Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan
  • Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 0 Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 0
  • Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 1 Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 1
  • Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 2 Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 2
  • Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 3 Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 3
  • Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 4 Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 4
  • Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 5 Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 5
  • Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 6 Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 6
  • Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 7 Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan - 7

Respirator KN95 tanpa Katup Ambegan

KN95 Respirator Without Breathing Valve kalebu topeng N95 yaiku topeng sing nyaring paling ora 95 persen partikel cilik ing udara. N95 minangka standar sing disetel dening National Institute for Occupational Safety and Health, utawa NIOSH. Topeng sing lulus standar kasebut diarani topeng N95.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan Produk Respirator KN95 Tanpa Katup Ambegan

Jeneng: Masker Wajah KN95 Non Medis

4 Lapisan Bahan:

Lapisan njaba: lumahing protèktif non-anyaman

Lapisan kapindho: Kain sing diunekake

Lapisan katelu: Kain sing diunekake

Lapisan kaping papat: Kain non-anyaman sing ramah kulit

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Respirator KN95 Tanpa Breathing Valve

Jinis Headloop
Panggonan Asal Cina
Fujian
Jeneng merek Bailikind
wangun Lipat-flat utawa Kupu
Fitur Bar irung bisa adaptasi, hypoallergenic
Aplikasi Perlindhungan Pernafasan Pribadi, Konstruksi, pertambangan, tekstil
Kemasan 50pcs / kothak, 20boxes / ctn utawa minangka dijaluk
MOQ 5000
Logo OEM/ODM
Pangiriman 2 dina utawa gumantung saka jumlah

3. Fitur Produk lan Aplikasi Respirator KN95 Tanpa Katup Ambegan

Fitur Respirator KN95 tanpa Katup Pernafasan: Batang irung bisa adaptasi, hypoallergenic

Aplikasi Respirator KN95 tanpa Katup Pernafasan: Perlindhungan Pernafasan Pribadi, Konstruksi, pertambangan, tekstil

4. Detail Produk Respirator KN95 Tanpa Katup Ambegan

5. Perusahaan

Sertifikasi Perusahaan

Profil Perusahaan

Pameran Perusahaan

6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Respirator KN95 Tanpa Katup Ambegan

Metode Pengiriman Ketentuan Pengiriman Area
Ekspres TNT / FEDEX / DHL / UPS Kabeh Negara
segara FOB / CIF / CFR / DDU Kabeh Negara
Sepur DDP, T/T Negara-negara Eropah
Ocean + Express DDP, T/T Negara Eropa / AS / Kanada / Australia / Asia Tenggara / Timur Tengah

7. FAQ saka KN95 Respirator Tanpa Breathing Valve

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

R: Kita minangka pabrikan profesional lan duwe perusahaan layanan ekspor.


P: Apa aku bisa duwe sawetara conto sadurunge pesen bluk? Apa Sampel gratis?

R : Iya! Kita bisa ngirim sawetara conto. Sampeyan mbayar biaya sampel lan freight.We bali biaya sampel sawise bluk pesenan.


Q: Apa MOQ sampeyan?

R: MOQ punika 1000 pcs


P: Apa sampeyan nampa pesenan nyoba?

R : Iya! Kita nampa pesenan nyoba.


P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

R: Kita nampa Alipay, TT karo 30% deposit.L/C ing ngarsane, Western Union.


P: Suwene wektu pangiriman KN95 Respirator Tanpa Katup Ambegan?

R: Biasane 20-45 dina.


Q: Apa sampeyan duwe layanan ODM lan OEM?

R: Ya, Printing Logo minangka stiker desain pelanggan, hangtag, kothak, nggawe karton.


P: Sampeyan duwe target dodolan sing wis rampung karo syarat jumlah menyang distributor?

R : Iya! Kita bisa dadi distributor nalika pesenan luwih saka $30000.00.


P: Apa aku bisa dadi agensi sampeyan?

R : Iya! Target dodolan rampung yaiku $ 500000.00.


P: Apa sampeyan duwe kantor Yiwu, Guangzhou, Hongkong?

R : Iya! Kita duwe!


P: sertifikat apa pabrik sampeyan?

R: CE, FDA lan ISO.


P: Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nuduhake produk sampeyan?

R: Ya, kita uga bisa kamera karo sampeyan yen perlu.


P: Apa aku bisa ngirim barang saka supplier liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

R : Iya! Kita bisa nindakake iku.


P: Apa aku bisa nransfer dhuwit menyang sampeyan banjur sampeyan mbayar menyang supplier liyane?

R : Iya!


Q: Apa sampeyan bisa nindakake rega CIF?

R: Ya, pls nyedhiyakake tujuan kanggo kita. Kita bakal mriksa biaya pengiriman kanggo sampeyan.


P: Cara ngontrol kualitas

R: Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe rapat karo kabeh dept. sadurunge produksi, neliti kabeh workmanship lan technical rincian, priksa manawa kabeh rincian ing kontrol.


P: Apa port paling cedhak sampeyan?

R: Pelabuhan paling cedhak yaiku Xiamen, Fujian, China.

Panas Tags: Respirator KN95 tanpa Katup Pernafasan, China, Grosir, Disesuaikan, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Paling Anyar, Daftar Harga, Kutipan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.