Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit > Dressing Perawatan tatu

Dressing Perawatan tatu

Wound Care Dressing minangka bahan sing digunakake kanggo nutupi lara, tatu, utawa ciloko liyane. Jenis balutan tatu yaiku:

1. Sandhangan pasif (sandhangan tradisional) kanthi pasif nutupi tatu lan nyerep eksudat, nyedhiyakake perlindungan sing winates. 2. Klamben interaktif. Ana macem-macem wujud interaksi antarane klamben lan lumahing tatu, kayata nyerep exudate lan zat beracun, ngidini pertukaran gas, saéngga nggawe lingkungan sing becik kanggo marasake awakmu; Struktur njaba penghalang, nyegah invasi mikroba ing lingkungan, nyegah infeksi salib tatu, lsp.

3. Sandhangan bioaktif (sandhangan kedap udara).


Iku angel ngomong Wound Care Dressing sing paling cocok kanggo tatu, lan sanajan klamben wis kabukten efektif kanggo tatu kasebut, bisa uga ora cocok kanggo kabeh pasien. Mulane, iku paling cukup kanggo milih dressings karo paling aman, paling efektif, prasaja kanggo nggunakake lan rasio potency dhuwur liwat pilihan dinamis dressings lan aplikasi gabungan. Ana akeh produk kanggo milih saka, lan produk anyar terus-terusan ngenalaken. Kondisi tatu kudu dievaluasi kanthi akurat, lan tutup tatu sing ekonomis, prasaja lan praktis kudu dipilih kanggo ningkatake penyembuhan tatu. Mesthine, kritéria kanggo klamben sing cocog relatif. Kanthi perkembangan lan kemajuan masyarakat, syarat kanggo klamben bakal saya dhuwur lan luwih dhuwur.
View as  
 
Set Busana Tatu

Set Busana Tatu

Set dressing tatu yaiku perban sing digunakake kanggo nutupi lara, tatu, utawa karusakan liyane. Jinis-jinis balutan tatu kaya ing ngisor iki: 1. Sandhangan pasif (sandhangan tradisional), sing nutupi tatu kanthi pasif lan nyerep eksudat, nyedhiyakake perlindungan winates kanggo tatu kasebut. 2. Klamben interaktif. Ana macem-macem wujud interaksi antarane klamben lan tatu, kayata nyerep exudate lan zat beracun, ngidini pertukaran gas, lan kanthi mangkono nggawe lingkungan sing becik kanggo marasake awakmu; Struktur njaba penghalang, nyegah invasi mikroba ing lingkungan, nyegah infeksi salib tatu, lsp. 3. Dressing bioaktif (dressing kedap udara).

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pita Perekat Medis

Pita Perekat Medis

Bahan dasar Pita Perekat Medis yaiku bahan alami pulp kayu murni, ora beracun lan ora iritasi, kanthi permeabilitas udara sing apik. Tape sealing medis nduweni kelembutan sing apik, gampang dibukak lan gampang dioperasi; Cocog kanggo sterilisasi kain katun salib jinis enkapsulasi sing digunakake ing unit medis. Tekanan uap, etilena oksida, sterilisasi formaldehida, lsp. Paket sterilisasi kanggo rumah sakit, cocok kanggo kamar pasokan sterilisasi pusat, kamar operasi, departemen stomatology, lsp.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Busana Medis

Busana Medis

Klamben medis bisa digunakake kanggo set infus sing cocog karo klinis, infus intravena obat lan getih, solusi nutrisi utawa pangiriman cepet darurat, kanthi efektif nyegah infeksi silang. Ing 24 jam sawise perakitan rampung, produk disterilisasi nganggo etilenaoksida. Produk kasebut ora beracun, steril, bebas pirogen lan hemolitik.Produk iki disterilisasi nganggo etilena oksida, steril lan bebas pirogen, lan mung kanggo panggunaan sepisan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Salep Obat Luka

Salep Obat Luka

Salep penyembuhan luka minangka salep lan ngemot bahan sing ora duwe efek farmakologis. Bahan-bahan sing ana ing awak ora bisa diserep, pasokan ora steril. Krim salep penyembuhan luka tumindak minangka penghalang fisik kanthi mbentuk lapisan pelindung ing permukaan tatu. Kanggo tatu cilik, abrasion, luka lan tatu entheng liyane lan perawatan kulit ing saubengé.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kasa medis

Kasa medis

Kasa medis digawe saka serat katun saka wiji diwasa sing durung diproses bola-bali, dipintal dadi kain tabby, banjur degreased, bleached lan disaring dadi gauze degreased kanggo panggunaan medis. Produk kasa medis umume duwe bentuk lempitan lan drum.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Alkohol Medis

Alkohol Medis

Komponen utama alkohol medis yaiku etanol, lan minangka campuran. Alkohol medis digawe kanthi saccharification, fermentasi lan distilasi tanduran pati, sing padha karo proses nggawe anggur, nanging suhu distilasi luwih murah tinimbang anggur, wektu distilasi luwih akeh tinimbang anggur, isi alkohol dhuwur. , lan produk rampung dhuwur. Ana luwih akeh eter lan aldehida kajaba alkohol tinimbang anggur, mula ora bisa diombe, nanging bisa ngubungi awak manungsa kanggo tujuan medis. Iki minangka produk bahan tanduran.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita duwe Dressing Perawatan tatu paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Dressing Perawatan tatu produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Dressing Perawatan tatu sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.