Ngarep > Produk > Peralatan Rumah Sakit > Dressing Perawatan tatu

Dressing Perawatan tatu

Wound Care Dressing minangka bahan sing digunakake kanggo nutupi lara, tatu, utawa ciloko liyane. Jenis balutan tatu yaiku:

1. Sandhangan pasif (sandhangan tradisional) kanthi pasif nutupi tatu lan nyerep eksudat, nyedhiyakake perlindungan sing winates. 2. Klamben interaktif. Ana macem-macem wujud interaksi antarane klamben lan lumahing tatu, kayata nyerep exudate lan zat beracun, ngidini pertukaran gas, saéngga nggawe lingkungan sing becik kanggo marasake awakmu; Struktur njaba penghalang, nyegah invasi mikroba ing lingkungan, nyegah infeksi salib tatu, lsp.

3. Sandhangan bioaktif (sandhangan kedap udara).


Iku angel ngomong Wound Care Dressing sing paling cocok kanggo tatu, lan sanajan klamben wis kabukten efektif kanggo tatu kasebut, bisa uga ora cocok kanggo kabeh pasien. Mulane, iku paling cukup kanggo milih dressings karo paling aman, paling efektif, prasaja kanggo nggunakake lan rasio potency dhuwur liwat pilihan dinamis dressings lan aplikasi gabungan. Ana akeh produk kanggo milih saka, lan produk anyar terus-terusan ngenalaken. Kondisi tatu kudu dievaluasi kanthi akurat, lan tutup tatu sing ekonomis, prasaja lan praktis kudu dipilih kanggo ningkatake penyembuhan tatu. Mesthine, kritéria kanggo klamben sing cocog relatif. Kanthi perkembangan lan kemajuan masyarakat, syarat kanggo klamben bakal saya dhuwur lan luwih dhuwur.
View as  
 
Kita duwe Dressing Perawatan tatu paling anyar sing digawe saka pabrik ing China minangka produk utama, sing bisa dadi grosir. Baili dikenal minangka salah siji saka Dressing Perawatan tatu produsen lan supplier sing misuwur ing China. Sampeyan olèh tuku Dressing Perawatan tatu sing dikustomisasi nganggo dhaptar rega lan kutipan. Produk kita disertifikasi CE lan kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih. We are sincerely looking nerusake kanggo kerjasama.