Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai
  • Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 0 Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 0
  • Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 1 Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 1
  • Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 2 Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 2
  • Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 3 Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 3
  • Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 4 Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 4
  • Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 5 Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai - 5

Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai

Topeng Proteksi Bedah sing bisa digunakake kalebu lapisan permukaan, lapisan tengah, lapisan ngisor, sabuk topeng lan klip irung. Materi lumahing yaiku kain polipropilena spunbonded, bahan lapisan tengah yaiku kain saringan polipropilena cair sing digawe saka proses spinneret polipropilena, bahan ngisor yaiku kain spunbonded polipropilena, sabuk topeng dirajut nganggo benang poliester lan benang spandex cilik, lan klip irung digawe saka polipropilena sing bisa ditekuk lan dibentuk.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai

Ora ana partikel Topeng non-anyaman kanggo item siji-wektu

Topeng karo 100% account anyar lan kualitas dhuwur, jembatan irung karo Strip aluminium bisa tetep peran.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Topeng Pelindung Bedah Sekali Pakai

Jinis Headloop
Panggonan Asal Cina
Fujian
Jeneng merek Bailikind
wangun Lipat-flat utawa Kupu
Fitur Bar irung bisa adaptasi, hypoallergenic
Aplikasi Proteksi Pernafasan Pribadi, Konstruksi, pertambangan, tekstil
Kemasan 50pcs / kothak, 20boxes / ctn utawa minangka dijaluk
MOQ 5000
Logo OEM/ODM
Pangiriman 2 dina utawa gumantung saka jumlah

3. Fitur Product lan Aplikasi saka Topeng Protèktif Bedhah Sekali Pakai

Gunakake sawetara: medis, farmasi, tekstil, operator kamar resik, panggunaan ruangan kanggo prvent, topeng nyegah infeksi batuk kadhemen, uga bisa digunakake kanggo nindakake produk saben dina.

Kaluwihan: ventilasi, bledug lan bakteri Filter Material, permeabilitas apik, nggawe perawatan dimurnèkaké cocog.

Kain non-anyaman & lapisan filiter Meltblown Spesifikasi Masker: telung lapisan

4. Detail Produk Topeng Pelindung Bedah Sekali Pakai

5. Perusahaan

Sertifikasi Perusahaan

Profil Perusahaan

Pameran Perusahaan

6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Topeng Pelindung Bedah

Metode Pengiriman Ketentuan Pengiriman Area
Ekspres TNT / FEDEX / DHL / UPS Kabeh Negara
segara FOB / CIF / CFR / DDU Kabeh Negara
Sepur DDP, T/T Negara-negara Eropah
Ocean + Express DDP, T/T Negara Eropa / AS / Kanada / Australia / Asia Tenggara / Timur Tengah

7. FAQ saka Topeng Protèktif Bedah Sekali Pakai

Q1.Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A:Both.We wis ing lapangan iki kanggo luwih saka 7years.With produk kualitas unggul lan rega competitive, kita Sincerely ngarep-arep kanggo berkembang bisnis bebarengan-nguntungake karo pelanggan kita kabeh ndonya.


Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T/T, L/C, D/A, D/P lan ing.


Q3. Apa syarat pangiriman sampeyan?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU lan liya-liyane.


Q4. Kepiye babagan wektu pangiriman Topeng Pelindung Bedah Sekali Pakai?

A: Biasane, bakal njupuk 15 kanggo 30 dina sawise nampa simpenan Wektu pangiriman tartamtu gumantung ing item lan

jumlah pesenan sampeyan.


Q5. Apa sampeyan bisa ngatur produksi miturut conto?

A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis.


Q6. Apa kebijakan sampel sampeyan?

A: Yen jumlahe cilik, conto bakal gratis, nanging pelanggan kudu mbayar biaya kurir.


Q7. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman.


Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?

A: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat; lan kita ngormati saben customer minangka kanca lan kita tulus nindakake bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau.

Panas Tags: Topeng Pelindung Bedah Sekali Pakai, China, Grosir, Disesuaikan, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Paling Anyar, Daftar Harga, Kutipan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.