Topeng Sipil Sekali Pakai
  • Topeng Sipil Sekali Pakai - 0 Topeng Sipil Sekali Pakai - 0
  • Topeng Sipil Sekali Pakai - 1 Topeng Sipil Sekali Pakai - 1
  • Topeng Sipil Sekali Pakai - 2 Topeng Sipil Sekali Pakai - 2
  • Topeng Sipil Sekali Pakai - 3 Topeng Sipil Sekali Pakai - 3
  • Topeng Sipil Sekali Pakai - 4 Topeng Sipil Sekali Pakai - 4
  • Topeng Sipil Sekali Pakai - 5 Topeng Sipil Sekali Pakai - 5
  • Topeng Sipil Sekali Pakai - 6 Topeng Sipil Sekali Pakai - 6
  • Topeng Sipil Sekali Pakai - 7 Topeng Sipil Sekali Pakai - 7

Topeng Sipil Sekali Pakai

Topeng Sipil Sekali Pakai minangka jinis produk kebersihan. Umume digunakake kanggo nyaring hawa ing irung lan tutuk, supaya bisa nyegah gas, bau lan tetesan sing mbebayani mlebu lan metu saka irung lan tutuk sing nganggo. Iki digawe saka kain non-anyaman.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Topeng Sipil Disposable

Panggonan Asal: China

Tipe: Topeng Sipil Sekali Pakai

Bahan: lapisan 1: polipropilena, 20gsm; Lapisan kaping 2: Leleh diunekake, 20gsm; Lapisan 3: polypropylene, 25gsm

Lapisan: 3 Lapisan

Fungsi: Proteksi

Gaya: Elastis ear-loop

Warna: Printed

Fitur: Ramah kulit, Hypoallergenic, Nyaman, Ambegan dhuwur, bebas fiberglass, bebas lateks, protèktif.

Ukuran: 17.5x9.5 cm

Paket: 50 pcs/kotak, 40 kotak/karton, 2000 pcs/karton

karton ukuran: 52*40*30 cm

Kapasitas: 2000.000pcs / dina

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Topeng Sipil Disposable

Jinis Gelung kuping elastis
Panggonan Asal Cina
Fujian
Jeneng merek Bailikind
wangun Lipat-flat utawa Kupu
Fitur Bar irung bisa adaptasi, hypoallergenic
Aplikasi Perlindhungan Pernafasan Pribadi, Konstruksi, pertambangan, tekstil
Kemasan 50pcs / kothak, 20boxes / ctn utawa minangka dijaluk
MOQ 5000
Logo OEM/ODM
Pangiriman 2 dina utawa gumantung saka jumlah

3. Fitur Produk lan Aplikasi Topeng Sipil Sekali Pakai

Fitur: Ramah kulit, Hypoallergenic, Nyaman, Ambegan dhuwur, bebas fiberglass, bebas lateks, protèktif.

4. Detail Produk Topeng Sipil Disposable

5. Perusahaan

Sertifikasi Perusahaan

Profil Perusahaan

Pameran Perusahaan

6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Topeng Sipil Sekali Pakai

Metode Pengiriman Ketentuan Pengiriman Area
Ekspres TNT / FEDEX / DHL / UPS Kabeh Negara
segara FOB / CIF / CFR / DDU Kabeh Negara
Sepur DDP, T/T Negara-negara Eropah
Ocean + Express DDP, T/T Negara Eropa / AS / Kanada / Australia / Asia Tenggara / Timur Tengah

7. FAQ saka Topeng Sipil Sekali Pakai

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

R: Kita minangka pabrikan profesional lan duwe perusahaan layanan ekspor.


P: Apa aku bisa duwe sawetara conto sadurunge pesen bluk? Apa Sampel gratis?

R : Iya! Kita bisa ngirim sawetara conto. Sampeyan mbayar biaya sampel lan freight.We bali biaya sampel sawise bluk pesenan.


Q: Apa MOQ sampeyan?

R: MOQ punika 1000 pcs


P: Apa sampeyan nampa pesenan nyoba?

R : Iya! Kita nampa pesenan nyoba.


P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

R: Kita nampa Alipay, TT karo 30% deposit.L/C ing ngarsane, Western Union.


P: Suwene wektu pangiriman Topeng Sipil Disposable?

R: Biasane 20-45 dina.


Q: Apa sampeyan duwe layanan ODM lan OEM?

R: Ya, Printing Logo minangka stiker desain pelanggan, hangtag, kothak, nggawe karton.


P: Sampeyan duwe target dodolan sing wis rampung karo syarat jumlah menyang distributor?

R : Iya! Kita bisa dadi distributor nalika pesenan luwih saka $30000.00.


P: Apa aku bisa dadi agensi sampeyan?

R : Iya! Target dodolan rampung yaiku $ 500000.00.


P: Apa sampeyan duwe kantor Yiwu, Guangzhou, Hongkong?

R : Iya! Kita duwe!


P: sertifikat apa pabrik sampeyan?

R: CE, FDA lan ISO.


P: Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nuduhake produk sampeyan?

R: Ya, kita uga bisa kamera karo sampeyan yen perlu.


P: Apa aku bisa ngirim barang saka supplier liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

R : Iya! Kita bisa nindakake iku.


P: Apa aku bisa nransfer dhuwit menyang sampeyan banjur sampeyan mbayar menyang supplier liyane?

R : Iya!


Q: Apa sampeyan bisa nindakake rega CIF?

R: Ya, pls nyedhiyakake tujuan kanggo kita. Kita bakal mriksa biaya pengiriman kanggo sampeyan.


P: Cara ngontrol kualitas

R: Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe rapat karo kabeh dept. sadurunge produksi, neliti kabeh workmanship lan technical rincian, priksa manawa kabeh rincian ing kontrol.


P: Apa port paling cedhak sampeyan?

R: Pelabuhan paling cedhak yaiku Xiamen, Fujian, China.

Panas Tags: Topeng Sipil Sekali Pakai, China, Grosir, Disesuaikan, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Paling Anyar, Daftar Harga, Kutipan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.