaneKirim Pitakonan
CE Disetujui Urine DOA Obat Cepet Test Cup

CE Disetujui Urine DOA Obat Cepet Test Cup

CE disetujoni cipratan DOA cup test cepet obat: A tes cipratan punika medical test. Kalebu analisis cipratan tumindake, deteksi komponen cipratan katon (kayata cipratan sel getih abang, sel getih putih, etc.), komponen protein netepake kuantitatif, cipratan enzim netepake, etc. Ujian cipratan penting banget kanggo diagnosa Clinical, efek curative lan prognosis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Multi Drug 3 ing 1 Test Panel Penyalahgunaan Narkoba Test Kits

Multi Drug 3 ing 1 Test Panel Penyalahgunaan Narkoba Test Kits

Multi drug 3 in 1 test panel drug Abuse test kit: Tes urine minangka tes medis. Kalebu analisis cipratan tumindake, deteksi komponen cipratan katon (kayata cipratan sel getih abang, sel getih putih, etc.), komponen protein netepake kuantitatif, cipratan enzim netepake, etc. Ujian cipratan penting banget kanggo diagnosa Clinical, efek curative lan prognosis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
12 Parameter Urine Reagen Test

12 Parameter Urine Reagen Test

12 parameter tes reagen urin: Tes urine minangka tes medis. Kalebu analisis cipratan tumindake, deteksi komponen cipratan katon (kayata cipratan sel getih abang, sel getih putih, etc.), komponen protein netepake kuantitatif, cipratan enzim netepake, etc. Ujian cipratan penting banget kanggo diagnosa Clinical, efek curative lan prognosis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Uji Penyalahgunaan Narkoba paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Uji Penyalahgunaan Narkoba produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Uji Penyalahgunaan Narkoba sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.